Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Zutti
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Zutti » 05 maj 2023, 18:53

19vendetta87 je napisao/la:
05 maj 2023, 18:49
Zutti je napisao/la:
05 maj 2023, 18:42
05 maj 2023, 18:34

Vladan je bio nas igrac, prosao omladinske selekcije i bio pozvan par puta u A reprezentaciju, ne mozes to porediti sa Hamulicem i Denisom koji za zivota nisu obukli nas dres, vec imali samo usmena obecanja da ce igrati za nas. Doduse, Denis nije nijednom izjavio da ce igrati za nas
Ne moze, Vladan je igrao za ovu drzavu i javno je govorio da hoce pa priliku nije dobio, a Hamulic nikad nije za ovu drzavu lopte sutnuo pa ima pravo na storyima se "odricat" reprezentacije. Ispade Vladan u rangu Vranjesa...

Sto preskoci dio za Sosu? :hmmmmm:
Nije isto kad zamijenis reprezentaciju sa Srbijom i Njemackom. Zar ti stvarno mislis da bi ga prihvatili Hrvati sebi nazad da je on otisao igrati za Srbiju i nazvao sebe "prirodnim Srbinom"?
Znao sam sta ces rec, na kraju krajeva to sam i spomenuo u prvom postu na koji si odgovorio. Da prelazimo na teme u vezi balkanskog sovinizma i da se vracamo 30 godina unazad kao sto se radi na PLBiH temi stvarno nema potrebe.

To za "prirodni srbin" mislim da je menadzer rekao, a ne Vladan. Ako grijesim ispravi me
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 05 maj 2023, 18:59

DamirT je napisao/la:
05 maj 2023, 16:57
Yebo vas vise vladan (namjerno malim slovom).
Kako pisete, covjek bi rekao da brani u Manchester Cityu, a ne yebenom Rakowu. I da dodje u reprezentaciju, nista on poboljsat nece. Prosjek golman ko i ovi sto imamo, samo je pitarima on u rangu Edersona i Allisona
Ma nije to baš tako. Nažalost ili ne, ne znam šta bih rekao. Kovačeviću je sad vuna oko reprezentacije zbog radnih dozvola. Bez problema on ljetos može u jači klub, eh sad je samo pitanje koliko jači. Zapravo, gotovo sigurno će to biti neki solidan klub u ligama petice, špekuliše se o transferu od skoro 10 miliona eura. Pretpostavljam da mu je belaj jer bi mu reprezentacija otvorila vrata nastupanja u Britaniji. On je bez problema mogao u škotske velikane, a stvar je u tome da po svemu sudeći ima i bolje ponude. Tako da, nije Kovačević baš prosjek ko ovi, bolji je golman i moglo bi tu biti svašta što se njegove karijere tiče.

Eh druga stvar je ovo nastupa za reprezentaciju, gdje čovjek ne može biti pametan. Iskren da budem, ja bih najviše volio da slomi obje noge, sjebe karijeru i da nemamo brigu ni ne mislimo o tome. Ili da imamo neku kvalitetnu alternativu. Međutim, shvatam ovako i pokušaj pronalaska načina da se integriše nazad. Ja bih o tome razmislio samo i isključivo ako bude branio na top nivou (lige petice) i ako se baš pospe pepelom (mada, ni ovako ne znam, jer znamo da nije iskreno).

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 05 maj 2023, 19:17

Zutti je napisao/la:
05 maj 2023, 18:53
05 maj 2023, 18:49
Zutti je napisao/la:
05 maj 2023, 18:42

Ne moze, Vladan je igrao za ovu drzavu i javno je govorio da hoce pa priliku nije dobio, a Hamulic nikad nije za ovu drzavu lopte sutnuo pa ima pravo na storyima se "odricat" reprezentacije. Ispade Vladan u rangu Vranjesa...

Sto preskoci dio za Sosu? :hmmmmm:
Nije isto kad zamijenis reprezentaciju sa Srbijom i Njemackom. Zar ti stvarno mislis da bi ga prihvatili Hrvati sebi nazad da je on otisao igrati za Srbiju i nazvao sebe "prirodnim Srbinom"?
Znao sam sta ces rec, na kraju krajeva to sam i spomenuo u prvom postu na koji si odgovorio. Da prelazimo na teme u vezi balkanskog sovinizma i da se vracamo 30 godina unazad kao sto se radi na PLBiH temi stvarno nema potrebe.

To za "prirodni srbin" mislim da je menadzer rekao, a ne Vladan. Ako grijesim ispravi me
Jbga buraz, situacija je takva, u svim drzavama ex yu, ne samo kod nas. Ako bi se on iskreno i javno izvinio navijacima i zatrazio poziv u reprezentaciju, ne bi mi onda smetalo, ali on to sigurno nece htjeti uraditi, tako da smo na mrtvoj tacki, i mi, i on
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 maj 2023, 20:15

zaostrog je napisao/la:
05 maj 2023, 18:59
DamirT je napisao/la:
05 maj 2023, 16:57
Yebo vas vise vladan (namjerno malim slovom).
Kako pisete, covjek bi rekao da brani u Manchester Cityu, a ne yebenom Rakowu. I da dodje u reprezentaciju, nista on poboljsat nece. Prosjek golman ko i ovi sto imamo, samo je pitarima on u rangu Edersona i Allisona
Ma nije to baš tako. Nažalost ili ne, ne znam šta bih rekao. Kovačeviću je sad vuna oko reprezentacije zbog radnih dozvola. Bez problema on ljetos može u jači klub, eh sad je samo pitanje koliko jači. Zapravo, gotovo sigurno će to biti neki solidan klub u ligama petice, špekuliše se o transferu od skoro 10 miliona eura. Pretpostavljam da mu je belaj jer bi mu reprezentacija otvorila vrata nastupanja u Britaniji. On je bez problema mogao u škotske velikane, a stvar je u tome da po svemu sudeći ima i bolje ponude. Tako da, nije Kovačević baš prosjek ko ovi, bolji je golman i moglo bi tu biti svašta što se njegove karijere tiče.

Eh druga stvar je ovo nastupa za reprezentaciju, gdje čovjek ne može biti pametan. Iskren da budem, ja bih najviše volio da slomi obje noge, sjebe karijeru i da nemamo brigu ni ne mislimo o tome. Ili da imamo neku kvalitetnu alternativu. Međutim, shvatam ovako i pokušaj pronalaska načina da se integriše nazad. Ja bih o tome razmislio samo i isključivo ako bude branio na top nivou (lige petice) i ako se baš pospe pepelom (mada, ni ovako ne znam, jer znamo da nije iskreno).
Ma i to je rekla kazala. Niko ne garantuje da ce doci do liga petice. Puno je tu faktora ukljuceno, jos i ako dodje valja se izboriti za mjesto. Nije isto npr vezni i naprimjer golman. Da se hoce makar izviniti, pa da covjek kaze uredu pogrijesio je. Nece on a reci, a kamoli se izviniti
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 05 maj 2023, 21:52

Zar stvarno postoji odrasla osoba, sa iqom iznad 70 da poredi situaciju sose sa vladanovom? Jebote kakvi mentoli ovde sve obitavaju
naprijed rejal

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 05 maj 2023, 23:15

DamirT je napisao/la:
05 maj 2023, 20:15
Ma i to je rekla kazala. Niko ne garantuje da ce doci do liga petice. Puno je tu faktora ukljuceno, jos i ako dodje valja se izboriti za mjesto. Nije isto npr vezni i naprimjer golman. Da se hoce makar izviniti, pa da covjek kaze uredu pogrijesio je. Nece on a reci, a kamoli se izviniti
Ma jeste, ali ozbiljne su špekulacije Boga mi. Benfica, Rangers, Monaco, pa do klubova u EPL, vrte se ozbiljni klubovi po kuloarima.

A po meni najmanji problem je "prirodni Srbin", jer je to dosta izvučeno, plus nije izjavio on, nego menadžer. Čovjek jeste Srbin, i tu nema problema. Problem je što ga je BiH sportski izgradila, prošao je sve selekcije i onda došlo do promjene kursa. Ja čak fakat vjerujem da su ga Vico i Petev šikanirali maksuz, da je bilo ono sa svadbom štimaljka da mu napakoste, ali i dalje ne shvatam što nije javno to rekao. Po meni, da je javno rekao "Bilo je tako i tako, zajebali su me, sad odoh igrati za Srbiju" ne bi mu se ništa moglo reći. Ovako, šutio, čak i ako u osnovi nije kriv, s tim je postao.

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 06 maj 2023, 11:10

Sva četvorica naših s Ferencom osvojili titulu u Mađarskoj.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 06 maj 2023, 21:36

Uskoro opet nam dolazi bombasticno i neocekivano pojačanje :bih:
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 06 maj 2023, 21:43

Imajednabrigada je napisao/la:
06 maj 2023, 21:36
Hajd nas obraduj, ako nije suplja... :D

Jel Omeragic, kako bih ja volio yog momka vidjeti u repki...
Ahmethodzic, Hadzikadunic, Omeragic i Barisic - imas stopere za slijedecih 10 godina...

Nego, pricaj...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 06 maj 2023, 21:49

Gigovic ?

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 06 maj 2023, 21:53

zgembo89 je napisao/la:
06 maj 2023, 21:49
Gigovic ?
Vladan kvota 2.00
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 06 maj 2023, 21:58

Al ga i ti nahajpova, sudeci po epitetima, ocekujem najmanje Arijona Ibrahimovića u reprezentaciji
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 06 maj 2023, 23:32

Dobro jesam malo pretjerao sa ovim 'bombasticno' prebanalno zvuci,.. ali ohrabruje.
Ma Ibrahimovic je zasad nista posebno igrač bez obzira, i ne moze igrat za nas.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 07 maj 2023, 10:09

Idemo brigada, vjerujemo u tebe i u tvoje jedno tacno od deset predvidjanja i insajdera
naprijed rejal

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 07 maj 2023, 10:36

Sveti je napisao/la:
07 maj 2023, 10:09
Idemo brigada, vjerujemo u tebe i u tvoje jedno tacno od deset predvidjanja i insajdera
Fulao si, 99/1 vec je :D

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 07 maj 2023, 11:14

1. Dođeš kažeš, imaš info, bombastično, novo ime, o ovome se nije ni slutilo

2. Šutiš 3 sedmice

3. Nešto skroz treće se desi

4. Javljaš se i pričaš kako si nešto to već znao

Zar nije jače doći, najednom kažeš info, ispadneš laf i odeš. Ne kontam fkt.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 maj 2023, 11:24

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
07 maj 2023, 11:14
1. Dođeš kažeš, imaš info, bombastično, novo ime, o ovome se nije ni slutilo

2. Šutiš 3 sedmice

3. Nešto skroz treće se desi

4. Javljaš se i pričaš kako si nešto to već znao

Zar nije jače doći, najednom kažeš info, ispadneš laf i odeš. Ne kontam fkt.
Ma nema tu nista bombasticno da se moze desit sve je vec poznato i oko potencijalnih i nepotencijalnih mozda misli za ovog iz Rieda Austrije sto daje golove al Belmin je vec obavio razgovor ,a momak svakako ima 26godina ovo ostalo je sve nebitno

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 07 maj 2023, 11:31

Hvala Sehiću i doviđenja stize Babo

slika

Gunther
Kontakt:

Post Postao/la Gunther » 07 maj 2023, 12:41

Kovačević
Ahmedhodzic Omeragic Hadzikadunic
Dedić Krunic Tahirovic Pjanic Kolasinac
Dzeko Demirović

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 07 maj 2023, 13:05

U pravu ste, posebno ovi dezurni promatrači, stručnjaci.

Nema smisla više da se provaljujem😁

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.