Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
totalno nepotrebno, dovoljno je bilo sto su pojedini politicari otisli tamo, polozili cvijece i iskazali sucut, ovime samo pokazujemo da smo mala kujica podvijenog repa, cuj dan zalosti zbog necega u drugoj drzavi, jel bio nedavno dan zalosti zbog onih desetina hiljada mrtvih u zemljotresu?
Don't believe the hype.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Možda, ali možda, poslije još jedno 2 rata bi mi došli tobe, i to je upitno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Radi li se sutra? 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Apsolutno. Saosjecanje sa agresorom je stokholmski sindrom u svom punom sjaju.akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 22:02totalno nepotrebno, dovoljno je bilo sto su pojedini politicari otisli tamo, polozili cvijece i iskazali sucut, ovime samo pokazujemo da smo mala kujica podvijenog repa, cuj dan zalosti zbog necega u drugoj drzavi, jel bio nedavno dan zalosti zbog onih desetina hiljada mrtvih u zemljotresu?
Pokoj dusi djeci, medjutim, nije nasa avlija i nije nas problem, nismo ni na koji nacin uticali na dogadjanja da bismo to na ovaj nacin obiljezavali. Beskicmenjaci.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno da nisu sami jer je takav ustav, niko nikad neće moći sam niti je ikad tako bilo. Sada imaju manji kapacitet nego prije jer je više stranaka u koaliciji, kada su bili sa SDA imali su više pozicija. Žao mi je samo radi dobrih kadrova u SDP-u, ovaj debilni beskičmenjak je jedan od najgorih političara u modernoj BiH a to nije lako pored silnih spodoba iz SDA.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ne znam je li neko spomenuo ali izgleda da je ona slika Koste što je kružila internetom zapravo fake. Nije on na slici uopšte.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- ASD
- Kontakt:
Bili sa zelenom bagrom u vlasti i nema sdp-ovca na kugli zemaljskoj koji to ne navodi kao najveću grešku stranke. I ispravili su je, rekli su više nikad s njima.MortemHz je napisao/la: ↑04 maj 2023, 22:18Naravno da nisu sami jer je takav ustav, niko nikad neće moći sam niti je ikad tako bilo. Sada imaju manji kapacitet nego prije jer je više stranaka u koaliciji, kada su bili sa SDA imali su više pozicija. Žao mi je samo radi dobrih kadrova u SDP-u, ovaj debilni beskičmenjak je jedan od najgorih političara u modernoj BiH a to nije lako pored silnih spodoba iz SDA.
Uvlacimo se cetaljima koji su nas pokusali istrijebiti. Nikad pameti doci necemo. Glupe Bosnje.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Je l bila U Srbiji zbog one tragedije u Posusju ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čak naprotiv, trenutno u SDP-u ima dobar dio osoba koji je zagovarao koaliciju SDA-DF-SDP, to su ti svi direktno iz vrha SDP-a potvrdili više puta. Ispravili grešku? Možda i jesu čim su ih odbili ovaj put i to jeste dosljedno ali to ne znači da će biti dobri po automatizmu. Mislim da bi to krenulo boljim putem čim ovaj idiot ode 10. juna na kongresu, barem se nadam..ASD je napisao/la: ↑04 maj 2023, 22:37Bili sa zelenom bagrom u vlasti i nema sdp-ovca na kugli zemaljskoj koji to ne navodi kao najveću grešku stranke. I ispravili su je, rekli su više nikad s njima.MortemHz je napisao/la: ↑04 maj 2023, 22:18Naravno da nisu sami jer je takav ustav, niko nikad neće moći sam niti je ikad tako bilo. Sada imaju manji kapacitet nego prije jer je više stranaka u koaliciji, kada su bili sa SDA imali su više pozicija. Žao mi je samo radi dobrih kadrova u SDP-u, ovaj debilni beskičmenjak je jedan od najgorih političara u modernoj BiH a to nije lako pored silnih spodoba iz SDA.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- ASD
- Kontakt:
Ja bgm nisam čio nijednog da je to zagovarao. Čak ni Čengić to nikad ne reče.MortemHz je napisao/la: ↑04 maj 2023, 22:46Čak naprotiv, trenutno u SDP-u ima dobar dio osoba koji je zagovarao koaliciju SDA-DF-SDP, to su ti svi direktno iz vrha SDP-a potvrdili više puta. Ispravili grešku? Možda i jesu čim su ih odbili ovaj put i to jeste dosljedno ali to ne znači da će biti dobri po automatizmu. Mislim da bi to krenulo boljim putem čim ovaj idiot ode 10. juna na kongresu, barem se nadam..ASD je napisao/la: ↑04 maj 2023, 22:37Bili sa zelenom bagrom u vlasti i nema sdp-ovca na kugli zemaljskoj koji to ne navodi kao najveću grešku stranke. I ispravili su je, rekli su više nikad s njima.MortemHz je napisao/la: ↑04 maj 2023, 22:18
Naravno da nisu sami jer je takav ustav, niko nikad neće moći sam niti je ikad tako bilo. Sada imaju manji kapacitet nego prije jer je više stranaka u koaliciji, kada su bili sa SDA imali su više pozicija. Žao mi je samo radi dobrih kadrova u SDP-u, ovaj debilni beskičmenjak je jedan od najgorih političara u modernoj BiH a to nije lako pored silnih spodoba iz SDA.
Naravno da su ispravili grešku. Već su par godina mogli uzeti tonu mita da odu s njima u koaliciju i nisu otišli. Mogli su obezbijediti svoje porodice do sto koljena. Čak šta više, mogli su i vlast svu preuzeti, samo da ne diraju ovih par božanstava.
Naravno da po automatizmu to ne znači bolje. Ali nisu ni jednaki ako ne dobiju barem mandat šanse.
Prošla vlada Nikšićeva je imala zelenu bagru protiv sebe i opet su za par godina izgradili autoputa više nego ovi poslije njega iako su imali daleko više vremena.
Putevi su nam prioritet i nadam se da će Nermin nastaviti gdje je stao prošli put. Ako uspije nadmašiti brojku iz prošlog mandata, ja sam zadovoljan.
Druga stvar. Ono što očekujem je da će bar neko biti uhapšen. Mislim da ćeš se složiti sa mnom, ali su već neke stvari bolje počeli raditi. Povezali su nas sa Zapadnim partnerima i druga stvar, napokon su natjerali inspekcije da rade svoj posao, čak i tužilaštvo. Kada bi neko od velikih imena zaglavio zatvora, već bi se osjetno vidjele promjene na bolje u ovoj državi.
Ono što bih ja najviše volio, a to je rezanje uhljeba, se na našu žalost neće dogoditi. Za takve drakonske poteze jednostavno nisu sposobni.
Ne očekujem ni smanjenje nameta, barem se nadam da neće povećavati.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 04 maj 2023, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Fkt ovako napisao qq kakav stijeg prvi put čujem za tu riječ
Jel Forto hrvat?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kakav upgrade u odnosu na SDA.
Danas svaki idiot dobija medijsku paznju. Pa i ovaj Forto.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Pa dobro,gospodin Forto nije imao priliku u skoli uciti bosanski,oprosteno.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.