AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Longo: A bit of muscle fatigue for Leao. Evaluations tomorrow but optimism for derby.
Dakle ništa ozbiljno, što je najvažnije. Ako slučajno preskoči prvi meč u polufinalu, drugi će igrati sigurno.
Dakle ništa ozbiljno, što je najvažnije. Ako slučajno preskoči prvi meč u polufinalu, drugi će igrati sigurno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
I da bude odsustvo od 7-10 dana, nije kraj svijeta, taman da bude dostupan za završnicu sezone kad će ti trebati jedan game changer poput njega.
Samo što se kod nas te sitne povredice vazda pretvore u nešto ozbiljno.
Samo što se kod nas te sitne povredice vazda pretvore u nešto ozbiljno.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo što Longo piše, čak se i ne radi o povredi. Ali hajde da vidimo već sutra/preksutra. Nadam se da mogu izboriti LPa. A polufinale šta god da se desi, skoro da mi je svejedno. Top4 je prioritet.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
celikmilan
- Kontakt:
Rutinski odrađena utakmica, lagana pobjeda, neutraliziran protivnik. Bez obzira na sve to mrzim onu nonšalanciju i neozbiljnost u nekim trenucima. Evo ono preko kraj. Oteli loptu Saelemaekers uz Bennacera i Tourea i kad je Toure ostao skroz sam naprijed Bennacer sve zaustavlja, komplikuje i naravno gubi loptu. Mogao je biti i karton a da je neka bolja ekipa bila vjerovatno bi nas i ugrozili. Takve stvari se moraju izbjegavati.
Ne moze ti biti svejedno u polufinalu LP sta god da se desi, tacno ne kontam to, rijetko se kad ukaze ovakva prilika i treba sad reci jel yebat je. Ne razumijem.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zato što želim gledati Milan i sljedeće godine u LPa. Ne kažem da ne bih volio vidjeti Milan u finalu, ali preči mi je plasman u top4.
Idealno bi bilo oboje, ali i ja bih prije potpisao top 4 plasman.
Nama su šanse ionako ravne nuli u potencijalnlm finalu, zato me i ne uzbuđuje toliko.
Nama su šanse ionako ravne nuli u potencijalnlm finalu, zato me i ne uzbuđuje toliko.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma razumijem ja sta hoces da kazes, i da je plasman u naredno izdanje LP od krucijalne vaznosti, ali brate kad si vec u polufinalu LP ne moze ti biti svejedno, nek igraju za prolaz pa boze mojRomagnoli13 je napisao/la: ↑06 maj 2023, 17:56Zato što želim gledati Milan i sljedeće godine u LPa. Ne kažem da ne bih volio vidjeti Milan u finalu, ali preči mi je plasman u top4.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Naravno da će se meč ispratiti na pravi način. Ali ispadanje i plasman kroz prvenstvo bih sad potpisao. Jer znamo svi da u eventualnom finalu nama su šanse 1%, ako i toliko.milanist je napisao/la: ↑06 maj 2023, 18:05Ma razumijem ja sta hoces da kazes, i da je plasman u naredno izdanje LP od krucijalne vaznosti, ali brate kad si vec u polufinalu LP ne moze ti biti svejedno, nek igraju za prolaz pa boze mojRomagnoli13 je napisao/la: ↑06 maj 2023, 17:56Zato što želim gledati Milan i sljedeće godine u LPa. Ne kažem da ne bih volio vidjeti Milan u finalu, ali preči mi je plasman u top4.![]()
- Romagnoli13
- Kontakt:
Evo i Leao je izjavio da ništa ozbiljno nije što se tiče povrede. Nadam se da je upravu.
Na kraju će ispasti da smo odmorili Diaza i Rafu. I opet dobili rutinski Lazio.
Na kraju će ispasti da smo odmorili Diaza i Rafu. I opet dobili rutinski Lazio.
Sunce ti poljubim svake godine se zgrozim tvojim komentarima, prosle godine navijas za Inter kad se sa njima borimo za titulu, sad u 1/2 LP ihramo sa njima i napises svejedno mi, i da te smatram navijacem nekim ozbiljnimRomagnoli13 je napisao/la: ↑06 maj 2023, 17:22Ovo što Longo piše, čak se i ne radi o povredi. Ali hajde da vidimo već sutra/preksutra. Nadam se da mogu izboriti LPa. A polufinale šta god da se desi, skoro da mi je svejedno. Top4 je prioritet.
Rom se brine za finanasije, ako ne izborimo LP, nema budzeta za pojačanja. Koliki će budžet biti kada uzmemo klempu?! 
Bice jednu 14 milona, a bez klempe jednu 10 
Izgubljeni bodovi proslo kolo mogli bi biti na krqju kljucni u toj borbi, al sacekajmo kraj ove utakmice u rimu pa cemo vise znati
Izgubljeni bodovi proslo kolo mogli bi biti na krqju kljucni u toj borbi, al sacekajmo kraj ove utakmice u rimu pa cemo vise znati
Sta se ono gleda u slučaju da 2 kluba imaju isti broj bodova? Znam da je prvo medjusobni duel al ako su bila 2 remija ili po jedna pobjeda? Sta ako 3 kluba imaju isti broj bodova?
Il Club più titolato al mondo!
- OldFashioned
- Kontakt:
Ako imaju isto bodova onda se gleda međusobni duel a ukoliko je i tu stanje isto onda gol razlika. Ako je čak i tu isto onda prednost ima ekipa koja je dala više golova.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Nema potrebe za kalkulacijama, ključ svega je dobiti 4/4 do kraja. Sa tim skoro 100% završavaš u LŠ, a bilo koji kiks ti drastično smanjuje šanse.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Ukupna.
Bye, bye LP. Jao Rome..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ako sutra Juventus ne pobjedi mogli bi u međusobnom duelu odlučiti ko ce sljedeće sezone igrati LP
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.