Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Joj mogu mislit kad forto krene niz Bjelave pa sretne stariju komšinicu i kaze joj
KAJ SE DELA KOD VAS GĐO RABIJA???
KAJ SE DELA KOD VAS GĐO RABIJA???
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Nekada je Bosnjak bio ponosan.
Na što je spao..
Konaković, Kasumović, Nikšić, Forto, Vojin Mijatović, Ramo Isak danas vode taj narod.
Fuj bagro. KLEKNITE PRED SRBE I HRVATE.
Na što je spao..
Konaković, Kasumović, Nikšić, Forto, Vojin Mijatović, Ramo Isak danas vode taj narod.
Fuj bagro. KLEKNITE PRED SRBE I HRVATE.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Centre forward
- Kontakt:
Zar neko zaista misli da je Nikšić ili neki naš zekan idejni tvorac te odluke o danu žalosti? Odluka je vjerovatno sa vrha ovog našeg mini "State Departmenta". Neka fensi poruka svijetu da nismo divljaci, da idemo naprijed i ostale gluposti.
Odluka kao politička je OK, samo je sramotno što se nečija smrt koristi za pol propagandu. Odvratno je na milion načina, ali tako to hoda yebaji ga.
Odluka kao politička je OK, samo je sramotno što se nečija smrt koristi za pol propagandu. Odvratno je na milion načina, ali tako to hoda yebaji ga.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Hoce li ista ta Srbija staviti dan zalosti za djecu poginulu u Sarajevu, Kapiju, Srebrenicu, onu djecu iz Posusja prije par godina?
Samo se ti Bosnjo uvlaci drugim, a ti isti ni ne razmisljaju da priznaju genocid

Samo se ti Bosnjo uvlaci drugim, a ti isti ni ne razmisljaju da priznaju genocid

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisi čuo imena jer su to unutarstranačke priče. To je sam Nikšić potvrdio i rekao kako svi imaju pravo na svoje mišljenje i prijedloge. Po njihovim pričama to je solidan broj ljudi ali očito su ovi drugi većina čim nisu otišli sa njima i to je ok, nebitno sad.ASD je napisao/la: ↑04 maj 2023, 22:55Ja bgm nisam čio nijednog da je to zagovarao. Čak ni Čengić to nikad ne reče.MortemHz je napisao/la: ↑04 maj 2023, 22:46Čak naprotiv, trenutno u SDP-u ima dobar dio osoba koji je zagovarao koaliciju SDA-DF-SDP, to su ti svi direktno iz vrha SDP-a potvrdili više puta. Ispravili grešku? Možda i jesu čim su ih odbili ovaj put i to jeste dosljedno ali to ne znači da će biti dobri po automatizmu. Mislim da bi to krenulo boljim putem čim ovaj idiot ode 10. juna na kongresu, barem se nadam..
Naravno da su ispravili grešku. Već su par godina mogli uzeti tonu mita da odu s njima u koaliciju i nisu otišli. Mogli su obezbijediti svoje porodice do sto koljena. Čak šta više, mogli su i vlast svu preuzeti, samo da ne diraju ovih par božanstava.
Naravno da po automatizmu to ne znači bolje. Ali nisu ni jednaki ako ne dobiju barem mandat šanse.
Prošla vlada Nikšićeva je imala zelenu bagru protiv sebe i opet su za par godina izgradili autoputa više nego ovi poslije njega iako su imali daleko više vremena.
Putevi su nam prioritet i nadam se da će Nermin nastaviti gdje je stao prošli put. Ako uspije nadmašiti brojku iz prošlog mandata, ja sam zadovoljan.
Druga stvar. Ono što očekujem je da će bar neko biti uhapšen. Mislim da ćeš se složiti sa mnom, ali su već neke stvari bolje počeli raditi. Povezali su nas sa Zapadnim partnerima i druga stvar, napokon su natjerali inspekcije da rade svoj posao, čak i tužilaštvo. Kada bi neko od velikih imena zaglavio zatvora, već bi se osjetno vidjele promjene na bolje u ovoj državi.
Ono što bih ja najviše volio, a to je rezanje uhljeba, se na našu žalost neće dogoditi. Za takve drakonske poteze jednostavno nisu sposobni.
Ne očekujem ni smanjenje nameta, barem se nadam da neće povećavati.
Povezivanje sa zapadnim partnerima je odlična stvar iako je tu Konaković najviše zaslužan. Znaš šta meni nikad nije bilo jasno? Razumijem ja da smo mali, nebitni globalno ali mi smo posjete stranih državnika imali jednom u 3 mjeseca što je poražavajuće a i to su vjerovatno dolazili kad su morali. Idi ti njima ako oni ne mogu/neće tebi i napravi bolje odnose. Koliko jadno zvuči da je Konaković imao više sastanaka u 7 dana nego Bisera za godinu. Evo dogovorili dolazak ministra iz UAE u Sarajevo i za sat vremena dogovorili otvaranje ambasade kao i ukidanje viznog režima, bez jedne jedine zamjerke i problema. Ja čak i ne mislim da je Bisera neki negativan lik kakvih ima ali gdje ćeš nju majstore postaviti na tako bitnu funkciju? Žena nije mogla ni osnovne stvari uraditi. Ovako je najbolje ispalo, povuče se i igra se sa unucima. Svima dobro.

Nadam se da griješim što se tiče hapšenja i tužilaštva ali mislim da se ništa značajno neće promijeniti. Možda jedino ako stranci naprave veliki pritisak ali to je sve na dugom štapu kad vidiš šta recimo Dodik radi. Sklonili su SDA i to je odlično ali nisu oni jedini problem.
Ma veliki dio uhljeba ne možeš zakonski skloniti, očujem promjene direktora, asistenata i to je to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dječak je priznao da je često gledao kriminalističke filmove, serije, ali i dokumentarce o masovnim ubistvima, čak i onim u školama. Naročito je bio opsjednut dokumentarcem "Američka tragedija", u kom se prikazuje kako majke žrtava pate, ali i kako majka ubice pati zbog onoga što je njeno dijete počinilo. Taj dokumentarac je gledao više puta i poistovjećivao je majku ubice sa svojom majkom.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
U Mladenovcu 7 ranjenih,sta je ovim led te jbo
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Marsal
- Kontakt:
Ja bih radije još 20 godine Fude nego 20 dana Nezira Pivića.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nova pucnjava u Srbiji: Ranjeno nekoliko ljudi, ima povrijeđene djece
U pucnjavi koja se dogodila kod Mladenovca ranjeno je nekoliko ljudi, saznaje Telegraf.
Pucnjava se dogodila u selu Dubona, precizira se.
Na mestu incidenta su ekipe Hitne pomoći i policije.
Prema nezvaničnim informacijama ima i povrijeđene dece.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pobise se cetalji izmedju sebe. Bolestan narod.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
- Centre forward
- Kontakt:
Baš taj.DamirT je napisao/la: ↑04 maj 2023, 23:36Dječak je priznao da je često gledao kriminalističke filmove, serije, ali i dokumentarce o masovnim ubistvima, čak i onim u školama. Naročito je bio opsjednut dokumentarcem "Američka tragedija", u kom se prikazuje kako majke žrtava pate, ali i kako majka ubice pati zbog onoga što je njeno dijete počinilo. Taj dokumentarac je gledao više puta i poistovjećivao je majku ubice sa svojom majkom.

Poznavajući kako (ne)funkcioniše njihov sistem, Vučko će, prije svega, angažujući tabloide i televiziju ubijedit' narod da su krive te "zapadne vrijednosti". Ružić je samo načeo tu temu, a Vučić će to majstorski da poentira. U šta ih je sve ubijedio, ovo će bit' luk i voda.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Daleko najbolesniji narod koji je hodao ovom zemaljskom kuglom.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Dve osobe su ubijene, a sedam je ranjeno u pucnjavi koja se večeras dogodila u Mladenovcu!
Na mestu incidenta su ekipe Hitne pomoći i policije. Moguće da ima još žrtava, a po nezvaničnim saznanjima, među ranjenima ima i dece, prenosi Informer.
Raspisana je poternica za mladićem U. M. 21 godina, koji je pobegao u "mercedesu" nakon što je ispalio hice, prenosi Telegraf.rs
Pucnjava je otpočela u školskom dvorištu kada je muškarac naoružan automatskom puškom otvorio vatru i zapucao.
Među teško ranjenima je i jedan policajac, a povređena su i deca.
Kako saznajemo, napadač je i dalje naoružan i puca po Mladenovcu. On je pobegao ka Begaljičkom brdu i policija mu je za petama.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 04 maj 2023, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A de nam reci kako to da od tolikih pozitivnih stvari koje je Zapad dao covjecanstvu mi prihvatismo samo najgore poput realityja i slicno? Il su oni nama samo namjerno uvalili sve najgore, a sakrili sve najbolje?
Sto je najgore, oni ce ovo prihvatit ko istinu. Kakvi mentalni sklopovi. I kad kazu nemoj sve izjednacavat, ma 98% njihovog stanovnistva su takvi. Onih 2% su oni sto su na vrijeme pobjegli iz njihove drzavebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 23:44
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Marsal
- Kontakt:
Svaka čast na proglašenju Dana žalosti i u BiH. Još jedna odluka koja potvrđuje gdje vladaju iole civilizacijske vrijednosti, a gdje anticivilizacijske. Golemo.
Ovo je zapravo jedan odličan i moralni i politički šamar komšijama i susjedima. Slučaj gdje treba pokazati da nisi divljak nego čovjek koji ima osjećaj empatije.
Svetiti se sa njihovim odbijanjem da vide istinu koju vidi cijeli svijet sada nije ni mjesto ni vrijeme.
A i vjerujte da ima neko ko sve ovo prati.
Ovo je zapravo jedan odličan i moralni i politički šamar komšijama i susjedima. Slučaj gdje treba pokazati da nisi divljak nego čovjek koji ima osjećaj empatije.
Svetiti se sa njihovim odbijanjem da vide istinu koju vidi cijeli svijet sada nije ni mjesto ni vrijeme.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kakav debil. Fazon je sto ga rezimski mediji nece uopste osuditi za ovakve izjave.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 23:44
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Od rijeci do rijeciMarsal je napisao/la: ↑04 maj 2023, 23:50Svaka čast na proglašenju Dana žalosti i u BiH. Još jedna odluka koja potvrđuje gdje vladaju iole civilizacijske vrijednosti, a gdje anticivilizacijske. Golemo.

https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=2328348Kako Pink nezvanično saznaje, muškarac iz vozila u pokretu, iz kalašnjikova puca ne birajući žrtve. Prema nepotvrđenim informacijama među ranjenima ima i dece.
srbi kolektivno otišli u k...
it's football day