baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 18:29
Mahir Mešalić nije završio Kallos, nego je završio državni fakultet političkih nauka.
Mahir Mešalić već 10 godina priča i pokreće inicijative da se na većem nivou od kantonalnog (TK) promijeni odluka o tome da 25.5 bude dan žalosti zbog tragedije na Kapiji. Čak je jednom i bilo na dnevnom redu, ali naravno pripadnici srpskog naroda u VM su to glatko odbili, kao i za Srebrenicu. Ne sjećam se da li je bila inicijativa na nivou FBiH.
*ovo je iz 2016, kada je ušao u sukob sa Dodikom zbog toga.
Naravno da to da ovaj kreten sa teme ne zna, jer standardno lupa gluposti kao i na svakoj temi, zbog čega ga i ljudi ismijavaju mjesecima radi njegovih izjava na nekim sportskim temama, pa je sad prešao na programiranje i ostalo.
Bukvalno mu je forumsko postojanje svedeno na to da se lijepi na tuđe postove i u svakom postu politizira i pljuje sve što nema veze sa strankama za koje je on glasao. Lik je plaćeni bot, što i govori činjenica da ima 1000 postova o jednoj političkoj organizaciji, na, pazi sad, SPORTSKOM forumu.
P.S Ne zanima me Mahir Mešalić konkretno, kao i svaki političar imao je milion upitnih odluka, poslova i zapošljavanja, ali ne treba lagati i spinovati o politici na sportskom forumu u bukvalno svakoj objavi.
Ja sam smisao tvog postojanja. Izrazio si želju da te ne citiram, što naravno i ne radim, sve dok ti mene ne spmeneš kao sada.. Ali valjda bi trebalo biti u redu s tvoje strane da preskačeš moje postove i ne spominješ me na forumu.
Mahir Mešalić je smeće najveće. Ostat će upamćen u narodu po tome što nije ostao dosljedan i srušio vladu TK kada su zeleni zvaničnici završili na crnoj listi.
Isto kao što njegovog kolegu Zlatana ljudi pamte po onim cirkusima koje je njegova žena pravila protiv zelene bande.
Opet kažem, ne spominji me, preskači moje postove. Ja tebe nemam namjeru ni da prozivam niti citiram jer si nebitan kao što ti nick govori.
Kad malo bolje razmislim. Ovo je moj zadnji post upućen tebi, ako ti je prozivati mene smisao postojanja, ko sam ja da ti rušim smisao.
Očito ti je smisao forumarenja da podržavaš zelenu bagru.