AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

zemuntrg
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la zemuntrg » 03 maj 2023, 22:59

Nisu zasluzili da igraju lp, a kamoli polufinale lp

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 03 maj 2023, 23:00

Ovo je za otkaz odmah veceras, fujj

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 maj 2023, 23:02

Samo da napisem u strašnoj su formi Lautaro i Lukaku prije svega. Što nas je prokenjalo u LPa to će brzo da nestane već u srijedu. I Inter i Milan više sreće nego znanja i bit će to najgore finale LPa unazad 30 godina ko god da bude tamo. Doviđenja i prijatno magarčino ćelava.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 maj 2023, 23:02

Evo jos ne mogu sebi objasniti koliko moraš biti glup da u odlučujućim utakmicama za plasman u LP ti odmaras pola prve postave. Jbni Balo ti igra čitavu utakmicu a Theo ni minute.
Il Club più titolato al mondo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 03 maj 2023, 23:03

Salernitana, empoli, Cremonese kuci i ti uzmes 3 boda, otkaz odmah veceras, inter isto igra romom za vikend pa za 7 dana sa nama, al su igrali prvom postavom, on nesto rotira, ove tri tekme plus udine i bologna, od mogucih 15 mi smo tu uzeli 4 boda, koji magarac od trenera

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 03 maj 2023, 23:03

Kaze svi su gubili bodove i ne mozes svaki dobiti , a Milan u drugom dijelu polusezone osvojio ukupno 19 bodova :urnebes:

Roma ce u LP s 5 puta slabijom ekipom od Milana, Lazio isto sa slabijom ekipom od Milana , ali eto opravdava se Pioli na sve nacine :urnebes:

Ja ne razumijem kako neki ljudi ne mogu skontati da je cijela Piolijeva taktika koncipirana na tu stranu gdje su Leao i Theo i da su oni ove sezone direktno ili indirektno sudjelovali u 70% golova. Igraci nemaju konstantu ili padaju psihicki ili fizicki , ali nema veze Pioli je osvojio Seria A moze on da odvede ekipu u Seria B sve ce mu biti oprosteno.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 maj 2023, 23:04

Dobro je, izvukli smo bod. :lolno:

Nije više stvar ni rotacija, Pioli već 4-5 sezona otkako je došao nema načina kako da dobije ekipe koje igraju defanzivno i u niskom bloku. Oni suvislu šansu ne znaju stvoriti, napraviti višak, baš ništa. I onda još dodatno zasere stvar sa lošom pripremom utakmice i selekcije igrača, dobar dio odluka večeras mu je bilo za zatvora.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 03 maj 2023, 23:05

Ma neće njemu dati otkaz, mada je davno on trebo letiti, bez razlike rezultati u LP. Ovo što on radi zadnja 3 mjeseca u Serie A je amaterski i za 2 šamara i otkaz momentalni.... Ako još zasere u polufinalu, onda će to biti težak udarac za Milan, a to sve zahvaljujući Massari i Maldiniju koji su kad su trebali da ga nogiraju i traže nivog čovjeka, oni mu dali ugovor....

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 03 maj 2023, 23:05

Suvišno je bilo šta reći.

Rezultati u ligi govore sve.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 03 maj 2023, 23:06

sto se tice prvih 11
Novi
Leao Novi Novi
Tonali Novi
Theo Novi Tomori Calabria
od igraca za klupe Thiaw,Kajer,Bennacer,Salamaekers,Diaz..
ovaj škart od igraca rastjerati Toure,Rebic,Florenzi,Gabbia,Dest,Bakayoko,Pobega,Krunic,
Keteljare,Messijas pa ljudi dragi sa ovim igracima ni Gvardiola ne bi mogao nista..

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 03 maj 2023, 23:08

admirrx je napisao/la:
03 maj 2023, 23:06
sto se tice prvih 11
Novi
Leao Novi Novi
Tonali Novi
ovaj škart od igraca rastjerati Toure,Rebic,Florenzi,Gabbia,Dest,Bakayoko,Pobega,Krunic,
Keteljare,Messijas pa ljudi dragi sa ovim igracima ni Gvardiola ne bi mogao nista..
Ko je donio bod veceras podsjeti nas ?

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 03 maj 2023, 23:09

Meepo ne pravda se Pioli na sve nacine, ti to uvijek malo izokrenes na svoj nacin, nebitno. I prije i sad cu reci ako ne udje u top 4 treba sad da da otkaz i zasluzit ce ga, ali isto tako da imamo skarta u ekipi imamo, sama promjena trenera nista dobro dugorocno nece donijeti sa ovim pojedincima
Vidis neces da prokomentarises reakciju nase odbrane kod gola, znam ja zasto neces, i nije problem ne moras, jer svrsajes na Thiawa i sve 5, ali brate treba reci kad ima i druge krivice a ne samo jedan covjek.
Neko je vec pisao veceras, ako nismo u stanju protiv Cremonesea odmoriti pojedine igrace, protiv koga cemo onda, Lazia, Intera ? valjda to onda dovoljno govori i o kvaliteti ovih sto su na klupi, nisu izgleda dostojni ni dobri zamjena.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 03 maj 2023, 23:09

Daj Abatea do kraja sezone. Svejedno i u LPu nema sta traziti jer se evo i sinter budi. Bukvalno bilo sta osim celavca. Moze i Bazdarevic
Unico amore sei!
❤️🖤

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 03 maj 2023, 23:10

meepo je napisao/la:
03 maj 2023, 23:08
admirrx je napisao/la:
03 maj 2023, 23:06
sto se tice prvih 11
Novi
Leao Novi Novi
Tonali Novi
Ko je donio bod veceras podsjeti nas ?
Sta imas od njega za duze staze?da je tri donjeo on treba da leti na kraju sezone i to je to :thumbup:

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 03 maj 2023, 23:13

admirrx je napisao/la:
03 maj 2023, 23:10
Sta imas od njega za duze staze?da je tri donjeo on treba da leti na kraju sezone i to je to :thumbup:
Za igraca koji zaradjuje manje od miliona on je odlicna opcija s klupe a i doprinosi rezultatima. Ove sezone je Milanu donio minimalno 5 bodova , ali okej treba ga nabiti. Za Rebica, Desta,Bakayoka se slazem. Ali Messias je sasvim pristojan igrac za klupe.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 maj 2023, 23:13

Ima do Piolija ali svako realan vidi da mi nemamo kreativnosti u ekipi, ne postoji igrač koji zna dati ključni pas.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 03 maj 2023, 23:18

milanist je napisao/la:
03 maj 2023, 23:09
Meepo ne pravda se Pioli na sve nacine, ti to uvijek malo izokrenes na svoj nacin, nebitno. I prije i sad cu reci ako ne udje u top 4 treba sad da da otkaz i zasluzit ce ga, ali isto tako da imamo skarta u ekipi imamo, sama promjena trenera nista dobro dugorocno nece donijeti sa ovim pojedincima
Vidis neces da prokomentarises reakciju nase odbrane kod gola, znam ja zasto neces, i nije problem ne moras, jer svrsajes na Thiawa i sve 5, ali brate treba reci kad ima i druge krivice a ne samo jedan covjek.
Neko je vec pisao veceras, ako nismo u stanju protiv Cremonesea odmoriti pojedine igrace, protiv koga cemo onda, Lazia, Intera ? valjda to onda dovoljno govori i o kvaliteti ovih sto su na klupi, nisu izgleda dostojni ni dobri zamjena.
Druze Lamaprd vodi Chelsea koji je krcat zvijezdama pa koliko je bodova uzeo i kakve je rezultate ostvario ? Pod Piolijem nijedan igrac nije napredovao stovise mnogi su zavrsavali u kanalu ili nisu imali konstantu. Sjeti se Hakana, ocit primjer pa pogledaj kako taj igrac igra u interu. Diaz odigra jednu utakmicu na nivou igraca od 50+ miliona i onda nestane narednih 10. Leao evo 4. sezona u Seria A i jos uvijek nije prebacio 15 golova u ligi. Mislim suvisno je navoditi primjere. Pioli nije trener koji moze maksimum izvuci od ovih igraca on je trener cija se igra zasniva na trki , presingu i individualnoj kvaliteti pojedinaca.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 03 maj 2023, 23:24

Kako objasniti užasne, amaterske prekide? Kakva je to taktika da priđu dva igrača do lopte, pa onda jedan nonšalantno odustane i faktički imaš igrača manje u tom trenutku. :puke:

Drugo, izvođenje tih prekida je tragikomično. Ne može dalje od prve stative da ga yebeš. :puke:

Yebem ti Pioli sve glupo još jednom. CDK, Diaz i Balo ne zaslužuju da budu ocjenjeni za večerašnju utakmicu. :puke:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 03 maj 2023, 23:25

Inace krilni napadaci u italiji daju 20+ golova svaku sezonu, leao da ima bolje saigracw imao bi i proslu i ovu sezonu 20+ asistencija, i veceras je servirao Diazu na tanjir al ovaj ne zna, i svaku tekmu tako servira svojim saigracima al oni ne znaju

Leao je dragulj koji se mora zavezati na duze veijeme ugovorom, i hvala Bogu to ce se i desiti ovih iducih par dana

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.