Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
SDP ce me natjerati da sljedece izbore glasam za SDA grob te yebo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma prošlo je formiranje vlade, nemaju ništa od "bombi" i opipavanja terena (kao što je bilo prijedlog Vojina - MUP). Kad sagledaš ovako situaciju, Ramo je "razumljiv" samo iz razloga što im je trebala ruka za formiranje vlade, ali ovaj lik, pa bolje da su prepustili tu poziciju nekom učeniku srednje škole nego ovom osuđenom kriminalcu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- feniksptica
- Kontakt:
A ja kad kazem isti **** sve, nema promjena nikkavih napadaju me. Otpadak iz SDA i trenutno propala SDP da nesto organizuju ..de ba ljudi. Vi dosad pisali da je to dobro samo eto sto je neka promjena...a ono onako kako i jest. Isti k
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- BosniaBoston
- Kontakt:
Lagumdžija se vratio na velika vrata u stranku
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovo nije nikakva promjena, davno sam to pisao, isti ljudi ko i do sad koji su samo dres promjenili i to je to. I još raspadnuti SDP.feniksptica je napisao/la: ↑03 maj 2023, 22:00A ja kad kazem isti **** sve, nema promjena nikkavih napadaju me. Otpadak iz SDA i trenutno propala SDP da nesto organizuju ..de ba ljudi. Vi dosad pisali da je to dobro samo eto sto je neka promjena...a ono onako kako i jest. Isti k
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne mogu da vjerujem da nece zatvorit malog kera. Pa za dozivotne je ovo sto je napravio. Promjenit zakon pod hitno za ovakve.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Mene neka jeza uhvati.

Ma znao je ovaj o pistoljima Boga oca. Ne moze onako pocetnik pucat, i jos mijenjat sarzere da ga yebes. Lik je pauzirao izmedju pucanja jedno 3,4 sekunde. Mozes zamislit koliko je ovaj vjezbao pucati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma nisam, moze se zakljuciti i po mojim postovima od prije, mrzim SDA iz dna duse al fakat su me i ovi razocarali.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Grob te je.bo koliko je ovo bolesno
Genocidasi se svakako od rodjenja uce da pucaju i ubijaju.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Zezam se, neces ni trebati glasati sa Sda jer ce ovi drugi sami sebe izbaciti autogolovima. Sda treba da skloni bakira i njegovih par kriminalaca i eto ih na velika vrata.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja to nisam mogao da gledam, jednom sam cuo da postoji snimak kako Ceceni kolju Ruske zarobljenike nekad kada su ratovali prije 25 godina. Odgledao i bila mi muka i neka tuga 3 dana. I imam stalno i dan danas te flashbackove u glavi.
Koliko ove nove generacije nemaju empatije, uzas. Sve je na kraju zajebancija za snimit video.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa glasaj za neke treće, koja je poenta vraćat se na SDA jer su te i ovi razočarali
Da napravim jednu ala chily analogiju, ako te prevari druga djevojka zaredom, jel se vraćaš prvoj ili tražiš treću
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba kupovati dionice BH Telecoma 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sta ce ti horrori, imas watch people die stranicu, nisam ni ja nikad mogao klanja i rezanja gledati, najezim se sav. Ali su mi fascinantni padovi, frakture i otvorene rane, kao i nesrece koje se desavaju po fabrikama i na ulici.tuzlak1987 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 22:31Ja to nisam mogao da gledam, jednom sam cuo da postoji snimak kako Ceceni kolju Ruske zarobljenike nekad kada su ratovali prije 25 godina. Odgledao i bila mi muka i neka tuga 3 dana. I imam stalno i dan danas te flashbackove u glavi.
Postao sam i sam malo paranoican, svaki put gledam jel mi ko iza ledja ili pogledam iznad zgrade, jer kada se samoubica baci sa zgrade i slucajno padne na tebe i ti ides u grob sa njim. Da ima i takvih videa.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Izgleda da je fkt i pucao na sve one koje je planirao.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Marsal
- Kontakt:
Razočarali te, a tek treći dan vlade. SDA je dobila 25 godina, mogu i ovi makar nepune 4.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Giuseppe1, MaroonBjelave i 18 gostiju.