Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Evo gledam je i ja na kraju utakmice
Didem Gurser.
Srbija je u žalosti nakon one katastrofe jutros. Razumljivo da neće pokazati velike emocije.
Sinoć sam bio na utakmici , prvi put u životu da gledam Partizan kao domaćina . Sinoć se u Areni najmanja pričala ekavica , drug iz Beograda kaže onako navijanje bilo ...
Ma Plavšić uvijek komentariše kao da je u žalosti. Jedinu emociju nekada pokaže kada igra CZ.
I tu ponekad , obično kada Campazzo asistira ili Petrušev zakuca .
svaki prenos ce biti takav na Areni i SK do kraja vikenda, isto je i na Areni bilo jucer
Ako ne iskoriste ne moraju ni ići u Madrid.djoleprijedor je napisao/la: ↑04 maj 2023, 13:40Neće večeras biti atmosfera uzavrela kakva bi bila da nije bilo ovoga juče.Ali će svakako igrači Partizana dati još koji procenat više od sebe u ovom meču, i mislim da će iskoristiti 2.meč loptu.
Nakon prve dvije, bila je priča ne mora Real ni dolaziti u Beograd.JohnCleese je napisao/la: ↑04 maj 2023, 14:02Ako ne iskoriste ne moraju ni ići u Madrid.djoleprijedor je napisao/la: ↑04 maj 2023, 13:40Neće večeras biti atmosfera uzavrela kakva bi bila da nije bilo ovoga juče.Ali će svakako igrači Partizana dati još koji procenat više od sebe u ovom meču, i mislim da će iskoristiti 2.meč loptu.
Е drago mi je da si uživo doživio atmosferu. Ipak je to puno drugačije nego preko TV-a.VensanKasel je napisao/la: ↑03 maj 2023, 22:46Sinoć sam bio na utakmici , prvi put u životu da gledam Partizan kao domaćina . Sinoć se u Areni najmanja pričala ekavica , drug iz Beograda kaže onako navijanje bilo ...
Iskreno nekako sam i ja očekivao žešće navijanje , čudno nekako čitavo vrijeme .
Ipak meni je fascinantno bilo kad se zagrmi , yebote kakva akustika![]()
Lessora otjerati ako se Partizan ne plasira , debilčina teška . Drugi put u sezoni ostavlja tim na cijedilu .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.