Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arnelinho
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arnelinho » 28 feb 2011, 16:11

Arsen Venger je frustriran zbog poraza svoje ekipe i finalu Karling kupa, ali ističe da njegovi igrači ne smeju dozvoliti da taj rezultat utiče na njihove igre do kraja sezone.

Arsenal je izgubio od Birmingema u finalu liga kupa na Vembliju i tako ispustio priliku da posle 5 godina konačno osvoji jedan trofej. Ipak, tim Arsena Vengera je i dalje u trci za 3 trofeja i francuski stručnjak apeluje na svoje igrače da se psihički podignu posle ovog poraza i punom snagom nastave ka ostalim ciljevima.

"Ovo je veliko razočaranje za tim, ali imamo velike izazove ispred nas. Karling kup je četiri ili pet utakmica, a Premijer liga 38. Nećemo dozvoliti da jedna utakmica utiče na 38", rekao je Venger nakon meča i dodao:

"Uveren sam da imamo karakter da se podignemo nakon ovog poraza i siguran sam da ćemo to učiniti. Moramo biti ponosni na naš stav, nastaviti da verujemo, psihički se podignemo i suočimo sa izazovima koji nas čekaju".

"Suočićemo se sa mnogim pitanjima nakon ovog meča, ali moramo biti dovoljno jaki da se podignemo. Ovo je odlična prilika da pokažemo kako imamo mentalnu snagu da odgovorimo na ovakvu situaciju".
Kad 'vako pogleda co'jk, pa upravu je :D

ps.@leader:i nije neka,krava silikonka,ne bi je ni stapicom od ledo sladoleda dotako :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 28 feb 2011, 19:30

cekaj, sta ste sad osvojili Carling cup ili Fa cup -_-
Birmingham osvojio Carling Cup
Efikasno kolo u premiershipu
dole pise Birmingham 2-1 Arsenal finale Fa cupa :?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 feb 2011, 20:15

QUARESMA 18<<< je napisao/la:cekaj, sta ste sad osvojili Carling cup ili Fa cup -_-
Arsenal nije nista osvojio :lol: ,Birmingham je uzeo Carling cup.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 28 feb 2011, 21:21

Devil je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:cekaj, sta ste sad osvojili Carling cup ili Fa cup -_-
Arsenal nije nista osvojio :lol: ,Birmingham je uzeo Carling cup.
hahaha syeba se :mrgreen: :oops:

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 28 feb 2011, 21:23

Zašto na stranici arsenala nema ništa o povredi van persija?(ako je uopće i povrijeđen)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 feb 2011, 22:20

ensadek je napisao/la:Zašto na stranici arsenala nema ništa o povredi van persija?(ako je uopće i povrijeđen)
Oni su najažurnija stranica, sigurno još nema nikakvih čvrstih vijesti. Ili nije povrijeđen. Mada opet da nije već bi objavili da je sve uredu. Čim nešto saznaju biće, ne brini.

-Paja
Kontakt:

Re: Arse

Post Postao/la -Paja » 28 feb 2011, 22:36

Nazalost nisam bio tu da podjelim sa vama tugu nakon ovog nezasluzenog poraza, jer sam bio kratko u Americi. Za poraz su krivi mesari ciji krvnicki startovi nisu sankcionisani crvenim kartonima, jos jednom smo osteceni a i sreca nas je izdala, szcezni nije kriv kod gola, ono je bio obican nesporazum ali treba to brzo zaboraviti jer sjetimo se 99 kako je bayern ponizio slabasnog uniteda i na kraju izgubio od mesara nakon kornera tako se i sada desilo ali sve se to vrati. Nije mi samo jasno sta se javljaju navijaci smijesnog katalonskog polukluba nad kojim smo demonstrirali silu, ali dobro oni ce se ponovo sakriti u misije rupe kad ih izbacimo jer vidimo vec se sada mole da Van Persie ne bude spreman ali nista ne pomaze kad dominacija krene u nezaustavljivi pohod.

But they just can't kill the beast
Dio Arsenala

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 28 feb 2011, 22:39

-Paja je napisao/la:Nazalost nisam bio tu da podjelim sa vama tugu nakon ovog nezasluzenog poraza, jer sam bio kratko u Americi. Za poraz su krivi mesari ciji krvnicki startovi nisu sankcionisani crvenim kartonima, jos jednom smo osteceni a i sreca nas je izdala, szcezni nije kriv kod gola, ono je bio obican nesporazum ali treba to brzo zaboraviti jer sjetimo se 99 kako je bayern ponizio slabasnog uniteda i na kraju izgubio od mesara nakon kornera tako se i sada desilo ali sve se to vrati. Nije mi samo jasno sta se javljaju navijaci smijesnog katalonskog polukluba nad kojim smo demonstrirali silu, ali dobro oni ce se ponovo sakriti u misije rupe kad ih izbacimo jer vidimo vec se sada mole da Van Persie ne bude spreman ali nista ne pomaze kad dominacija krene u nezaustavljivi pohod.

But they just can't kill the beast
Shvati mala ekipa koja nema pobjednicki mentalitet odnosno prvaka, Birmingham vas dobije ali mislim da je United kriv sto ste izgubili ja bih opet United okrivio za vas poraz! :lol:
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 28 feb 2011, 22:47

Evo Vela ga zabi iz offsidea za WBA.Ponovo ce im donijeti bod. ;)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 feb 2011, 22:50

Megamon je napisao/la:
Dobrodosao,mi navijamo za Arsenal i kada ne ide najbolje ;)
I u dobru i u zlu Topnici su uvijek tu.

Edit: Paja, dobrodošao nazad. ;)

ameltara
Kontakt:

Post Postao/la ameltara » 28 feb 2011, 23:08

Zna li iko sta je sa van persiom , ja sam procitao negdje da je povrijedio ligamente, ali na oficijelnoj stranici nista ne pise.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 feb 2011, 23:09

ameltara je napisao/la:Zna li iko sta je sa van persiom , ja sam procitao negdje da je povrijedio ligamente, ali na oficijelnoj stranici nista ne pise.
Pa ako oni još ništa ne znaju, kako ćemo mi znat ???

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 feb 2011, 23:22

Arsenal ovako demoralisan teško će izbjeći potop na Nou Campu..bez uvrede..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 28 feb 2011, 23:43

Saurman je napisao/la:Arsenal ovako demoralisan teško će izbjeći potop na Nou Campu..bez uvrede..
Ja vise volim kada dođu sa samopouzdanjem,a vrate se bez njega kući ;)
Nadam se da ce te doci u najacem sastavu...
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 28 feb 2011, 23:45

Zelio bi da pozdravim odluku mladog torala da dodje u veci klub i unaprijedi svoju karijeru kao sto je to uradio Fabregas jer znamo da samo Wenger moze pravog talenta pretvoriti u svjetsku klasu dok u Barceloni koja ne zna napraviti igrace priliku dobijaju antitalenti tipa Bojan, Dos Santos itd.
Dio Arsenala

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 28 feb 2011, 23:46

-Paja je napisao/la:periferce ne bi ni spominjali da se nisu dosli malo nasladjivati navijaci smijesnog tima koji se protiv wigana brani ali usutice se oni vec sutra a tek kad ih Marsej izdominira.

FOOLS!
Wigan demoliran 0:4 kako se ja sjecam ili grijesim i Marsej ce biti rastavljen, kao i vi mala ekipa na Camp Nou.
Nego kada ce Goonersi osvojiti sta!? :D
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 28 feb 2011, 23:47

-Paja je napisao/la:Zelio bi da pozdravim odluku mladog torala da dodje u veci klub i unaprijedi svoju karijeru kao sto je to uradio Fabregas jer znamo da samo Wenger moze pravog talenta pretvoriti u svjetsku klasu dok u Barceloni koja ne zna napraviti igrace priliku dobijaju antitalenti tipa Bojan, Dos Santos itd.

Lahka mu zemlja :lol:
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 mar 2011, 00:08

-Paja je napisao/la:Zelio bi da pozdravim odluku mladog torala da dodje u veci klub i unaprijedi svoju karijeru kao sto je to uradio Fabregas jer znamo da samo Wenger moze pravog talenta pretvoriti u svjetsku klasu dok u Barceloni koja ne zna napraviti igrace priliku dobijaju antitalenti tipa Bojan, Dos Santos itd.
Zašto dovodite igrače iz podkluba ?
Zašto je igrač podkluba kapiten vašeg kluba ?
Zašto želite ugroziti vašu dominaciju u premier ligi sa igračima iz podkluba ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 01 mar 2011, 00:09

Saurman je napisao/la:
Zašto dovodite igrače iz podkluba ?
Zašto je igrač podkluba kapiten vašeg kluba ?
Zašto želite ugroziti vašu dominaciju u premier ligi sa igračima iz podkluba ?
Najjaci,svaka cast :mrgreen:

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 01 mar 2011, 00:10

[quote="-Paja"]Nazalost nisam bio tu da podjelim sa vama tugu nakon ovog nezasluzenog poraza, jer sam bio kratko u Americi. Za poraz su krivi mesari ciji krvnicki startovi nisu sankcionisani crvenim kartonima, jos jednom smo osteceni a i sreca nas je izdala, szcezni nije kriv kod gola, ono je bio obican nesporazum ali treba to brzo zaboraviti jer sjetimo se 99 kako je bayern ponizio slabasnog uniteda i na kraju izgubio od mesara nakon kornera tako se i sada desilo ali sve se to vrati. Nije mi samo jasno sta se javljaju navijaci smijesnog katalonskog polukluba nad kojim smo demonstrirali silu, ali dobro oni ce se ponovo sakriti u misije rupe kad ih izbacimo jer vidimo vec se sada mole da Van Persie ne bude spreman ali nista ne pomaze kad dominacija krene u nezaustavljivi pohod.

Kad vas unistimo...onda napisi da si bio opet u Americi hahahahahahahahhahhhah....jao sramote..ne mogu birmingham pobjedit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.