Naravno, očekuje se oko 300 zvanica, minimalna cijena učešća je 1000 KM. Biće još vjerujem i nekih aukcija dresova i slično.
Malo ispod 3700
Hadzic i KaramarkoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 14:55Nedim Hadžić je na treningu doživio neugodnu povredu i ispostavilo se da je ona teže prirorde.
Napadač Rođenih povrijedio je koljeno. Čekaju se potvrde, no prve informacije govore da se radi o križnim ligamemtima, što kod sportista obično znači višemjesečnu pauzu.
Haj ti kuci sine na kraju sezone.
Karamarko uopste nije povrijedjen, jednostavno ne odgovara Feji i to je to .aimar21 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 15:03Šta je sa Karamarkom? Zagrijavao se na poluvremenu protiv Borca, taman kontam možemo ga djelimično iskoristiti u finišu sezone...
Za Hadžića je svejedno, svakako nije bio u planovima. Može i Dejanović uletiti na špica da smeta, ako bude bilo baš potrebe, a i Puce može popuniti neke minute. Samo ne daj Bože da Haskiću nešto bude, onda smo stvarno donji...
Aha aha. Pogrešno sam razumio ovog iznad, kako je napisao Hadžić i Karamarko, kontam obojica se povrijedili. Nije mi malo jasno to ako nije povrijeđen. Mislim da je imao prostora na desnom beku, od kada se Dino povrijedio. Mogao je popuniti poziciju, kako bi Zeljković igrao zadnjeg veznog, bar protiv ovih malo slabijih ekipa...Cernica22 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 15:07Karamarko uopste nije povrijedjen, jednostavno ne odgovara Feji i to je to .aimar21 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 15:03Šta je sa Karamarkom? Zagrijavao se na poluvremenu protiv Borca, taman kontam možemo ga djelimično iskoristiti u finišu sezone...
Za Hadžića je svejedno, svakako nije bio u planovima. Može i Dejanović uletiti na špica da smeta, ako bude bilo baš potrebe, a i Puce može popuniti neke minute. Samo ne daj Bože da Haskiću nešto bude, onda smo stvarno donji...
Puce ne zeli da potpise ugovor sa velezom roditelje slusa, upropastit ce ga samo, zavrsite sa tom pricom posto vidim da ga vazda spominjeteaimar21 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 15:03Šta je sa Karamarkom? Zagrijavao se na poluvremenu protiv Borca, taman kontam možemo ga djelimično iskoristiti u finišu sezone...
Nisam to znao... Jbg, neka sluša roditelje, uvijek može karijeru nastaviti u Blagaju. Klub treba imati čvrst stav prema svakome ko pravi probleme i on uvijek treba biti na prvom mjestu.Mostarac45 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 15:10Puce ne zeli da potpise ugovor sa velezom roditelje slusa, upropastit ce ga samo, zavrsite sa tom pricom posto vidim da ga vazda spominjeteaimar21 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 15:03Šta je sa Karamarkom? Zagrijavao se na poluvremenu protiv Borca, taman kontam možemo ga djelimično iskoristiti u finišu sezone...
Ni meni nije jasno nikako, nemoguce da je toliko los da ne moze ni minute na desnom beku s obzirom na konkurenciju.aimar21 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 15:09Aha aha. Pogrešno sam razumio ovog iznad, kako je napisao Hadžić i Karamarko, kontam obojica se povrijedili. Nije mi malo jasno to ako nije povrijeđen. Mislim da je imao prostora na desnom beku, od kada se Dino povrijedio. Mogao je popuniti poziciju, kako bi Zeljković igrao zadnjeg veznog, bar protiv ovih malo slabijih ekipa...Cernica22 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 15:07Karamarko uopste nije povrijedjen, jednostavno ne odgovara Feji i to je to .aimar21 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 15:03Šta je sa Karamarkom? Zagrijavao se na poluvremenu protiv Borca, taman kontam možemo ga djelimično iskoristiti u finišu sezone...
O tome pričam. Muminović je doveden kao desni bek koji je mlad, zalog za budućnost. Ovaj doveden kao i Ćuković, bek sa iskustvom koji može igrati. Kakav moraš biti da Dejanović popunjava poziciju prije tebe na desnom beku? Nejasno...Cernica22 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 15:16Ni meni nije jasno nikako, nemoguce da je toliko los da ne moze ni minute na desnom beku s obzirom na konkurenciju.aimar21 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 15:09Aha aha. Pogrešno sam razumio ovog iznad, kako je napisao Hadžić i Karamarko, kontam obojica se povrijedili. Nije mi malo jasno to ako nije povrijeđen. Mislim da je imao prostora na desnom beku, od kada se Dino povrijedio. Mogao je popuniti poziciju, kako bi Zeljković igrao zadnjeg veznog, bar protiv ovih malo slabijih ekipa...
Bar su tri veca talenta od njega iz nase skole da ih ne imenujem sad propala zbog vizije familije da im je mali novi Messi. Neces da potpises, zdravo. Uvijek ima alternativa Futsal SG ( bez ikakvog degradiranja kluba) ili Fk Blagaj i Bjelopoljac.
Apsolutno se slažem!
Kaze mu stari mali mu mora samo za bajern igrat i gotovo.
Mislim da mu je stefanel menadžer i onaj status što je jednom pisao kao jedan talentovani igrač kojem je on menadžer neće potpisati ugovor sa nama.Mostarac45 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 15:10Puce ne zeli da potpise ugovor sa velezom roditelje slusa, upropastit ce ga samo, zavrsite sa tom pricom posto vidim da ga vazda spominjeteaimar21 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 15:03Šta je sa Karamarkom? Zagrijavao se na poluvremenu protiv Borca, taman kontam možemo ga djelimično iskoristiti u finišu sezone...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.