Ja sam vec pisao da mi ni jedno ni drugo nije krivo, ali svakako odlicna ideja ovi droga testovi u skolama.Shategabri je napisao/la: ↑04 maj 2023, 14:57Ako ćemo vjerovati Dodiku, za sve je kriva droga i mobilni telefoni.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
- JohnCleese
- Kontakt:
Danasnje mlade mame 110 %
Ostatak tetka, strine i tecisne
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
JohnCleese je napisao/la: ↑04 maj 2023, 17:33Danasnje mlade mame 110 %
Ostatak tetka, strine i tecisne

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- JohnCleese
- Kontakt:
Sve istina, ali danas nažalost tabu tema.Justin je napisao/la: ↑04 maj 2023, 17:42JohnCleese je napisao/la: ↑04 maj 2023, 17:33Danasnje mlade mame 110 %
Ostatak tetka, strine i tecisne![]()
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- feniksptica
- Kontakt:
Elitna osnovna skola. Treba to bicovat ko je dozvolio.
Nije zbog toga sto su nadareni elitna..da jest svaka cast.
I to ima udio u svemu ovome
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ASD
- Kontakt:
Pa svugdje postoje elitne škole.feniksptica je napisao/la: ↑04 maj 2023, 18:03Elitna osnovna skola. Treba to bicovat ko je dozvolio.
Nema to veze ni sa čim.
Najveću krivicu snose kojekakve NVO udruženja za zaštitu djece. Udaris svoje dijete to dodje do NVO udruženja i eto ti policije na vratima.
- Centre forward
- Kontakt:
Statistički gledano civili u Srbiji su četvrta najmilitantnija "nazovi kako hoćeš" grupa na svijetu. Ispred su samo USA, Jemen i N. Kaledonija.
Izgleda da je stari od Coste im'o bruku nekih pušaka u stanu, bukvalno čitav Arsen4l. Ljekar, specijalista, ugledni građanin, eeeee.
Ne čudi za državu u kojoj su svaki dan tema Kosovo, dronovi, MIGovi, mobilizacija, srpski svet, i slično.
Šteta što je ukinut goli Otok da ono balavče iz Bihaća otpreme tamo.
Za primjer drugima, skin'o bi ga nagog i na povodcu prošet'o dva kruga oko škole (u udardnom terminu). Poslije bi bombone ispadale iz usta.
Postoji razlika elitnih škola kod nas i tamo neđe đe to funkcioniše.
Kod nas u elitne škole idu djeca elite, a na zapadu (u visoke) elitne škole idu inteligentni i one za koje društvo kaže da će od njeg' bit' pošten komad intelektualca.
Izgleda da je stari od Coste im'o bruku nekih pušaka u stanu, bukvalno čitav Arsen4l. Ljekar, specijalista, ugledni građanin, eeeee.
Ne čudi za državu u kojoj su svaki dan tema Kosovo, dronovi, MIGovi, mobilizacija, srpski svet, i slično.
Šteta što je ukinut goli Otok da ono balavče iz Bihaća otpreme tamo.
Za primjer drugima, skin'o bi ga nagog i na povodcu prošet'o dva kruga oko škole (u udardnom terminu). Poslije bi bombone ispadale iz usta.
Postoji razlika elitnih škola kod nas i tamo neđe đe to funkcioniše.
Kod nas u elitne škole idu djeca elite, a na zapadu (u visoke) elitne škole idu inteligentni i one za koje društvo kaže da će od njeg' bit' pošten komad intelektualca.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Cuj Costa, pa nije Brazilac. 

⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Mene zanima gdje se moze vidjeti ta "militantna" statistika? 

- Centre forward
- Kontakt:
Pa nisi ni ti Vuk Karadžić, već pitajBoga čija i koja po redu reinkarnacija na ovom forumu. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Ne samo da je tabu tema, vec se i svjesno podsticu na razvod radi svakakvih gluposti i sitnica.JohnCleese je napisao/la: ↑04 maj 2023, 18:00Sve istina, ali danas nažalost tabu tema.Justin je napisao/la: ↑04 maj 2023, 17:42JohnCleese je napisao/la: ↑04 maj 2023, 17:33
Danasnje mlade mame 110 %
Ostatak tetka, strine i tecisne![]()
Isto kao sto se normalizuje spavanje sa sto vise muskaraca. A vecina zena su ovce koje puse sve sto im se servira. Sto kasnije utice negativno na njihovu psihu, te u konacnici i na onu od djece.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- Centre forward
- Kontakt:
Ne znam šta je smiješno ?
Izvor je "World population review".
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Okolina tj. ulica. Svaki normalan roditelj ce ga uciti i uci ga onako kako treba a onda se otme kontroli pod pritiskom ulice i ode na drugu stranu, roditelj je tu nemocan nece ga valjda drzati pod kljucem do kraja zivota.
Btw. glupost je i ovo sto govore za igrice, muzikj i te stvari da povecavaju agresiju. Smijem se kladit da je 90% foruma no lajfalo mjesecima i godinama uz CS. Ne vjerujem da je iko ikad pomislio da rokne nekoga.
Oh No, savrsen zlocin i dizite upaljace od Bube zna isto toliko % foruma jer je to slusalo u nekoj fazi odrastanja.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Cuj sta je smijesno, pa statistika koja povezuje i stavlja Srbiju odma iza Amerike, Jemena i Nove KaledonijeCentre forward je napisao/la: ↑04 maj 2023, 18:25Ne znam šta je smiješno ?
Izvor je "World population review".

A tuzno je sto te mrznja tjera da pises te gluposti u trenucima ovakve nesrece.
Nevjerovatno lagano je doci do oruzja, koje uopste nije skupo, cak i za nase prilike.
Imas pistolja vec od 350 (M70 7,65), nesto skuplji Borowing 35ca, ili primjer legnedarnu tandzaru (M48) za 400 KM itd.
Dalje, kašikare idu na vagu, a po kg placas 20ak KM itd.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
dscile je napisao/la: ↑04 maj 2023, 18:30Cuj sta je smijesno, pa statistika koja povezuje i stavlja Srbiju odma iza Amerike, Jemena i Nove KaledonijeCentre forward je napisao/la: ↑04 maj 2023, 18:25Ne znam šta je smiješno ?
Izvor je "World population review".Ima li i nas gdje, da se pohvalimo da smo medju boljim u svijetu? Postaj link, bas me zanima ko je peti
![]()

Ma roditelj i samo roditelj. Valjda pratis s kim ti se dijete druzi, s kim izlazi, igra se itd. Mene su moji pratili, a opet se nisam osjecao vezanim. Ne pratili bukvalno, ali su znali s kim sam sve bio u drustvu i potencijalne "lose" su mi zabranjivali. Pa ja poceo pusiti zbog drustva, otac sjecam se kao jucer sjede sa mnom da razgovara i rece mi "okej propusio si se s njima, ne zelim da vas vidim vise skupa". Ja ostavim cigare i dan danas ne pusim. Pa sjedimo na veceri otac i mati zajedno odvoje pola sata da pricaju sa mnom o skoli, o treningu, sta bi volio trenirati, sta bi volio postati. Mati trcala s posla da me vodi na treninge. Motivisali me, davali mi podrsku u svemu. Koliko para toliko muzike. Drzi dobre ocjene, upisi jaku skolu, izbjegavaj lose drustvo i slabije ucenike, one sto probleme prave i imat ces sve. Ali opet kad su stigli kompjuteri i igrice nije bilo vikend pa cjepaj citav dan GTA, CS, Fifu onu staru itd. Prije toga one igrice na diskete. Vec dodje otac pa iskljuci poslije 2h igre i nema tu diskusije vise.Kaunas je napisao/la: ↑04 maj 2023, 18:28Okolina tj. ulica. Svaki normalan roditelj ce ga uciti i uci ga onako kako treba a onda se otme kontroli pod pritiskom ulice i ode na drugu stranu, roditelj je tu nemocan nece ga valjda drzati pod kljucem do kraja zivota.
Btw. glupost je i ovo sto govore za igrice, muzikj i te stvari da povecavaju agresiju. Smijem se kladit da je 90% foruma no lajfalo mjesecima i godinama uz CS. Ne vjerujem da je iko ikad pomislio da rokne nekoga.
Oh No, savrsen zlocin i dizite upaljace od Bube zna isto toliko % foruma jer je to slusalo u nekoj fazi odrastanja.
Ovaj dijete vodio da uci pucat sa 13 godina. Drzao svo oruzje u kuci, iako je dijete znalo da ovaj to posjeduje. Boga pitaj jel kreten uopste naveo dijetetu moguce posljedice koristenja oruzja. Sta te moze u zivotu docekat. Hajmo opravdati oca da ga je tjerao da bolje uci, ali zasto streljana? Kojoj bi budali ovdje sa foruma to palo na pamet? Opet kazem ima i do okruzenja, do drustva, do ovih internet sr.anja, filmova itd pa cak i do toga sto se neko rodi s tim jednostavno. Al roditelj je tu od tvog prvog dana zivota. Kako te on uputi tako ce ti i bit. Jesmo li svi danas ovdje masovne ubice?
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Neodgojeni roditelji danas odgajaju djecu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Centre forward
- Kontakt:
Stari, ne mrzim nikog, fakat. Pokušavam da stvari gledam racionalno. Tužno je to što ti izbjegavaš da prihvatiš realnost prišivajući meni neku mržnju. Ja kada kažem da je društvo truhlo, otrovno i zalutalo ja iza toga mogu "stat" argumentima. Eto recimo kod Marića na NACIONALNOJ frekfenciji o psihologiji, pedagogiji i zaštiti djece pričaju ratni zločinci. Da, isti oni koji su pucali u mališane po Sarajevu i ostalim gradovima moje Države. Nema dalje.dscile je napisao/la: ↑04 maj 2023, 18:30Cuj sta je smijesno, pa statistika koja povezuje i stavlja Srbiju odma iza Amerike, Jemena i Nove KaledonijeCentre forward je napisao/la: ↑04 maj 2023, 18:25Ne znam šta je smiješno ?
Izvor je "World population review".Ima li i nas gdje, da se pohvalimo da smo medju boljim u svijetu? Postaj link, bas me zanima ko je peti
![]()
Sljedeća je Crna Gora. Vjerovatno je i to za tebe malo škakljiva tema, pa nećemo dalje.
Naravno da ima i pozitivno. Nole, odbojkašice, Pupin, Alek Kavčić i još masu da ne nabrajam.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Quartararo i 26 gostiju.