E yebiga sad, neko od nas je budala.
Ili mi ili ovi iz Olimpije i Rendula
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
"Varešanović neće još dugo igrati za FK Sarajevo. Obzirom na njegov potencijal i ono što prezentira tako mlado, vjerujem da će Sarajevo imati jaki dobar izlazni transfer za njega.ajdohordas je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:06Rendulić pohvalio Dalaru i rekao kako mu se on najviše sviđa iz naših redova...
Ili mi ili ovi iz Olimpije i Rendula![]()
Svi vide da je njemu problem u glavi i ćaći. Mnogo bolji su propadali jer su umislili da su Bogom dani. Valjda se mali dohaviza malo i podigne samopouzdanje nakon zadnje dvije utakmice.JavierBosnia je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:15"Varešanović neće još dugo igrati za FK Sarajevo. Obzirom na njegov potencijal i ono što prezentira tako mlado, vjerujem da će Sarajevo imati jaki dobar izlazni transfer za njega.ajdohordas je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:06Rendulić pohvalio Dalaru i rekao kako mu se on najviše sviđa iz naših redova...
- Jakirovic ranije![]()
Pa on je definitivno talentovan ali ovo sto je kod nas pokazivao u zadnje vrijeme je kriminalno.JavierBosnia je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:15"Varešanović neće još dugo igrati za FK Sarajevo. Obzirom na njegov potencijal i ono što prezentira tako mlado, vjerujem da će Sarajevo imati jaki dobar izlazni transfer za njega.ajdohordas je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:06Rendulić pohvalio Dalaru i rekao kako mu se on najviše sviđa iz naših redova...
- Jakirovic ranije![]()
Oduvijek sva struka iz BiH i okoline,ima samo rijeci hvale za Dala. Svi treneri Sarajeva. Vecina navijaca,vidi da se radi o jako dobrom,mladom igracu.ajdohordas je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:06Rendulić pohvalio Dalaru i rekao kako mu se on najviše sviđa iz naših redova...
ima i djece konkurencije sa subjektivnim misljenjem, stoji i to. Moje je misljenje da se umislio u jednom trenutku i pomislio da je veci od kluba. Mahanje rukama, negodovanje, indolentnost i dosta toga govori tome u prilog. Nije bio podredjen ekipiAntikloc je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:36Oduvijek sva struka iz BiH i okoline,ima samo rijeci hvale za Dala. Svi treneri Sarajeva. Vecina navijaca,vidi da se radi o jako dobrom,mladom igracu.ajdohordas je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:06Rendulić pohvalio Dalaru i rekao kako mu se on najviše sviđa iz naših redova...
Samo copor djecurlije sa ovog foruma ima problema s Dalom. Valjda ljubomorno,sto ovaj guzi dobre trebe![]()
Imalo je dijete malu krizu par utakmica,zbog pritiska navijaca,svega ovoga oko njegovog oca. No,ocito je prevazisao te psihicke probleme i protiv madjara i Listicana pokazao sav raskos svoga talenta !!
Sprema se lakrdija cim je Gigovic sudija. On + Borac znamo sta znaci. Mi smo neupitno bolja ekipa, i dobili bi ih gore i uz malo sudjenja na njihovu stranu.
vala smo kvalitetniji moze se bod uzeti. Borac i nema neke aman igrace plus im onaj mrtvac na klupi. Minimum bod se moze uzeti. jos znamo kakvu seriju imamo u gostima. Najvaznije je bez kartona proci da silujemo koneevedinjo98 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 12:17Sprema se lakrdija cim je Gigovic sudija. On + Borac znamo sta znaci. Mi smo neupitno bolja ekipa, i dobili bi ih gore i uz malo sudjenja na njihovu stranu.
Medjutim, ovdje se sprema nesto sigurno, jer imamo mogucnost prici im na 1 bod. Treba sacuvati nekoliko ovih kojima prijeti suspenzija, da ne zijanimo vise od 1-2 igraca. Ukratko, pokusati ih napasti i igrati pametno, pa sta bude.
- Mi želimo precizirati rokove, a ne želimo ulaziti u neke igre koje su se događale oko nekih drugih stadiona, gdje se preko pola godine rade hibridni tereni. Naš uvjet će biti da se hibridni teren mora završiti do 1. marta, da što manje gubimo domaći teren - nedavno je izjavio predsjednik Zrinjskog Denis Lasić.JavierBosnia je napisao/la: ↑05 maj 2023, 13:20Gdje su oni sto su svrsavali na savrsenu organizaciju HSK Zrinjskog i kako se njima ne moze desiti nista neplanirano. Podsjetit cu vas da su 27 decembra poceli rekonstrukciju terena i da on nece spreman biti ni do juna/jula. Tako da ce i oni raditi 6+ mjeseci
Trenutno korisnika/ca: adoado, nedimmmm1337 i 33 gosta.