NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2022/23
Nije Barda toliko loš, nego ga je Brown zaključao, nema više dropova gdje Brada ostane sam na Alu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Svi mi mozemo imati svoja misljenja, voljeti nekog igraca manje, nekog vise, ali cinjenice su na kraju te koje odredjuju koji igrac je bolji od drugog.Tu se svaka, normalna, diskusija zavrsi.alemsa je napisao/la: ↑06 maj 2023, 16:11Pa kako ces drugacije kad on misli da je steph bolji od brona, to je isto da kazes da je parker bolji od stepha, a on se tebi smije na to i ofira te, a ne konta ovo drugo. I stas onda pucas istom (ne)logikom, makar se malo nasmihes, onako gubis vrijeme na raspravu u kojoj ne prolazi logika.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 maj 2023, 16:08Sve sam ja skonto ovdje, ali ne valja ni trolati previse.Kvari pdf. Sve manje je smislenih postova.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zato je Boston tu najbolji ove sezone, Brogdon i White mogu sa klupe po 15-20 ubaciti svaku utakmicu.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 maj 2023, 16:29I to, a i kad se kaze sirina, misli se na broj igraca koji mogu, svaku datu tekmu, staviti 15-20 poena.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Nesto mirisem da bi Denver mogao do prstena ove godine
Hoće jer, čast izuzecima (Steph, Giannis i Jokić) MVP titule obično dobijaju glavni igrači nebitnih timova za prsten, takozvani napucači brojki a Embiid se savršeno uklapa u to, u RS preskoči dosta utakmica (čak i važnih) da bi bio odmoran da napucaje bezveznjake, boli ga qrac za tim. Ja bih tu titulu dodjeljivao na kraju konačne sezone gdje se vidi kakav je ko bio i u PO i me bi imali lažne MVP-je poput Westbrooka, Hardena i Embiida.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Pa Boston i Denver i jesu najsire ekipe u ligi, a rotacija u PO se svakako suzi na 7 do 8 najkvalitetnijih igraca, sto ne znaci da onaj deveti ili deseti igrac ne bi mogli doprinijeti kada bi dobili par minuta.emir18 je napisao/la: ↑06 maj 2023, 16:35Zato je Boston tu najbolji ove sezone, Brogdon i White mogu sa klupe po 15-20 ubaciti svaku utakmicu.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 maj 2023, 16:29I to, a i kad se kaze sirina, misli se na broj igraca koji mogu, svaku datu tekmu, staviti 15-20 poena.
Kada pricamo o klupama,ja bih rekao da npr. Denver ima vise upotrebljivih igraca, dok Boston ima vise boljih igraca, tacnije bolje igrace na klupi jer su Brogdon/R.Will/G.Will jaca postava od Brown/Green/Braun, a da pri tome Denver ima Bryanta, Jacksona, Smitha koje uopste ne koristi u PO, a nisu bas neki bogalji, nego solidni i iskusni igraci. S tim da ovaj trojac koji dobija minute kod Denvera (Brown, Braun i Green) se savrseno uklapa sa nosiocima Denvera i u igru Denvera, sto je veliki plus.
PS - Kao navijac Bostona se nadam da ce Boston uzeti, a kao Srbin nadam se da ce Jokic sa Denverom. Neko finale Boston - Denver bi bilo bas win win situacija za mene

Ne znam sto mi dodajes ono sto nisam rekao. Napisao nezalaganje nebulozu I ti automatski nesto o meni predpostavljas. Glupost.alemsa je napisao/la: ↑06 maj 2023, 16:11Pa kako ces drugacije kad on misli da je steph bolji od brona, to je isto da kazes da je parker bolji od stepha, a on se tebi smije na to i ofira te, a ne konta ovo drugo. I stas onda pucas istom (ne)logikom, makar se malo nasmihes, onako gubis vrijeme na raspravu u kojoj ne prolazi logika.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 maj 2023, 16:08Sve sam ja skonto ovdje, ali ne valja ni trolati previse.Kvari pdf. Sve manje je smislenih postova.
Nije se ni odnosilo direktno na tebe, nego opcenito na fana gsw.nerkolfc je napisao/la: ↑06 maj 2023, 19:01Ne znam sto mi dodajes ono sto nisam rekao. Napisao nezalaganje nebulozu I ti automatski nesto o meni predpostavljas. Glupost.alemsa je napisao/la: ↑06 maj 2023, 16:11Pa kako ces drugacije kad on misli da je steph bolji od brona, to je isto da kazes da je parker bolji od stepha, a on se tebi smije na to i ofira te, a ne konta ovo drugo. I stas onda pucas istom (ne)logikom, makar se malo nasmihes, onako gubis vrijeme na raspravu u kojoj ne prolazi logika.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 maj 2023, 16:08
Sve sam ja skonto ovdje, ali ne valja ni trolati previse.Kvari pdf. Sve manje je smislenih postova.
Alem koji izmislja argumente da bi dao protuargumente 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nisam ja nikakvu nebulozu napisao.Ne znam zasto se kacite, ako ne znate za sarkazam kao odgovor na glupo prozivanje.nerkolfc je napisao/la: ↑06 maj 2023, 19:01Ne znam sto mi dodajes ono sto nisam rekao. Napisao nezalaganje nebulozu I ti automatski nesto o meni predpostavljas. Glupost.alemsa je napisao/la: ↑06 maj 2023, 16:11Pa kako ces drugacije kad on misli da je steph bolji od brona, to je isto da kazes da je parker bolji od stepha, a on se tebi smije na to i ofira te, a ne konta ovo drugo. I stas onda pucas istom (ne)logikom, makar se malo nasmihes, onako gubis vrijeme na raspravu u kojoj ne prolazi logika.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 maj 2023, 16:08
Sve sam ja skonto ovdje, ali ne valja ni trolati previse.Kvari pdf. Sve manje je smislenih postova.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bitno je da nema vise svadje...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Igra li Butler veceras?
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Jimmy Butler is available for Saturday's game against the Knicks.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ovaj ESPN treba ugasit, jbt sunce igraju NY i Miami za 10 min ljudi pricaju o Curryu i LBJ i legacyu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Fakat...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.