Znao sam sta ces rec, na kraju krajeva to sam i spomenuo u prvom postu na koji si odgovorio. Da prelazimo na teme u vezi balkanskog sovinizma i da se vracamo 30 godina unazad kao sto se radi na PLBiH temi stvarno nema potrebe.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 18:49Nije isto kad zamijenis reprezentaciju sa Srbijom i Njemackom. Zar ti stvarno mislis da bi ga prihvatili Hrvati sebi nazad da je on otisao igrati za Srbiju i nazvao sebe "prirodnim Srbinom"?Zutti je napisao/la: ↑05 maj 2023, 18:42Ne moze, Vladan je igrao za ovu drzavu i javno je govorio da hoce pa priliku nije dobio, a Hamulic nikad nije za ovu drzavu lopte sutnuo pa ima pravo na storyima se "odricat" reprezentacije. Ispade Vladan u rangu Vranjesa...19vendetta87 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 18:34
Vladan je bio nas igrac, prosao omladinske selekcije i bio pozvan par puta u A reprezentaciju, ne mozes to porediti sa Hamulicem i Denisom koji za zivota nisu obukli nas dres, vec imali samo usmena obecanja da ce igrati za nas. Doduse, Denis nije nijednom izjavio da ce igrati za nas
Sto preskoci dio za Sosu?![]()
To za "prirodni srbin" mislim da je menadzer rekao, a ne Vladan. Ako grijesim ispravi me