Vatikan ko vatikan, ima svega, vidim pominje se Emanuela

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ovo je dokumentarac o nestaloj osobi, najmisteriozniji slucaj drzave Italije koji ni do dan danas nije rijesen. Ovo je bas za raju koja voli krimi-misterija dokumentarce.
Upoznao sam kamaru ljudi koji kažu da im je Breaking Bad jednostavno spor i dosadan, a ja gledo po 6 epizoda dnevnoDzoni je napisao/la: ↑06 maj 2023, 09:55Gledam Breaking Bad prvi put nakon 2013. kad je zavrseno njeno emitovanje.
Inace 10 godina od toga... God Damn
Pogledo sam u tri dana 2 i po sezone, dobra mi je isto kao i kad sam je prvi put gledo pa kontam da vidim ovaj Spin Of Better Call Saul poslije.
Kakva je serija, vrijedi li potrositi vrijeme?
Nekad kad je tek izasla sam pregledao 1.sezonu i bila je sasvim ok, ali nikad nisam nastavio.
Da li pada kvalitet kako odmicu sezone, ima li poveznica sa originalnom serijom?
A dobro, fact je da serija stvarno malo sporije počinje, pa je raji tumorno gledati, pogotovo danas gdje je sve nešto na frku trku i pažnja sa koncentracijom sve kraća. A ima jako dobar razlog zašto počinje sporo, s obzirom na razvoj likova.
Baš kao i BB, kako odmiču sezone serija postaje bolja.
Naravnoima li poveznica sa originalnom serijom?
Vrijedi. Ja sam malo u početku bio skeptičan, pa sam nekako polako uplovio i nisam toliko brzo pratio jer me strah bilo da se ne desi ono klasično spin off razočarenje, ali kad preguraš tu neku inicijalnu predrasudu skontaš da si glumio budalu samo. Serija je vrhunska. Bar meni.Kakva je serija, vrijedi li potrositi vrijeme?
Ma dobro jeste, ali mislim da dolazim do tog zaključka iz razloga što se zaokruži sve fino. U suštini možeš čak i obje serije gledati kroz istu prizmu bez nekog posebnog razdvajanja.
Dzoni je napisao/la: ↑06 maj 2023, 09:55Gledam Breaking Bad prvi put nakon 2013. kad je zavrseno njeno emitovanje.
Pogledo sam u tri dana 2 i po sezone, dobra mi je isto kao i kad sam je prvi put gledo pa kontam da vidim ovaj Spin Of Better Call Saul poslije.
Nekad kad je tek izasla sam pregledao 1.sezonu i bila je sasvim ok, ali nikad nisam nastavio.
Da li pada kvalitet kako odmicu sezone, ima li poveznica sa originalnom serijom?
A njeg i ne brojim ko lika, Walter Jr.ASD je napisao/la: ↑06 maj 2023, 11:38Dzoni je napisao/la: ↑06 maj 2023, 09:55Gledam Breaking Bad prvi put nakon 2013. kad je zavrseno njeno emitovanje.
Isti slučaj. Na petoj sam sezoni. Gledam je drugi put i vjerovatno ću početi sa BCS.
U ovoj seriji su mi najveće razlike između interesantnih i dosadnih likova.
Likove kao što su Saul, Hank, Mike, Saul,Badger obožavam. Dok su mi neki likovi dosadni. Na drugo gledanje Skyler mi je onako ok, dok je Walter Junior ubitačno dosadan.
Jako mi je dosadna i ona cura što se spetlja u 4.sezoni s Jesse-em i plus one sease. Just saying. Ali hbg, mora tako biti.Dzoni je napisao/la: ↑06 maj 2023, 11:59A njeg i ne brojim ko lika, Walter Jr.ASD je napisao/la: ↑06 maj 2023, 11:38Dzoni je napisao/la: ↑06 maj 2023, 09:55Gledam Breaking Bad prvi put nakon 2013. kad je zavrseno njeno emitovanje.
Isti slučaj. Na petoj sam sezoni. Gledam je drugi put i vjerovatno ću početi sa BCS.
U ovoj seriji su mi najveće razlike između interesantnih i dosadnih likova.
Likove kao što su Saul, Hank, Mike, Saul,Badger obožavam. Dok su mi neki likovi dosadni. Na drugo gledanje Skyler mi je onako ok, dok je Walter Junior ubitačno dosadan.
On je bas sranje, al nije bas da mozes ocekivati vise s obzirom na okolnosti.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kraljttbvb i 6 gostiju.