Eto ga, srbijanski mediji su uspjeli opet povuci paralelu sa zapadom.ALO SAZNAJE! Evo šta se krije iza krvoprolića u Mladenovcu, ubica je nosio nacističke simbole, a jedan detalj posebno je zaparao oči (FOTO)
Prilikom hapšenja, jedan detalj je posebno zapao za oko.
- Generacija 88 na turneji - piše na majici masovnog ubice.
Takođe, na plavoj majici su vidljivi belom bojom iscrtani obrisi nekih zemalja Zapadne Evrope - u pitanju su Španija, Francuska, i Italija.
Pretragom na internetu nismo uspeli da nađemo sličnu majicu ili simbol.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 05 maj 2023, 09:53, ukupno mijenjano 1 put.
Aman covjece, kakav stokholmski sindrom? Jesi ti normalan?RacioEmocionalan je napisao/la: ↑05 maj 2023, 09:21A zasto je to umobolno prigovarati protiv stockholmskog sindroma? Kicma se ne ispravlja odjednom, nego nizom poteza koje u kontinuitetu grade identitet a od necega se mora poceti. Kako ocekujes da te drugi postuje ako te uvijek udara po labrnji a ti k'o pasce mases repom kad ga vidis i izvinjavas mu se sto te udario i pokazivas empatiju prema njemu?
Pa ne proglasava se dan zalosti zbog, sta ja znam, ispolitizirane Dobrovoljacke i slicno pa da poturate tu pricu. Ljudska tragedija, odao si pocast simbolicnim cinom koji te ne obavezuje ni na sto. Move on.
Da se ponovim, licno ne bih proglasio, ali iz drugih razloga. Medjutim, ne tangira me sekunde i necu zbog toga trabunjati o tome kako su Bosnjaci glupi i naivni i kako nam je malo genocid.
Bolesna prica.
Jedina smislena paralela je sa Posusjem, ne ratnim dogadjajima. Ne bi ni sto Niksica podrzalo, a kamoli iniciralo proglasenje dana zalosti povodom neke obiljezavanja pogibje srpskih civila tokom rata.
Dobro ti je Blejzer rekao. Bosnjacima 30 godina vladaju tzv aware Bosnjaci, budne i nenaivne osobe koji dominantno forsiraju retoriku “kome da se mi prilagodjavamo”, pa imas qrac od postovanja. Kao da uostalom od toga ovisi necije postovanje.
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 05 maj 2023, 09:48, ukupno mijenjano 1 put.
Nece trojka moj glas dobiti vise, nakon ovog dana zalosti.
- VensanKasel
- Kontakt:
I šta kažete dobre su društvene mreže ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Nema nikakve veze njihova retorika kome da se mi prilagodjavamo sa njihovim nedostatkom integriteta (tih koji su vladali 30 godina) i to je totalno druga tema i nije vezana uz ovu pricu. Ako sam protiv ovog cina ne znaci bezuslovno da sam za SDA, to sto ste vi fobicni na svako drugacije misljenje i kritikovanje poteza ovih sto su zadnji sjeli na vlast, to je vas problem.Kajzer10 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 09:48Aman covjece, kakav stokholmski sindrom? Jesi ti normalan?
Pa ne proglasava se dan zalosti zbog, sta ja znam, ispolitizirane Dobrovoljacke i slicno pa da poturate tu pricu. Ljudska tragedija, odao si pocast simbolicnim cinom koji te ne obavezuje ni na sto. Move on.
Da se ponovim, licno ne bih proglasio, ali iz drugih razloga. Medjutim, ne tangira me sekunde i necu zbog toga trabunjati o tome kako su Bosnjaci glupi i naivni i kako nam je malo genocid.
Bolesna prica.
Jedina smislena paralela je sa Posusjem, ne ratnim dogadjajima. Ne bi ni sto Niksica podrzalo, a kamoli iniciralo proglasenje dana zalosti povodom neke obiljezavanja pogibje srpskih civila tokom rata.
Dobro ti je Blejzer rekao. Bosnjacima 30 godina vladaju tzv aware Bosnjaci, budne i nenaivne osobe koji dominantno forsiraju retoriku “kome da se mi prilagodjavamo”, pa imas qrac od postovanja. Kao da uostalom od toga ovisi necije postovanje.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Idealan trenutak za protjerivanje svih influensera i potkapacitiranih spodoba iz medijskog prostora i javnog života.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Bolesna nacija, bolesna država ...Goalgetter je napisao/la: ↑05 maj 2023, 09:47Eto ga, srbijanski mediji su uspjeli opet povuci paralelu sa zapadom.ALO SAZNAJE! Evo šta se krije iza krvoprolića u Mladenovcu, ubica je nosio nacističke simbole, a jedan detalj posebno je zaparao oči (FOTO)
Prilikom hapšenja, jedan detalj je posebno zapao za oko.
- Generacija 88 na turneji - piše na majici masovnog ubice.
Takođe, na plavoj majici su vidljivi belom bojom iscrtani obrisi nekih zemalja Zapadne Evrope - u pitanju su Španija, Francuska, i Italija.
Pretragom na internetu nismo uspeli da nađemo sličnu majicu ili simbol.
Ne bi me čudilo da ga optuže da je bio ''šiptarski terorista''.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ne postoji mjera koja će uspješno izbiti iz glave duboko ukorijenjenu mržnju, sebičnost, ljutnju koja se godinama prelijeva i talasa među ljudima.Nedostatak empatije za bilo šta, sve je poprimilo formu senzacionalizma.
Upaljene rotacije i pretres domaćinstva neće doneti značajan napredak u ovom pogledu.
Svi smo zakazali , i kao roditelji, i kao komšije, i kao prijatelji i kolege...
Dobar komentar .
Upaljene rotacije i pretres domaćinstva neće doneti značajan napredak u ovom pogledu.
Svi smo zakazali , i kao roditelji, i kao komšije, i kao prijatelji i kolege...
Dobar komentar .
Ovo se bas otelo kontroli. Ne bih se zacudio da sad svaki drugi dan neko nekog ubije tamo. Zatucana i glupa drzava, los narod.
Red je na nasima da opet proglase jedan dan zalosti, treba se jos vise uvuci genocidasima u dupe. Je*o im oni mater svima glupu.
5.5 - dan sjecanja na ubijenu djecu Sarajeva ! 1601
Red je na nasima da opet proglase jedan dan zalosti, treba se jos vise uvuci genocidasima u dupe. Je*o im oni mater svima glupu.
5.5 - dan sjecanja na ubijenu djecu Sarajeva ! 1601
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Sidran u dvije rečenice objasnio mnogo toga

Decenijma se vrši medijska lobotomizacija srpskog društva, nikad nisu bili suočeni sa zločinima koja je njihova država počinila susjedima, nikad nisu doživjeli katarzu za 90-te, drže narod u medijskom mraku, umjesto istine čitava nacija se konstantno i svakodnevno drogira sa Kosovom, Marićem, Ćirilicom, Kristijanom, Belivukom, Zadrugama, raznim rijalitijima, navijačima. To je čitav jedan projekat lobotomizacije društva čime se rađa psihopatija. Bilo je pitanje vremena kad će psihopate krenuti u masakre.
I sad je kuknjava i čuđenje sa tih istih medija.
Ima veze do društva ali nije presudno. U svakom društvu se može naći poremećena osoba koju je to društvo na ovaj ili onaj način izgradilo. Ako se desi ovo kod nas, a može, hoćemo li i mi biti poremećeno društvo? Onaj vehabija davno je zaklao majku a živio je eto bez tehnologije i bez gore insuiniranog poremećenog društva. Znači tih slučajeva ima i u konzervativnim društvima. Uvijek će biti budala koje će smatrati da je društvo u kome žive poremećeno ili da nije shvaćen kako treba pa će na ovaj ili onaj način htjeti nešto da dokaže ili da se potvrdi. Ovi gore argumenti bi bili ok da se ti slučajevi dešavaju samo u "poremećenim" društvima, ali nije tako. Ne mogu smatrati nešto poremećeno a to se može desiti u mom društvu, i onda bih isto tako morao nazivati i ono gdje živim poremećenim. Puno su složeniji faktori od toga i puno ih više ima. Slažem se da su neki faktori, tehnologija i mediji u ovom slučaju, doveli do toga da se ubrza pojavljivanje ovakvih osoba ali ne smatram da ih ne bi bilo ako ne bi bilo tih faktora.let3 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 10:43
Decenijma se vrši medijska lobotomizacija srpskog društva, nikad nisu bili suočeni sa zločinima koja je njihova država počinila susjedima, nikad nisu doživjeli katarzu za 90-te, drže narod u medijskom mraku, umjesto istine čitava nacija se konstantno i svakodnevno drogira sa Kosovom, Marićem, Ćirilicom, Kristijanom, Belivukom, Zadrugama, raznim rijalitijima, navijačima. To je čitav jedan projekat lobotomizacije društva čime se rađa psihopatija. Bilo je pitanje vremena kad će psihopate krenuti u masakre.
I sad je kuknjava i čuđenje sa tih istih medija.
-
- Kontakt:
Stil života u Srbiji je pun nasilja i agresive i to polako uzima maha, a uzimati će još i više. Da su imalo pametni skontali bi da ne možeš živjeti agresivu čitav život u nekom obliku a ostati normalan. Jednostavno to ne ide tako.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Bolesna nacija, bolesno drustvo. Nije ni kod nas idealno, ali daleko smo od ovakvog stanja.
Za dan zalosti, ne treba da nam smeta. Njihova sramota sto se ne sjete djece koju su ubili, mi nismo takvi i ne treba da budemo. Necemo se izjednacavati, ostati civilizovani do kraja, bas zbog toga da se nama ovo ne desi. Kao drustvo se izdignuti i napredovati.
Za dan zalosti, ne treba da nam smeta. Njihova sramota sto se ne sjete djece koju su ubili, mi nismo takvi i ne treba da budemo. Necemo se izjednacavati, ostati civilizovani do kraja, bas zbog toga da se nama ovo ne desi. Kao drustvo se izdignuti i napredovati.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- Bayern@heart
- Kontakt:
****.ba/vijesti/regija/novi-napad-u-srbiji-osamnaestogodisnjak-ranjen-iz-vazdusne-puske-u-leskovcu
GTA Serbia u GTA IV je bio Niko Bellić izgleda amerikanci predvidjeli
Pucaju po šavovima
GTA Serbia u GTA IV je bio Niko Bellić izgleda amerikanci predvidjeli

Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 05 maj 2023, 11:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne moze bit normalno drustvo kad je ovaj sizofrenicar apsolutni vladar drzave. Evo ga opet gusla i obracunava se sa ko zna kim.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Društvo je bolesno, doduše nema više ni muslimana toliko da mogu klati. + Konstantna bombardovanja o Kosovu, Rusiji, zapadu itd.
Ali bit će smiješna deflektovanja. Krivi će biti Islamisti, zapad ili neko treći
Ali bit će smiješna deflektovanja. Krivi će biti Islamisti, zapad ili neko treći
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 05 maj 2023, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
- VensanKasel
- Kontakt:
Ko mu je sada kriv ?