Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Cuj ovog retarda na presici, svaka druga uticaj zapada, pa mater vam **** vi ste leglo zla pocevsi od vasih rijalitija i promovisanja nasilja na javnom eteru pa do samog stila zivota, muzike itd. Najveca rupcaga i dno balkana su istocni susjedi
1946-1987
+1
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dostupnost i "glorifikacija" kriminalaca je sigurno doprinio i ovom slučaju, pa eno serija o Dahmeru je hit (uvijek ima čudaka koji će se pronaći "u njemu").
Psiholozi u osnovnim školama su nepostojeći i uopšte ne rade svoj posao, bar u većini slučajeva. Nasilnici se ne sankcionišu na adekvatan način, i ono naše balkanski - ma hajde proći će, a ne prođe.
Mislim da djecu i tada treba učiti da se posvete sebi - da se bave sportom i poprave "sebe" u vlastitim i tuđim očima.
Mahir Rakovac i veliki broj slučajeva su bili prisutni i u Sarajevu i logično ništa se nije promijenilo. Ne treba se iznenaditi ukoliko se nešto ovako desi i kod nas.
Psiholozi u osnovnim školama su nepostojeći i uopšte ne rade svoj posao, bar u većini slučajeva. Nasilnici se ne sankcionišu na adekvatan način, i ono naše balkanski - ma hajde proći će, a ne prođe.
Mislim da djecu i tada treba učiti da se posvete sebi - da se bave sportom i poprave "sebe" u vlastitim i tuđim očima.
Mahir Rakovac i veliki broj slučajeva su bili prisutni i u Sarajevu i logično ništa se nije promijenilo. Ne treba se iznenaditi ukoliko se nešto ovako desi i kod nas.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jesi li to ti upravo masovno ubistvo u školi u Beogradu uspio povezati sa sobom i sa svojim forumomadmin je napisao/la: ↑03 maj 2023, 13:27Veliki problem u školama, bar kod nas je što dijete koje neko/grupa maltretira prebacuju iz razreda u razred i iz škole u školu, kao da je on kriv. Znači, uzme te nasilnik na zub i još te škola proglasi debilom i problemom. Jer niko neće da se suoči s nasilnicima, lakše njega jednog proglasiti budalom, nego njih deset.
e zato ja ovdje na forumu s merakom te grupice eliminišem. I tačno to rade s ciljem da se ta osoba eliminiše, računaju lakše je riješiti jednog nego njih 10. Imam ih sad 4-5 na tapeti, samo čekam kad će nekog novog uzeti na zub, pa da im uručim trajnu ispisnicu. Bolje i to nego da ih onaj koga provociraju nađe i sam to rješava.

Legendo vrijeme je za penziju, daj šifru od foruma nekom od kolega.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja za vrijeme svog skolovanja u BiH, a i Austriji nikad nisam vidio da je mobbing od skoli sankcionisan konsekventno. Nasilnicima se sve i svasta pusta, i kao sto je i admin gore naveo, cak i budalu od zrtve naprave. U srednoj skoli u Austriji smo imali cak i slucaj samoubistva iz tog razloga. Sad sta je sljedovalo ovome u Srbiji vidim puno se nagadja a ne zna se.
Lik mjesec dana planirao ovo 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Eto duze vremena planirao skoro mjesec dana, znaci nije to neki afekat i slicno nego psihopata jedan kroz jedan.
Majko draga, imao imena koga hoce da likvidira. Bolesnik
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nema šanse da je to tačno, kurirovci lupaju kao i uvijek
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
coelho41 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 13:44Jesi li to ti upravo masovno ubistvo u školi u Beogradu uspio povezati sa sobom i sa svojim forumomadmin je napisao/la: ↑03 maj 2023, 13:27Veliki problem u školama, bar kod nas je što dijete koje neko/grupa maltretira prebacuju iz razreda u razred i iz škole u školu, kao da je on kriv. Znači, uzme te nasilnik na zub i još te škola proglasi debilom i problemom. Jer niko neće da se suoči s nasilnicima, lakše njega jednog proglasiti budalom, nego njih deset.
e zato ja ovdje na forumu s merakom te grupice eliminišem. I tačno to rade s ciljem da se ta osoba eliminiše, računaju lakše je riješiti jednog nego njih 10. Imam ih sad 4-5 na tapeti, samo čekam kad će nekog novog uzeti na zub, pa da im uručim trajnu ispisnicu. Bolje i to nego da ih onaj koga provociraju nađe i sam to rješava.
Legendo vrijeme je za penziju, daj šifru od foruma nekom od kolega.

Inace jedan od problema Evropskih i Americkih je sto su se ta djeca izolovala, ne druze se kao nekad, to utice na razvoj psihe.
Najrealniji scenarij je da će se odabrati žrtveno janje, da li u vidu tik-toka, granda, video igrica, nebitno, i okomiti se na to kao glavni i jedini uzrok.
Slično su Ameri uradili, jer je utješno, i smirit će neke ljude privremeno a suštinski problem će ostati.
Slično su Ameri uradili, jer je utješno, i smirit će neke ljude privremeno a suštinski problem će ostati.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Tipična priča psihopata kojeg srećmo u amerčkim poznatim sliučajevima. Planiranje je tu kljucno. Nikakvog afekta tu nema. Ostaje samo pitanje kad je pukao ili je od rodjenja takav samo se razvijalo.
Ovaj je monstrum teški ,imao spisak ucenika iz par odjeljenja (to su vjerovatno ti sto su ga maltretirali predpostavljam). Baš krvav plan je imao,sreca u nesreci sto nije nastavio onako kako je zamislio pa išao po drugim ucionicama.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako je planirano mjesec dana unaprijed, nema sanse da nema saucesnika u ovome svemu. Odmah sam rekao da treba ispitati i oca. Niko me ne moze ubjedit da dijete od 14 godina sve ovo moze tako dobro isplanirati. Ocito su mete bili ovi sto su ga maltretirali.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Ovaj ce ovo nastavit dok ih ne pobije sve. Nece mozda sutra pucat, al za 10,15 godina ce ih trazit da ih ubije. Samo zatvorit i ne pustat
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ljudi u skoli su vrlo malo placeni i ne znaju a mozda i ne zele da se suoce s problemima na adekvatan nacin.
Psihopata je uvijek bilo i bit ce nazalost, ali drustvu kojem su drolje i krimilaci glavne atrakcije i jedino sto se vrti po TVu svakako moze samo poticati psihopate da predju svoju ivicu, a nikako da ih obeshrabri u njihovim najcrnjim planovima. U prilog svemu ne ide ni masovno zaglupljivanje djece tiktokom i slicnim aplikacijama.
Strasna i jeziva tragedija.
Psihopata je uvijek bilo i bit ce nazalost, ali drustvu kojem su drolje i krimilaci glavne atrakcije i jedino sto se vrti po TVu svakako moze samo poticati psihopate da predju svoju ivicu, a nikako da ih obeshrabri u njihovim najcrnjim planovima. U prilog svemu ne ide ni masovno zaglupljivanje djece tiktokom i slicnim aplikacijama.
Strasna i jeziva tragedija.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Pa svejedno je psihopata, ne možeš zbog zadirkivanja ubiti sedam djevojčica.
Zadnja izmjena: BIHpatriota, dana/u 03 maj 2023, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.