Vidis mu na faci da je psiho. Rodi se jedan ovakav u 100 miliona i to je to.Virtu4l je napisao/la: ↑03 maj 2023, 19:23Zato što se mora politizovati i inicirati taj narativ da je zapad deformisan i zbog njegovog uticaja se ruše osnovne vrijednosti.FoSte95 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 19:17Ne razumijem kada kažu krive zapadne vrijednosti, kako one mogu biti krive za ono što ljudi u tvojoj državi predstavljaju kao cool i poželjno. Masakri se dešavaju jednako i na istoku kao i na zapadu. Tragično je što ljudi kao on žele neka svoja ubjeđenja proturiti kao ispravna i u ovakvim slučajevima.
U suštini mi kao društvo nismo krivi krivi su drugi
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Debil lik zesci. Za ove nema druge kazne osim metka nazalost. Za par godina ce opet nekog ubit sigurno, ako ga ne zatvore, a haman da nece
Vidis na ovim slikama da bi bio Velja Nevolja novi, da nije pobio djecu. Bas je on sa ovim flasama oko sebe bio toliko uzorno dijete koje je islo na takmicenja
Vidis na ovim slikama da bi bio Velja Nevolja novi, da nije pobio djecu. Bas je on sa ovim flasama oko sebe bio toliko uzorno dijete koje je islo na takmicenja
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 03 maj 2023, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- numanumaye22
- Kontakt:
Ma nikad ne znas kakav je stvarno ko covjek.
1978 godine Rodney Alcala (inace serijski ubojica) je ucestvovao u realitiju Dating Game, gdje biras sebi para. Covjek pobijedio u igri a u to vrijeme ubio vise zena, a niko to nije znao. Zena na kraju odbila da izadje na dejt i tako sebi sacuvala zivot, a da nije znala
1978 godine Rodney Alcala (inace serijski ubojica) je ucestvovao u realitiju Dating Game, gdje biras sebi para. Covjek pobijedio u igri a u to vrijeme ubio vise zena, a niko to nije znao. Zena na kraju odbila da izadje na dejt i tako sebi sacuvala zivot, a da nije znala

I šta je tu za rolati se
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Po pisanju srpskih medija, čitam maloprije po B92 - malac je imao detaljno razrađen plan upada u školu, gdje treba izvršiti egzikucije (učionica istorije), kad, kako, koga...5 okvira nosio sa sobom, dva molotovljeva koktela, spisak učenika koje treba likvidirati itd. Dakle, sve se detaljno isplaniralo. Prije toga isao sa ocem po strijeljanama, vježbao gađanje.
Ne bi rekao da je u pitanju ona klasicna prica o izmaltretiranoj mladoj osobi koja je pukla, otrcala kuci, ukrala pistolj od oca i osvetila se svima.
Prije ce biti da je mali ozbiljan psihopata, ni prvi ni zadnji kao takav.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 03 maj 2023, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ne bi me cudilo da je vidio kakvu tik tok "igru".
Ono ko sto je prije bilo da se djeca rezu, leze na pruzi dok ide voz itd.
Ono ko sto je prije bilo da se djeca rezu, leze na pruzi dok ide voz itd.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zakuca ovaj Vučića
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
MohamedIhattaren je napisao/la: ↑03 maj 2023, 19:34![]()
mali imao 12 na primary list, a ovaj nas samo skromnih 4-5
- JohnCleese
- Kontakt:
Na faci vidim da je jedan od 100 miliona ovakvih, a ne jedan koji se rodi u milion.
Za mene licno ovakve stvari nisu iznenadjujuce.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ja ne znam šta je sa ovim balavurdijom. Mi u osnovnoj na informatici visili na mračnjaku pa niko, bar do sad, nije iskasapio nikog sjekirom u štali ili nešto slično. Šta je sad ovo, sekunda im treba da okinu.
Bas takoJohnCleese je napisao/la: ↑03 maj 2023, 19:40Na faci vidim da je jedan od 100 miliona ovakvih, a ne jedan koji se rodi u milion.
Za mene licno ovakve stvari nisu iznenadjujuce.
Usao jednom na informatici, i kad nisam povratio

Nikad vise

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Centre forward
- Kontakt:
Dijete je, da dijete, k'o što jedan reče imalo preciznost profesionalnog vojnika. Igrice ga mogu utripovat' na takvo nešto, ali 99 posto djece bi se, da prostite, u.ralo nakon prvog ispaljenog metka i odbacilo pištolj. Takva hrabrost dodje od nekakvog extra ludila ili nečeg trećeg.
Bgm za Pulicera.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Danas se jako potcjenjuje mentalni razvoj djece, psiholozi sluze samo kao radno mjesto sto u skolama sto van nje. Djeci je sve danas na dohvat ruke, a ono sto im se plasira preko medija je sve brze, jace, glasnije, strasnije...
Kriminalci se kroz kojekakve rijalitije transformisu u heroje, tiktokeri koji tuku ciatace po ulicama, bjesne putem, pisaju po ulicama i ljudima su uzori mladih. Pogledajte tribine na sta lice, "vodje" na sipci, izgubljene mladosti stotine te djece...
Dakle, cijeli sistem razvoja mladih je nakaradan. Ali najveca odgovornost je definitivno na roditeljima i oni bi morali odgovarati za ovu katastrofu.
Kriminalci se kroz kojekakve rijalitije transformisu u heroje, tiktokeri koji tuku ciatace po ulicama, bjesne putem, pisaju po ulicama i ljudima su uzori mladih. Pogledajte tribine na sta lice, "vodje" na sipci, izgubljene mladosti stotine te djece...
Dakle, cijeli sistem razvoja mladih je nakaradan. Ali najveca odgovornost je definitivno na roditeljima i oni bi morali odgovarati za ovu katastrofu.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
- feniksptica
- Kontakt:
Sto vi idete naokolo.
Psihopata terorista. Vjerovatno egoista koji nije mogo podnijet nikakvo zezanje.
Eto vam profil na inst. Nemojte se zajebavat i neke analize vrsit.
Ubica, do kraja zivota u ludaru.
Koliko je porodica danas unisteno. Koliko prezivjele djece ce nosit traume cijeli zivot.
Covjek pijan pokosi 5 osoba i mi sad trebamo analizirat sta ga je natjeralo da pije..ne budalite
Psihopata terorista. Vjerovatno egoista koji nije mogo podnijet nikakvo zezanje.
Eto vam profil na inst. Nemojte se zajebavat i neke analize vrsit.
Ubica, do kraja zivota u ludaru.
Koliko je porodica danas unisteno. Koliko prezivjele djece ce nosit traume cijeli zivot.
Covjek pijan pokosi 5 osoba i mi sad trebamo analizirat sta ga je natjeralo da pije..ne budalite
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bez obzira, opet se moraju tražiti uzroci, maltretiran ili ne ipak mora postojati razlog zašto je on s trinaest godina ovako polupan. Evo i ova dvojica sa njim u društvu na fotki se verovatno na Instagramu ne razlikuju od njeg pa nisu isplanirali masovno ubistvo.
Ne mozes reci da drzava i sistem nema veze s tim ako promovisu takve vrijednosti ? Neka mi neko objasni kako covjeka kojem je dokazana krivica za smrt na hiljade civila mozes proglasiti herojem a da to ne ostavlja poslijedice po drustvo? Evo i ovaj mali tvrdi da ne zali, smatra se herojem i vjeruje da je uradio pravu stvar? Nesto mi to poznato s tim sto je mali psihopata a drugi je narodni heroj.
Ne mozes reci da drzava i sistem nema veze s tim ako promovisu takve vrijednosti ? Neka mi neko objasni kako covjeka kojem je dokazana krivica za smrt na hiljade civila mozes proglasiti herojem a da to ne ostavlja poslijedice po drustvo? Evo i ovaj mali tvrdi da ne zali, smatra se herojem i vjeruje da je uradio pravu stvar? Nesto mi to poznato s tim sto je mali psihopata a drugi je narodni heroj.
- JohnCleese
- Kontakt:
Blago onome ko na ovo gleda kao izolovan slucaj i ko trazi uzroke za samo ovog djecaka.
Bolje od ovog danas nece biti, bit ce samo gore i gore i gore...
Bolje od ovog danas nece biti, bit ce samo gore i gore i gore...
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Centre forward
- Kontakt:
Posle svega on (vjerovatno) sjedne, nazove policiju i mrtav hladan kaže "Ja sam taj i taj, pobio sam desetak ljudi"
Čili, dzaba objašnjavaš, takvi "materijali" nemaju prođu ovdje, a i to nešto govori o nama.
Čili, dzaba objašnjavaš, takvi "materijali" nemaju prođu ovdje, a i to nešto govori o nama.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Komentar danachily-rz je napisao/la: ↑03 maj 2023, 19:51Bez obzira, opet se moraju tražiti uzroci, maltretiran ili ne ipak mora postojati razlog zašto je on s trinaest godina ovako polupan. Evo i ova dvojica sa njim u društvu na fotki se verovatno na Instagramu ne razlikuju od njeg pa nisu isplanirali masovno ubistvo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.