FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ne znam kome bi mogli uvalit Gnabrya, a Mane bi jedino mogao ići kod onih luzera iz Chelsea. Ne znam kako to da je sad Mazraoui odjednom problem, prije povrede je igrao vrlo dobro. Meni ima više logike da se riješite psihički labilnog Upamecana koji će vas koštati još mnogo gorkih pilula i fragilnog Hernandeza koji će se stalno povlačit po rehabima. Čudna transfer politika.
Mazraui je problem jer se moraju dodvoriti Pavardu da ostane pa ga onda guraju i gdje treba i ne treba, Cancelu da ne plače tako da ovaj visi a pomaže što je i on propao kao i svi pogotovo novi koji su došli (Mane, Tel, Sommer.)
Hernandeza treba ostaviti jer nije cvilidreta (koliko ga je samo Flick ponižavao a on ni da cvilne) i kad igra onda daje sve od sebe kao i De Ligt, ostali uglavnom nisu niti blizu njima po pristupu.
Englezi kupuju svakav škart, šteta je to ne iskoristiti.
Hernandeza treba ostaviti jer nije cvilidreta (koliko ga je samo Flick ponižavao a on ni da cvilne) i kad igra onda daje sve od sebe kao i De Ligt, ostali uglavnom nisu niti blizu njima po pristupu.
Englezi kupuju svakav škart, šteta je to ne iskoristiti.
Eintracht postavio cijenu za Muania 120 mil. 
Prodati Mazaraouia bio bi izrazito glup potez jer čovjek kad je igrao bio je među boljim igračima ili da prevedem bolji x10 od Pavarda na beku.
Flopera Upamecana se treba riješiti pod hitno ako ga ostave i narednu sezonu ne gine nam opet neki njegov blackout u knockout fazi CL.
Manea pustiti u Chelsea i ispod cijene ako treba.
Što se tiče napadača slaba je ponuda na tržištu Osimhen je dobar ali ne toliko da ga plate 150 mil.

Prodati Mazaraouia bio bi izrazito glup potez jer čovjek kad je igrao bio je među boljim igračima ili da prevedem bolji x10 od Pavarda na beku.
Flopera Upamecana se treba riješiti pod hitno ako ga ostave i narednu sezonu ne gine nam opet neki njegov blackout u knockout fazi CL.
Manea pustiti u Chelsea i ispod cijene ako treba.
Što se tiče napadača slaba je ponuda na tržištu Osimhen je dobar ali ne toliko da ga plate 150 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Skoro se nikad ne kupuje napadač koji ima samo jednu uspješnu sezonu iza sebe, bar za velike pare.
Kog bi ti?
Ja znam kog ćete vi.
Ja znam kog ćete vi.
- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma nek se hebu i Napoli i Frankfurt ako je ovo stvarno istina za ove cifre
Dobro neko napisa, bolje onda dovesti Thurama besplatno ili dalje gurati sa Motingom
Dobro neko napisa, bolje onda dovesti Thurama besplatno ili dalje gurati sa Motingom
Onog kog kaže Uli. Zato Kahn odlazi a Brazzo ostaje.
Thuram nije baš točno što se želi, ali je najmanji rizik. Dolazi za handgeld, neće radit dramu ako ne igra svaku minutu i imaćete prostora za Tela. A ovi nek si prodavaju Muanija za 120 i Osimhena za 150 milki.
Ako Kolo Muani vrijedi 120mil, onda Osimhen vrijedi barem 150mil. Stari vuk De Laurentis ce dobiti koliko trazi.
Bas me zanima kakvog ce polovnjaka luzeri iz uprave dovesti.

Bas me zanima kakvog ce polovnjaka luzeri iz uprave dovesti.
- farinelli123
- Kontakt:
Lilijanov mali je bolji fit za nas od Muanija. Bolje nek ušparaju lovu za Wirtza, jer će nas Lever odrati i bez brke na čelu. A moramo da pripremimo teren za Šabija Alonza.
•
- Omerbavarac
- Kontakt:
A imamo opciju i u vidu Daviesovog havera iz reprezentacije. 
Svakako se ovaj zali na usamljenost.

Svakako se ovaj zali na usamljenost.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
I ja sam za Lilijanovog malog iz nekoliko razloga a ponajviše za ovo nabijanje cijena, hajmo reći, elitnih napadača pod znakom pitanja. Pih, odigraju jednu pristojnu sezonu i ovakve cijene.
Dalje od njih.
Thuram poznaje ligu, prgav je i srčan. Metnuti ga u francusku koloniju i pravi izazov i ulaganje usmjeriti gdje je preče.
Vezni red.
Znamo da je štrakati zasad unferkauflih, ali Bato moj kad dođe konkurencija i bolji igrači, lako ćeš ti mahati bijelom zastavom i tražiti transfer. U S04 recimo, da im pomogne u oporavku
Biće i ispod cijene da se ispoštuje ono ablezefraj.
Intelekt i doktor među igračima, Xabi Alonso krči i trenerski put.
Među nama je bio neko vrijeme, ali ne treba zaboraviti da su dronove podigli Real i Pool.
Dalje od njih.
Thuram poznaje ligu, prgav je i srčan. Metnuti ga u francusku koloniju i pravi izazov i ulaganje usmjeriti gdje je preče.
Vezni red.
Znamo da je štrakati zasad unferkauflih, ali Bato moj kad dođe konkurencija i bolji igrači, lako ćeš ti mahati bijelom zastavom i tražiti transfer. U S04 recimo, da im pomogne u oporavku

Intelekt i doktor među igračima, Xabi Alonso krči i trenerski put.
Među nama je bio neko vrijeme, ali ne treba zaboraviti da su dronove podigli Real i Pool.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Citam pustate Manea a Sane i Gnabry ostaju da mogu pruzati i dalje ispodprosjecne da ne kazem lose partije. Mane nije imao vremena da pokaze sta zna, ono i sto je imao je bio rovit ili je ulazio sa klupe. Najcesce povrijedjen, ubjedjen sam da bi svjez iduce sezone pruzio vise. Gnabry je svoj prajm pruzio 2020, nakon toga nije vise isti. Sane je takodjer imao dovoljno vremena da pokaze talenat, po meni nedovoljno. Jedino krilo koje mora ostati obavezno je Coman. Sto se veze tice, neka vrate Sabitzera, uz Kimmicha, Gravena i Goretzku, te Laimera ako sam dobro procitao to ce biti sasvim dobar vezni red. Odbrana skripi, probao bih licno sa deLigtom i Lucasom na stoperima ili cak Pavardom, obojica su bolji od Upamecana. Iako je imao dobrih partija na pocetku sezone, u odlucujucim mecevima je pokazao da nije taj kalibar za Bayern. Mazraoui je vrh igrac, mora ostati. Davies ce se poboljsati, Cancela otkupiti takodjer. Ima tu dosta prostora za rotaciju, samo bih se Upamecana rijesio, vjerujem da bi ga uzeli npr Chelsea ili PSG. Sto se napadaca tice, kao sto neko rece bolje gurati sa Moutingom nego pare bacati na nedokazanog Muanija ili Osimhena. Mozda Tel bljesne, ko zna...
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Kako će sarma opravdati finansijski dio transfera Manea, ako mu bude raskinut ugovor? 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Firminho ne bi bio loše rješenje, isto dolazi samo za handgeld ali bi mu plaća bila veća nego Thuramu. Jest da je malo stariji (praktički 32) ali mogo bi poslužit tričetri godine dok ne dođe nešto po mjeri.
-
- Kontakt:
Mogo bi poslužit isto što Mane služi, znači nikako. Gotov igrač kao i Mane. Još samo fali da i njega dovedu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kakav Firmino ljudi moji , nemojte biti budale! To je kretenski prijedlog... nema ga nigdje zadnjih par sezona...
Bayernu treba jedan krkan u napadu, jedan koji je kao od brda odvaljen a da zna igrati...
Tom opisu najvise odgovaraju Hojlund ili Kane, a Kolo Mouani i Osmineh su takodje fizicki dominantni...
sta ce nam devetka od metar i 70, maks 180 cm, to je smijesno i onda dodju igraci poput rodrija, stonesa i strpaju ga u dzep
Ispod 185 cm nema sta pricati, ko nije najmanje 185cm zdraaavo... takodje u sredini terena nam fali krkan koji drzi poziciju i koji se ne gubi poput goretzke, brzinu imamo ali fali nam fizicka prezentnost... osim pavarda i de ligta sve same mlakonje imamo u timu... ukljucujuci i gortzku koji nema muda da dolazi po loptu, sve je na kimmichu, dzaba misici i sve kad nema muda i mozga
Bayernu treba jedan krkan u napadu, jedan koji je kao od brda odvaljen a da zna igrati...
Tom opisu najvise odgovaraju Hojlund ili Kane, a Kolo Mouani i Osmineh su takodje fizicki dominantni...
sta ce nam devetka od metar i 70, maks 180 cm, to je smijesno i onda dodju igraci poput rodrija, stonesa i strpaju ga u dzep
Ispod 185 cm nema sta pricati, ko nije najmanje 185cm zdraaavo... takodje u sredini terena nam fali krkan koji drzi poziciju i koji se ne gubi poput goretzke, brzinu imamo ali fali nam fizicka prezentnost... osim pavarda i de ligta sve same mlakonje imamo u timu... ukljucujuci i gortzku koji nema muda da dolazi po loptu, sve je na kimmichu, dzaba misici i sve kad nema muda i mozga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.