Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Finn
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la Finn » 03 maj 2023, 15:59

I kod njih Jala i Zadruga
Dvoje uposlenika škole u Štokholmu danas su tokom ručka ranjeni nožem. Uhapšena je jedna osumnjičena osoba, a policija je još na mjestu napada.

Tinejdžer je osumnjičen za napad u školi koja se nalazi u zapadnom dijelu švedske prijestolnice. Policija je u 12:51 sati obaviještena o napadu.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 03 maj 2023, 16:06

Meni je smiješno kada ljudi krive Zadrugu, Jalu, Rastu, Golubovića i ostale. Pa nisu oni poznati zato što oni hoće već zato što narod to prati. Zar bi se Zadruga emitovala da to niko ne gleda? Zar bi se dnimao hiljaditi dio Južnog Vetra da to niko ne gleda?

Ne kažem ja, ja bi čitav taj kontent zabranio ali opet na kraju dolazimo na to da je narod kriv jer pridaje pažnju tome i daje mu na značaju

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 maj 2023, 16:09

Ako ista danas vidimo da je Kristijan obicni kreten i predmet zajeba.cije, dok je pocetkom 00ih vazio za nekog zeznutog lika, uzora u tom svijetu. Znaci u tom smislu je internet ipak dobar

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 03 maj 2023, 16:16

Haj ne serite, po tom bi se u Americi skole sve zavtvorile, ko da nemas Friday the 13th jedno 13 dijelova, Nightmare on Elm Street, Teksaske masakre i takve filmove, koje su eto zacudo bili snimani i najpopularniji u 80im godinama a ne danas.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 03 maj 2023, 16:23

numanumaye22 je napisao/la:
03 maj 2023, 16:16
Haj ne serite, po tom bi se u Americi skole sve zavtvorile, ko da nemas Friday the 13th jedno 13 dijelova, Nightmare on Elm Street, Teksaske masakre i takve filmove, koje su eto zacudo bili snimani i najpopularniji u 80im godinama a ne danas.
Pa nemaju bas svi filmovi isti utjecaj na omladinu kao navedeni horori. Nece se niko od omladine nafurati na psihopate iz horora, dok se skoro svi sad furaju na Juzni vetar, mafiju, gasiranje i ostale gluposti. Ovaj momak je psihicki bio nestabilan i tu nema dileme, ali rijec je o tome da filmovi iz Srbije itekako imaju utjecaj na omladinu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 maj 2023, 16:24

Ja odgledao sve moguće mafija filmove što postoje po x puta, a organski ne podnosim mafijaše.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 maj 2023, 16:24

Mohamed ja bi tebi predložio onako drugarski da prestaneš praviti nove acc jer ako te neko trajno banuje x18 to znači da si nepoželjan i da nešto nije u redu sa tobom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 03 maj 2023, 16:30

Znam da ce me vecina ovdje napasti jer ne podržava takve stavove ali svako neka u svom domu radi sta zeli.
Sjecam se kao dijete koliko sam puta dobio batine ne samo od roditelja vec i komsija kojima sam krao tresnje,jabuke ili drugo voce.
Mislite da sam smio to reci roditeljima,ni u snu jer nije te komsija dzaba udarao jer sigurno si zaslužio a onda dobiješ batine i od roditelja i tako redom.
Hvala im danas iako tada to nisam shvaćao i hvala dragom Bogu koji me uputio na neki normalan put.
Danas imam djecu i sam vidim koliko je ovo tehnološko **** dovelo do toga da ova djeca i ne registruju kada im bilo sta procesa.
Uvijek u svim dovama samo molim Gospodara da ih uputi na pravi put i ne dozvoli da im razni tik tokovi,Facebook,discord,trovo ucine zivot sličan ovom djecaku.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 03 maj 2023, 16:31

Arvid je napisao/la:
03 maj 2023, 11:29
Samo da se i od ovog ne napravi kult i mit ko od one dvojice debila iz Columbinea.
S ovakvim medijima u Srbiji nemoguce je to izbjeci informer i slicni zive za ovakve bolesne ekskluzive. U roku od 24 sata ces znati sve o njemu, sta je jeo zadnji dan sta je rekao tati prije polaska u skolu, na kojoj strani je spavao, sta je rekao pop ljekar komsija vaspitacica iz vrtica i sl.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 03 maj 2023, 16:32

kinder_jaje je napisao/la:
03 maj 2023, 16:30
Znam da ce me vecina ovdje napasti jer ne podržava takve stavove ali svako neka u svom domu radi sta zeli.
Sjecam se kao dijete koliko sam puta dobio batine ne samo od roditelja vec i komsija kojima sam krao tresnje,jabuke ili drugo voce.
Mislite da sam smio to reci roditeljima,ni u snu jer nije te komsija dzaba udarao jer sigurno si zaslužio a onda dobiješ batine i od roditelja i tako redom.
Hvala im danas sam političar :mrgreen:
Danas imam djecu i sam vidim koliko je ovo tehnološko **** dovelo do toga da ova djeca i ne registruju kada im bilo sta procesa.
Uvijek u svim dovama samo molim Gospodara da ih uputi na pravi put i ne dozvoli da im razni tik tokovi,Facebook,discord,trovo ucine zivot sličan ovom djecaku.

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 03 maj 2023, 16:48

19vendetta87 je napisao/la:
03 maj 2023, 16:23
numanumaye22 je napisao/la:
03 maj 2023, 16:16
Pa nemaju bas svi filmovi isti utjecaj na omladinu kao navedeni horori. Nece se niko od omladine nafurati na psihopate iz horora, dok se skoro svi sad furaju na Juzni vetar, mafiju, gasiranje i ostale gluposti. Ovaj momak je psihicki bio nestabilan i tu nema dileme, ali rijec je o tome da filmovi iz Srbije itekako imaju utjecaj na omladinu
Mislim da su Godfellas, Godfather i slicni filmovi mnogo poznatiji od Juznog Vetra, pa i u Srbiji. Rijec je o pojedinacnom slucaju, sve drugo je laz. Filmovi s tim nemaju veze. U svakoj zemlji imas psihopata, budaletina. Eto bas on sad gledao Juzni Vetar, slusao Jalu, nafurao se i istresao sanzer u pola razreda.

Medjutim slazem se da je drustvo opcenito na Balkanu potonulo na niske grane skroz.

Sve objasnjeno jos davno.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 03 maj 2023, 16:48

Srbija,glavne zvijezde Stanija i Golubovic,svako jutro u jutarnjim programima im ispiru mozgove plava ofajla,i cetnik Maric,navece su im parovi,zadruga,emisije poput ćirilice,i sve to djeca gledaju sa svojim roditeljima,zenska djeca su ocarana kurvama poput Stanije i ostalih kurava,i zele kad porastu da budu starlete (kurve),muska djeca su ocarana kriminalcima i budalama poput Golubovica,i zele da budu frajeri(kriminalci,lopovi,hostafleri itd),a roditelji su posebna prica,oni puno gledaju vec navedene jutarnje programe,cirilice i ostale emisije,i puše spiku da su nebeski narod i da ih svako mrzi i da ih zeli pobiti,zadojeni su osvetama,i zeljni novih sukoba,i oni naravno odma svoju djecu u 12 godini vode u streljanu da uce pucati,i ubijati.I nazalost zato im se ovo danas desilo.
Samo Sarajevo

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 03 maj 2023, 16:50

jos jedan "fin, miran, povucen" koji je izvrsio masakr
Don't believe the hype.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 maj 2023, 16:53

Beogradski advokat Predrag Savić poručio je da, ukoliko maloljetni napadač koji je jutros ubio devet osoba u pucnjavi u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu nema navršenih 14 godina, on ne može biti krivično odgovoran.

Kako je Savić precizirao u izjavi za Tanjug, ukoliko osumnjičeni ima više od 14 godina tretira se kao mlađi maloljetnik i njemu se, kao najteža kazna može se izreći posebna mjera, a ako se utvrdi da ima psihički poremećaj može mu se izreći mjera liječenja u posebnoj ustanovi.

Zakon o maloljetnicima u Srbiji, također, predviđa da starijem maloljetniku može da se izrekne najstroža kazna od pet godina.

Savić naglašava da je u Srbiji starosna granica za krivičnu odgovornost 14 godina, dok je u nekim državama ta granica 12, ili 10 godina, kao u Engleskoj.

U sklopu Poglavlja 23 u pristupnim pregovorima sa Evropskom unijom, navodi Savić, pomenuto je da u Srbiji treba spustiti tu starosnu granicu, ali do toga nije došlo.

"U nekim državama i roditelji u ovakvim slučajevima mogu da odgovaraju za krivično djelo ubistvo, dok kod nas to zakon ne predviđa", naveo je Savić.

On je dodao da se u nekim državama u Americi maloljetnicima može izreći smrtna kazna, a njihovi roditelji mogu odgovarati za krivčno djelo ubistvo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 03 maj 2023, 16:55

Znači bio je maltretiran u školi, imao je imena djece koju namjerava ubiti što će reći ovi koji su ubijeni su ti koji su ga maltretirali i sad je pitanje šta su mu radili pa ga je to navelo na ovaj čin....

zemuntrg
Kontakt:

Post Postao/la zemuntrg » 03 maj 2023, 16:56

gadne stvari, ozenis se dobijes dijete odgajas ga usmjeravas ga kako mislis da treba i onda dodje jedan balavac psihopata i citav ti zivog sjebe u pad minuta :silent:

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 03 maj 2023, 17:00

akisarajevo92 je napisao/la:
03 maj 2023, 16:50
jos jedan "fin, miran, povucen" koji je izvrsio masakr
Takvi obicno budu maltretirani.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 03 maj 2023, 17:01

Srpsko društvo je bolesno, kontaminirano, dekadentno i zalutalo. Isto mislim i za naše, da ne bi bilo eto ga "šovinista".

Pogledajte recimo ove podcastove, intervjue i slično na NACIONALNIM frekfencijama. Ne prodje dan a da nema neke emisije o rehabilitaciji Arkana, Giške, Ćente o kojima se govori kao o Tesli, Ajnštajnu, Planku i slično. Priča se o njima kao o nekim nacionalnim junacima, super herojima, a suštinski su obični lopovi, siledžije i kukavice. Nema dalje.

Vrhunac moje teze o stanju u društvu je i ministar prosvjete Branko Ružić. U normalnim zemljama to je najodovornija funkcija u društvu, a taj sljedbenik Miloševićeve politike je uspio da okrivi "zapadne vrijednosti" iako nema pojma šta je to. Dakle, tragediju djece iskoristiš za jeftin politički spin. Ako se jedan, tako visok, državni službenik, takvim riječnikom obraća naciji, onda se čudiš zašto slicnih piydarija nema na sedmičnom nivou.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 03 maj 2023, 17:06

kanarinac je napisao/la:
03 maj 2023, 16:48
Srbija,glavne zvijezde Stanija i Golubovic,svako jutro u jutarnjim programima im ispiru mozgove plava ofajla,i cetnik Maric,navece su im parovi,zadruga,emisije poput ćirilice,i sve to djeca gledaju sa svojim roditeljima,zenska djeca su ocarana kurvama poput Stanije i ostalih kurava,i zele kad porastu da budu starlete (kurve),muska djeca su ocarana kriminalcima i budalama poput Golubovica,i zele da budu frajeri(kriminalci,lopovi,hostafleri itd),a roditelji su posebna prica,oni puno gledaju vec navedene jutarnje programe,cirilice i ostale emisije,i puše spiku da su nebeski narod i da ih svako mrzi i da ih zeli pobiti,zadojeni su osvetama,i zeljni novih sukoba,i oni naravno odma svoju djecu u 12 godini vode u streljanu da uce pucati,i ubijati.I nazalost zato im se ovo danas desilo.
I sve to bar 70 % iz Bosne i Hercegovine ljudi gledaju. :salut:

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 03 maj 2023, 17:07

Centre forward je napisao/la:
03 maj 2023, 17:01
Srpsko društvo je bolesno, kontaminirano, dekadentno i zalutalo. Isto mislim i za naše, da ne bi bilo eto ga "šovinista".

Pogledajte recimo ove podcastove, intervjue i slično na NACIONALNIM frekfencijama. Ne prodje dan a da nema neke emisije o rehabilitaciji Arkana, Giške, Ćente o kojima se govori kao o Tesli, Ajnštajnu, Planku i slično. Priča se o njima kao o nekim nacionalnim junacima, super herojima, a suštinski su obični lopovi, siledžije i kukavice. Nema dalje.

Vrhunac moje teze o stanju u društvu je i ministar prosvjete Branko Ružić. U normalnim zemljama to je najodovornija funkcija u društvu, a taj sljedbenik Miloševićeve politike je uspio da okrivi "zapadne vrijednosti" iako nema pojma šta je to. Dakle, tragediju djece iskoristiš za jeftin politički spin. Ako se jedan, tako visok, državni službenik, takvim riječnikom obraća naciji, onda se čudiš zašto slicnih piydarija nema na sedmičnom nivou.
Eto svega toga nema vani pa se opet svako malo ovakve stvari desavaju.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Jabroni, lol89 i 13 gostiju.