Bernabeu je i prije renovacije izgledao bolje od sve i jednog američkog stadiona. To što oni prave može biti dobro i zanimljivo samo amerikaniziranima.DRHAUSE je napisao/la: ↑30 apr 2023, 10:11Ma uz dužno poštovanje drug to što govoriš je kliše i glupost, i Amerika ima stara gradska jezgra te stadione u njima pa gradi 100 puta brže i bolje. NFL i MLB imaju stadione koji su svjetlosnim godinama ispred najboljih Europskih a u zadnje vrijeme i MLS sustiže Europu. Ljudi jednostavno imaju bolji sistem, više para i volju da rade. Pogledaj samo jad i čemer koji se zove Italija, bolje stadione imaš u Africi.emir18 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 09:57Pa Amerika ima prostora koliko hoće i da prave šta hoće.DRHAUSE je napisao/la: ↑30 apr 2023, 09:39Hoće li ovaj Real ikad završiti Bernabeu? Najveći fudbalski klub na svijetu će deceniju raditi je*enu rekonstrukciju još su značajno umanjili obim radova(izbacili hotel, šoping centar, parking i dodatni kapacitet). Ovdje se najbolje vidi sva zaostalost Europe za Amerikom, u Americi Nfl svake godine napravi barem jedan novi stadion koji izgleda kao SciFi film za nas Europljane.
Ovo je centar Madrida i ne mogu tek tako dozvole dobiti se, plus se igraju utakmice i renovira se stadion.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Dobro TONY!TonySosa je napisao/la: ↑30 apr 2023, 16:09Bernabeu je i prije renovacije izgledao bolje od sve i jednog američkog stadiona. To što oni prave može biti dobro i zanimljivo samo amerikaniziranima.DRHAUSE je napisao/la: ↑30 apr 2023, 10:11Ma uz dužno poštovanje drug to što govoriš je kliše i glupost, i Amerika ima stara gradska jezgra te stadione u njima pa gradi 100 puta brže i bolje. NFL i MLB imaju stadione koji su svjetlosnim godinama ispred najboljih Europskih a u zadnje vrijeme i MLS sustiže Europu. Ljudi jednostavno imaju bolji sistem, više para i volju da rade. Pogledaj samo jad i čemer koji se zove Italija, bolje stadione imaš u Africi.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Hvala Peri, bilo bi ga bolno gledati u dresu Citya, ovako se i nekako može podnijeti... 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Auuu ko grom iz vedra neba
Sad da vidimo Camavingu, Valverdea, Tchouamenia i Judea u istih 11
Sad da vidimo Camavingu, Valverdea, Tchouamenia i Judea u istih 11

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Potpuno nepotrebno pojačanje, jedino ako ce Modric odlepršati na kraju sezone. A mogu vidjeti i eventualnu prodaju Čuamenija nakon druge sezone ako bude mutav ko i ove.
Engleski Andre Gomes
Nepotrebno? Pa ako može Hazard biti na klupi 5 godina, može i Bellingham, nikakav problem xD
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Da je Andre Gomes, završio bi u Barceloni :p
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Logicno da je nepotrebno kad na rosteru za iducu sezonu imaš:
Toni Kroos - izmislio fudbal za ovog Engleza
Valverde - najbolji igrač na terenu u svakoj utakmici nokaut faze LP ove godine
Camavinga - puno više pokazao od navikanog Engleza
Tchouameni - plaćen 80 miliona
Ceballos - potencijalno ostaje kao savršena rezerva
Kao što sam i rekao, jedino mogu vidjeti odlazak Tchouamenija iduce godine. Kroos će svakako završiti 2024. a Modric ili ove ili iduce. U svakom slučaju Valverde i Camavinga će biti neizostavni članovi prve postave u budućnosti, a vidjećemo je li ovaj Bellingham mutav ko i Tchouameni.
Engleski Andrej Djokanovic
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ako ga Jeftha negativno percipira nema zaista sumnje da će Jude pokupiti Balon u roku od 3 godine.
Dajte sad nama Cuamenija ispod cijene 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Stanite u red, mi imamo pravo prvootkupa Realovih otpadaka

Moze i Benz uz Tchuamenia kad smo vec tu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Valjalo bi jos kvalitetnu zamjenu za Benzemu i normalnog desnog beka rijesiti pa da smo mirni citavo ljeto 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.