Idealnih 11 nase (forumaske) repke

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Thunder93
Kontakt:

Re: Idealnih 11 nase (forumaske) repke

Post Postao/la Thunder93 » 22 sep 2010, 17:54

jel mogu ja makar naplacivat ulaz (ili izlaz, nebitno) ? :mrgreen: :mrgreen:
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 sep 2010, 18:15

Virtu4l je napisao/la:Ja bojkotujem selektora :mrgreen:
Zavrsit ces ti meni u ......................................................................Zelji. :lol: :mrgreen:
Ako se i dalje budes zaebavao,pa ti vidi belaja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 25 sep 2010, 20:47

Megamon je napisao/la:Evo sad nadjoh jedno od boljih izdanja Tukaca.
Uvjek smo bili najaci 8-)

[youtube][/youtube]

:mrgreen:
Treba pokazat ostalim kako se navija. :mrgreen:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 25 sep 2010, 20:54

-------------------------neutral----------------------------
harisp-------geronimo-----noname--------emir_zenica
--------monolog-------devil-------otnys_ynwa----------
------------------------cartman---------------------------
----------------majestic-----virtual----------------------

mislim, nema tu puno filozofije.

jeidno sam zabrinut kako bi cartman i virtual saradjivali u napadu :mrgreen:

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 25 sep 2010, 22:22

Mene nigdje nema,,, A mladost!?!?!?! :evil: :D

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 23 okt 2010, 20:29

mogu ja barem kopacke vezati :?: :roll:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 feb 2011, 11:26

Wolverine je napisao/la:-------------------------neutral----------------------------

Monolog veznjak? :lol: Pa taj može samo kopačke vezati...ništa drugo :mrgreen:

moj prijedlog: hodža - vodonoša! :twisted:

BANovici
Kontakt:

Post Postao/la BANovici » 28 feb 2011, 11:43

Ja u Dortmundu igro a da ne mogu na ovom forumu....Cuj Haris u prvoj postavi, pa dijete tek naucili pisati, jos nosa bukvar u tasni a petkom nosi i racunaljku u skolu.....
Mrzim Real Madrid, dabogda se ugasili ko Yugo kad naleti na baru....

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 28 feb 2011, 19:46

Wolverine je napisao/la:-------------------------neutral----------------------------

jao ekipe :o samo bih umjesto neutrala stavio nekog drugog posto ga vise nema ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 feb 2011, 23:29

-----------------------------bparena----------------------
Sexmachineboy----Andres-----Rizah------------Unica
--------------------Bosco----legenda reala--------------
----------------------------Raul 64------------------------
-----------EDIN TM 87----Paja------Portillo--------------

Imal ko jači samo ne znam bil svi ovi dobro sarađivali :lol:
Rizah odbrani zbog svoje staloženosti :mrgreen: Andres jer je uvijek tu kad treba Barcu branit :lol: Ovi bekovi jedan defanzivniji Unica i jedan ofanzivniji SMB prije svega zbog mladosti i brzine lako će naprijed-nazad samo će ih neiskustvo zezat no tu su iskusni Bosco,legenda i Rizah da pokriju njihove greške :D Naprijed jedan tehničar da dodaje lopte napadačima s tim da bo se paja i edin više u odbranu vraćali od portilla no paja bi imao odriješene ruke na terenu :lol:
I ništa za golmana ne rekoh no izgleda nema potencijala za loptu,al ima dobre reflekse :mrgreen:
P.S.Trener je megamon :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 02 mar 2011, 14:01

Na golu je čovjek koji već dugo uspješno brani Neobranjivo(g) pa sam siguran da bi bio dobar i na golu- Harishp: već dugo brani u reprezentaciji a stidljivo se oprobao u Sarajevu i Bajernu

Štoperski par koji će mu pomagati su njegov vjerni saigrač iz repke, koji je čini mi se bez kluba- Šaban, te Željino dijete Strauss

Desnu stranu će braniti jedini deklarisani "dešnjak" na forumu- Pile87: Željina legenda, koji je u ovom klubu proveo čitavu karijeru uz kratkotrajni izlet u Lazio.

Na lijevom boku imamo mnogo opcija i zanimljivo je da u ovoj ekipi ima manje "dešnjaka" od onih kojima je lijeva strana draža. Od svih njih sam odabrao Čelikovo dijeta i ponajboljeg igrača Arsenala Bosca

Na poziciji zadnjeg veznog sam se dvoumio, dobrim destruktivcem igre se pokazao Aulleta, ali kako se on voli služiti nedopuštenim sredstvima, mjesto je zauzeo Alfaruqaminu koji kratkim i čestim klizećim startovima protivniku ogadi igru.

Njegova suprotnost i čovjek koji je zadužen da daje ton igri- playmaker Devil, Zvezdina legenda koji je ujedno i kapiten ekipe jer ga svi poštuju.

Desno krilo je Jacky09 za kojeg nisam siguran je li "dešnjak" ali sam siguran da ne voli lijevu stranu, i njegovim uvrštavanjem u ekipu je zadovoljen i nacionalni ključ. Ima bogato iskustvo iz Dinama.

Lijevo krilo igra Veležova legenda, sad u Manutd. čovjek kojeg su navijači prozvali "doktor" a i sam se potpisuje sa DrH

Napad je najbolji dio ekipe a predvodi ga igrač Dortmunda kojeg krasi epitet najatraktivnijeg forumaša, ali i slabi živci, poznat pod raznim nickovima ali se svi slažemo da je jedan Analitičar

U napadu je još jedna legenda čija je filozofija "napad je najbolja odbrana" i forsira presing na protivnike tokom cijelog meča- Paja, legenda Arsenala.

Na klupi je rezervni golman iz Manua: Cartman: i mnogi će se složiti da je na golu najveća konkurencija.
Cijelu lijevu stranu pokriva mlada nada Barce T-Mac; čovjek koji je alternativa na svim pozicijama je Melanholičar; Fera je zadužen za dobru "atmosferu" u ekipi; a na klupi su i napadači koji čekaju zapeti kao puška, to je trio poznat i kao "Papetovi napadači": Željovac, Harry_90 i Frutek

To je 18 veličanstvenih od kojih skladnu ekipu treba napraviti veliki Tuzlak, koji je poznat po dobroj taktici ali mu novinari zamjeraju da ne voli "dijalog"... ;)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 mar 2011, 14:20

spielführer_21 je napisao/la:Na golu je čovjek koji već dugo uspješno brani Neobranjivo(g) pa sam siguran da bi bio dobar i na golu- Harishp: već dugo brani u reprezentaciji a stidljivo se oprobao u Sarajevu i Bajernu

Štoperski par koji će mu pomagati su njegov vjerni saigrač iz repke, koji je čini mi se bez kluba- Šaban, te Željino dijete Strauss

Desnu stranu će braniti jedini deklarisani "dešnjak" na forumu- Pile87: Željina legenda, koji je u ovom klubu proveo čitavu karijeru uz kratkotrajni izlet u Lazio.

Na lijevom boku imamo mnogo opcija i zanimljivo je da u ovoj ekipi ima manje "dešnjaka" od onih kojima je lijeva strana draža. Od svih njih sam odabrao Čelikovo dijeta i ponajboljeg igrača Arsenala Bosca

Na poziciji zadnjeg veznog sam se dvoumio, dobrim destruktivcem igre se pokazao Aulleta, ali kako se on voli služiti nedopuštenim sredstvima, mjesto je zauzeo Alfaruqaminu koji kratkim i čestim klizećim startovima protivniku ogadi igru.

Njegova suprotnost i čovjek koji je zadužen da daje ton igri- playmaker Devil, Zvezdina legenda koji je ujedno i kapiten ekipe jer ga svi poštuju.

Desno krilo je Jacky09 za kojeg nisam siguran je li "dešnjak" ali sam siguran da ne voli lijevu stranu, i njegovim uvrštavanjem u ekipu je zadovoljen i nacionalni ključ. Ima bogato iskustvo iz Dinama.

Lijevo krilo igra Veležova legenda, sad u Manutd. čovjek kojeg su navijači prozvali "doktor" a i sam se potpisuje sa DrH

Napad je najbolji dio ekipe a predvodi ga igrač Dortmunda kojeg krasi epitet najatraktivnijeg forumaša, ali i slabi živci, poznat pod raznim nickovima ali se svi slažemo da je jedan Analitičar

U napadu je još jedna legenda čija je filozofija "napad je najbolja odbrana" i forsira presing na protivnike tokom cijelog meča- Paja, legenda Arsenala.

Na klupi je rezervni golman iz Manua: Cartman: i mnogi će se složiti da je na golu najveća konkurencija.
Cijelu lijevu stranu pokriva mlada nada Barce T-Mac; čovjek koji je alternativa na svim pozicijama je Melanholičar; Fera je zadužen za dobru "atmosferu" u ekipi; a na klupi su i napadači koji čekaju zapeti kao puška, to je trio poznat i kao "Papetovi napadači": Željovac, Harry_90 i Frutek

To je 18 veličanstvenih od kojih skladnu ekipu treba napraviti veliki Tuzlak, koji je poznat po dobroj taktici ali mu novinari zamjeraju da ne voli "dijalog"... ;)

hahahha :lol: :lol: :lol:
tim snova ,a dobro si ovo sastavio ,samo im treba jedan trenerski mag da ovo ukomponuje ,teško funkcioniše tim sa puno zvijezda :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 mar 2011, 14:50

@Spielfuhrer
:lol: :lol: :lol:

Doći ćeš ti na chat(haxballov), pa ćeš vidjeti tuzlanskog maga. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 02 mar 2011, 14:59

Monolog je napisao/la:@Spielfuhrer

nemoj nam našeg Charugu, ipak ti je dao dobru poziciju, ali sad kad se ljutiš da ti kažem da je meni dao poziciju vlasnika kluba ;) poslao na PP, nije želio ovdje to nalijepiti da tebe ne pravimo ljubomornim ;)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

BANovici
Kontakt:

Post Postao/la BANovici » 02 mar 2011, 15:01

ebote ja u spicu, bolje neg da igram za reprezentaciju.... :D :D

ko je kapiten??

Zaboravili ste napisati da je Hairlija vodonosa, on se brine da su flase sa vodom uvijek ciste i pune !!!
Mrzim Real Madrid, dabogda se ugasili ko Yugo kad naleti na baru....

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 02 mar 2011, 15:06

muXmania je napisao/la:
Monolog je napisao/la:@Spielfuhrer

nemoj nam našeg Charugu, ipak ti je dao dobru poziciju, ali sad kad se ljutiš da ti kažem da je meni dao poziciju vlasnika kluba ;) poslao na PP, nije želio ovdje to nalijepiti da tebe ne pravimo ljubomornim ;)
Ko se ljuti... zna on :lol: A Mux je najbolji za poziciju direktora, kao legenda s njegovog avatara: "Pariz-London-Oždrlje Donje"- to je slogan kluba... :mrgreen:

P.s. ˇ@Banovići kapiten je Devil-piše ti, Hairlija je rođen za vodonošu- nabavio sam mu majicu sa imenom "Megamoj" :lol: , a ekipa sa teme "Drina Zvornik" je zadužena za čišćenje snijega..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 mar 2011, 16:00

muXmania ti ćeš igrati veznjaka tj. vezat' ćeš kopačke :lol:

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 02 mar 2011, 16:16

mandraX je napisao/la:muXmania ti ćeš igrati veznjaka tj. vezat' ćeš kopačke :lol:
e vidi ovog pametnjakovića, kao direktor ove superstar ekipe, konto sam da te dovedem kao napadača umjesto Paje, traži ga Lokomotiva iz Prištine nude dobru lovu, ide na ljeto 100%... Sad neću, dovešćemo Mažestika iz Wolverinove ekipe ;)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 02 mar 2011, 16:20

ja cu da budem ključni igrac....nosit cu vam kljuceve za svlacionice :D
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 mar 2011, 16:21

Majestic je vec prodan u Bugojno za vrecu brasna i 10 kila crvenog luka.

BTW nigdje nema GOAT-a Wolverina :lol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.