AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
Nisu zasluzili da igraju lp, a kamoli polufinale lp
Ovo je za otkaz odmah veceras, fujj
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo da napisem u strašnoj su formi Lautaro i Lukaku prije svega. Što nas je prokenjalo u LPa to će brzo da nestane već u srijedu. I Inter i Milan više sreće nego znanja i bit će to najgore finale LPa unazad 30 godina ko god da bude tamo. Doviđenja i prijatno magarčino ćelava.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Evo jos ne mogu sebi objasniti koliko moraš biti glup da u odlučujućim utakmicama za plasman u LP ti odmaras pola prve postave. Jbni Balo ti igra čitavu utakmicu a Theo ni minute.
Il Club più titolato al mondo!
Salernitana, empoli, Cremonese kuci i ti uzmes 3 boda, otkaz odmah veceras, inter isto igra romom za vikend pa za 7 dana sa nama, al su igrali prvom postavom, on nesto rotira, ove tri tekme plus udine i bologna, od mogucih 15 mi smo tu uzeli 4 boda, koji magarac od trenera
Kaze svi su gubili bodove i ne mozes svaki dobiti , a Milan u drugom dijelu polusezone osvojio ukupno 19 bodova
Roma ce u LP s 5 puta slabijom ekipom od Milana, Lazio isto sa slabijom ekipom od Milana , ali eto opravdava se Pioli na sve nacine
Ja ne razumijem kako neki ljudi ne mogu skontati da je cijela Piolijeva taktika koncipirana na tu stranu gdje su Leao i Theo i da su oni ove sezone direktno ili indirektno sudjelovali u 70% golova. Igraci nemaju konstantu ili padaju psihicki ili fizicki , ali nema veze Pioli je osvojio Seria A moze on da odvede ekipu u Seria B sve ce mu biti oprosteno.
Roma ce u LP s 5 puta slabijom ekipom od Milana, Lazio isto sa slabijom ekipom od Milana , ali eto opravdava se Pioli na sve nacine
Ja ne razumijem kako neki ljudi ne mogu skontati da je cijela Piolijeva taktika koncipirana na tu stranu gdje su Leao i Theo i da su oni ove sezone direktno ili indirektno sudjelovali u 70% golova. Igraci nemaju konstantu ili padaju psihicki ili fizicki , ali nema veze Pioli je osvojio Seria A moze on da odvede ekipu u Seria B sve ce mu biti oprosteno.
Dobro je, izvukli smo bod. 
Nije više stvar ni rotacija, Pioli već 4-5 sezona otkako je došao nema načina kako da dobije ekipe koje igraju defanzivno i u niskom bloku. Oni suvislu šansu ne znaju stvoriti, napraviti višak, baš ništa. I onda još dodatno zasere stvar sa lošom pripremom utakmice i selekcije igrača, dobar dio odluka večeras mu je bilo za zatvora.
Nije više stvar ni rotacija, Pioli već 4-5 sezona otkako je došao nema načina kako da dobije ekipe koje igraju defanzivno i u niskom bloku. Oni suvislu šansu ne znaju stvoriti, napraviti višak, baš ništa. I onda još dodatno zasere stvar sa lošom pripremom utakmice i selekcije igrača, dobar dio odluka večeras mu je bilo za zatvora.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma neće njemu dati otkaz, mada je davno on trebo letiti, bez razlike rezultati u LP. Ovo što on radi zadnja 3 mjeseca u Serie A je amaterski i za 2 šamara i otkaz momentalni.... Ako još zasere u polufinalu, onda će to biti težak udarac za Milan, a to sve zahvaljujući Massari i Maldiniju koji su kad su trebali da ga nogiraju i traže nivog čovjeka, oni mu dali ugovor....
- OldFashioned
- Kontakt:
Suvišno je bilo šta reći.
Rezultati u ligi govore sve.
Rezultati u ligi govore sve.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
sto se tice prvih 11
Novi
Leao Novi Novi
Tonali Novi
Theo Novi Tomori Calabria
od igraca za klupe Thiaw,Kajer,Bennacer,Salamaekers,Diaz..
ovaj škart od igraca rastjerati Toure,Rebic,Florenzi,Gabbia,Dest,Bakayoko,Pobega,Krunic,
Keteljare,Messijas pa ljudi dragi sa ovim igracima ni Gvardiola ne bi mogao nista..
Novi
Leao Novi Novi
Tonali Novi
ovaj škart od igraca rastjerati Toure,Rebic,Florenzi,Gabbia,Dest,Bakayoko,Pobega,Krunic,
Keteljare,Messijas pa ljudi dragi sa ovim igracima ni Gvardiola ne bi mogao nista..
Ko je donio bod veceras podsjeti nas ?admirrx je napisao/la: ↑03 maj 2023, 23:06sto se tice prvih 11
Novi
Leao Novi Novi
Tonali Novi
Meepo ne pravda se Pioli na sve nacine, ti to uvijek malo izokrenes na svoj nacin, nebitno. I prije i sad cu reci ako ne udje u top 4 treba sad da da otkaz i zasluzit ce ga, ali isto tako da imamo skarta u ekipi imamo, sama promjena trenera nista dobro dugorocno nece donijeti sa ovim pojedincima
Vidis neces da prokomentarises reakciju nase odbrane kod gola, znam ja zasto neces, i nije problem ne moras, jer svrsajes na Thiawa i sve 5, ali brate treba reci kad ima i druge krivice a ne samo jedan covjek.
Neko je vec pisao veceras, ako nismo u stanju protiv Cremonesea odmoriti pojedine igrace, protiv koga cemo onda, Lazia, Intera ? valjda to onda dovoljno govori i o kvaliteti ovih sto su na klupi, nisu izgleda dostojni ni dobri zamjena.
Vidis neces da prokomentarises reakciju nase odbrane kod gola, znam ja zasto neces, i nije problem ne moras, jer svrsajes na Thiawa i sve 5, ali brate treba reci kad ima i druge krivice a ne samo jedan covjek.
Neko je vec pisao veceras, ako nismo u stanju protiv Cremonesea odmoriti pojedine igrace, protiv koga cemo onda, Lazia, Intera ? valjda to onda dovoljno govori i o kvaliteti ovih sto su na klupi, nisu izgleda dostojni ni dobri zamjena.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Daj Abatea do kraja sezone. Svejedno i u LPu nema sta traziti jer se evo i sinter budi. Bukvalno bilo sta osim celavca. Moze i Bazdarevic
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Sta imas od njega za duze staze?da je tri donjeo on treba da leti na kraju sezone i to je tomeepo je napisao/la: ↑03 maj 2023, 23:08Ko je donio bod veceras podsjeti nas ?admirrx je napisao/la: ↑03 maj 2023, 23:06sto se tice prvih 11
Novi
Leao Novi Novi
Tonali Novi
Za igraca koji zaradjuje manje od miliona on je odlicna opcija s klupe a i doprinosi rezultatima. Ove sezone je Milanu donio minimalno 5 bodova , ali okej treba ga nabiti. Za Rebica, Desta,Bakayoka se slazem. Ali Messias je sasvim pristojan igrac za klupe.
Ima do Piolija ali svako realan vidi da mi nemamo kreativnosti u ekipi, ne postoji igrač koji zna dati ključni pas.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Druze Lamaprd vodi Chelsea koji je krcat zvijezdama pa koliko je bodova uzeo i kakve je rezultate ostvario ? Pod Piolijem nijedan igrac nije napredovao stovise mnogi su zavrsavali u kanalu ili nisu imali konstantu. Sjeti se Hakana, ocit primjer pa pogledaj kako taj igrac igra u interu. Diaz odigra jednu utakmicu na nivou igraca od 50+ miliona i onda nestane narednih 10. Leao evo 4. sezona u Seria A i jos uvijek nije prebacio 15 golova u ligi. Mislim suvisno je navoditi primjere. Pioli nije trener koji moze maksimum izvuci od ovih igraca on je trener cija se igra zasniva na trki , presingu i individualnoj kvaliteti pojedinaca.milanist je napisao/la: ↑03 maj 2023, 23:09Meepo ne pravda se Pioli na sve nacine, ti to uvijek malo izokrenes na svoj nacin, nebitno. I prije i sad cu reci ako ne udje u top 4 treba sad da da otkaz i zasluzit ce ga, ali isto tako da imamo skarta u ekipi imamo, sama promjena trenera nista dobro dugorocno nece donijeti sa ovim pojedincima
- muha milanez
- Kontakt:
Kako objasniti užasne, amaterske prekide? Kakva je to taktika da priđu dva igrača do lopte, pa onda jedan nonšalantno odustane i faktički imaš igrača manje u tom trenutku.
Drugo, izvođenje tih prekida je tragikomično. Ne može dalje od prve stative da ga yebeš.
Yebem ti Pioli sve glupo još jednom. CDK, Diaz i Balo ne zaslužuju da budu ocjenjeni za večerašnju utakmicu.
Drugo, izvođenje tih prekida je tragikomično. Ne može dalje od prve stative da ga yebeš.
Yebem ti Pioli sve glupo još jednom. CDK, Diaz i Balo ne zaslužuju da budu ocjenjeni za večerašnju utakmicu.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Inace krilni napadaci u italiji daju 20+ golova svaku sezonu, leao da ima bolje saigracw imao bi i proslu i ovu sezonu 20+ asistencija, i veceras je servirao Diazu na tanjir al ovaj ne zna, i svaku tekmu tako servira svojim saigracima al oni ne znaju
Leao je dragulj koji se mora zavezati na duze veijeme ugovorom, i hvala Bogu to ce se i desiti ovih iducih par dana
Leao je dragulj koji se mora zavezati na duze veijeme ugovorom, i hvala Bogu to ce se i desiti ovih iducih par dana
Trenutno korisnika/ca: ACMilan100, galia95, meecko, Romagnoli13, Uknaac i 29 gostiju.