NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2022/23
Ubijaju ih na ofanzivnom skoku,dok Klay usput ubija Reavesa.Davisa nema ofanzivno osim kad gubi lopte bez ikakvog razloga.Druga petorka opet bez Davisa lose prosla.GSW bez Currya povecavao prednost sto je nedopustivo.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
OK, vidim logika ti nije jača strana ili si klinac od 9 godina pa ne kontaš poentu. I ja ću onda kao i ostali jednostavno ignorirat trola, valjda što sam slabo na ovom podforumu pa sam to kasno upratio
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Kakav fantonski, zakacio Russella po ruci kad se digao. Nije mogao cisci faul biti. Davisov treci je definicija fantomskog jos je prije toga Bron fauliran od Greena na polaganju.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑05 maj 2023, 04:19Ne vidim da komentarišete fantomski treći faul Stepha?
Plus imate sreće što je Poole rijetko viđen glup igrač.
Vadi sve s terena, gotovo je ovo.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma naravno, objektivnost navijača Lejkersa kao i uvijek. Slažem se i za faul Dejvisa, nije ni tu faul bio što ne mjenja činjenicu da ono nije nikakav faul Stepha ali eto nek vam bude.Epidaurus je napisao/la: ↑05 maj 2023, 04:24Kakav fantonski, zakacio Russella po ruci kad se digao. Nije mogao cisci faul biti. Davisov treci je definicija fantomskog jos je prije toga Bron fauliran od Greena na polaganju.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑05 maj 2023, 04:19Ne vidim da komentarišete fantomski treći faul Stepha?
Mašinerija se upalila, ne znam kako ćete ovo braniti cijelu seriju.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
To i bi, Thompson rijesio
Joj koraka 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Tracy3McGrady je napisao/la: ↑05 maj 2023, 04:41Ma naravno, objektivnost navijača Lejkersa kao i uvijek. Slažem se i za faul Dejvisa, nije ni tu faul bio što ne mjenja činjenicu da ono nije nikakav faul Stepha ali eto nek vam bude.Epidaurus je napisao/la: ↑05 maj 2023, 04:24Kakav fantonski, zakacio Russella po ruci kad se digao. Nije mogao cisci faul biti. Davisov treci je definicija fantomskog jos je prije toga Bron fauliran od Greena na polaganju.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑05 maj 2023, 04:19Ne vidim da komentarišete fantomski treći faul Stepha?

Nisam ti ja kriv sto ne vidis.
Nevjerovatno sta se dopusta al haj bolji su veceras pa je lakse progutati
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Vidio sam ja to, minimalan dodir ali koliko sam ja razumio svirano je na slijedećem dodiru koji nije postojao.Epidaurus je napisao/la: ↑05 maj 2023, 04:45Tracy3McGrady je napisao/la: ↑05 maj 2023, 04:41Ma naravno, objektivnost navijača Lejkersa kao i uvijek. Slažem se i za faul Dejvisa, nije ni tu faul bio što ne mjenja činjenicu da ono nije nikakav faul Stepha ali eto nek vam bude.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Sviran je ovaj. Mekan faul al cist.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑05 maj 2023, 04:51Vidio sam ja to, minimalan dodir ali koliko sam ja razumio svirano je na slijedećem dodiru koji nije postojao.Epidaurus je napisao/la: ↑05 maj 2023, 04:45Tracy3McGrady je napisao/la: ↑05 maj 2023, 04:41
Ma naravno, objektivnost navijača Lejkersa kao i uvijek. Slažem se i za faul Dejvisa, nije ni tu faul bio što ne mjenja činjenicu da ono nije nikakav faul Stepha ali eto nek vam bude.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Sreća izvadi Kerr smeće, Moodey je za njega Kobe licno.
Ima li iko u ligi da ga udvajaju konstantno i kad uzme 6 suteva. Pustite ga da igra
Ako ce ti ljudi ubacivati 20+ trojki u citavoj seriji pisi propalo,laku noc.
Wiggins udari LeBrona po ruci sudiji pred ocima na sutu za 3 nema faula, na drugoj strani faul vidi sa 15 metara udaljenosti 

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kad im se ostavi ovoliko prostora na šutu za tri nije ni čudo. Ide ovo u 6 minimalno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.