Otkud on da igra, čitajući komentare prije utakmice ja stekao utisak da će ih LeBron sam morat gurat do finala kao i Curry Warriorse

p.s.nisam se plaho iznenadio porazom, haman svaku 50-50 partiju izgube ove sezone. Još uvijek očekujem prolaz
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Otkud on da igra, čitajući komentare prije utakmice ja stekao utisak da će ih LeBron sam morat gurat do finala kao i Curry Warriorse
Jarred Vanderbilt when guarding Stephen Curry:
2/10 FG
1/5 3PT
2 STL
92% Contested Shots
Steta sto je napadacki limitiran. Ako nastima pristojan sut za tri poena bice odlican role player.
Serije se odvijaju savrseno po mom ukusu do sada. Samo da hoce nastaviti ovako.BosniaBoston je napisao/la: ↑03 maj 2023, 13:37Ne znam što su uopšte dali ovih 6 slobodnih GSW, nek progutaju pištaljku skroz ko ljudi i ćao
Ako se ovako nastave odvijati, prestat ću pratit košarkuJustin je napisao/la: ↑03 maj 2023, 13:40Serije se odvijaju savrseno po mom ukusu do sada. Samo da hoce nastaviti ovako.BosniaBoston je napisao/la: ↑03 maj 2023, 13:37Ne znam što su uopšte dali ovih 6 slobodnih GSW, nek progutaju pištaljku skroz ko ljudi i ćao![]()
U pravu je bio Shaq kad je rekao da bi ih Lal sa pocetka 00ih odro lopatom, zakuco bi i Looneyija i ovog donkey Greena skupa.+Bryant. Nisu goat ekipa ipakJustin je napisao/la: ↑03 maj 2023, 13:40Serije se odvijaju savrseno po mom ukusu do sada. Samo da hoce nastaviti ovako.BosniaBoston je napisao/la: ↑03 maj 2023, 13:37Ne znam što su uopšte dali ovih 6 slobodnih GSW, nek progutaju pištaljku skroz ko ljudi i ćao![]()
Da si gledao tekmu a ne samo statse shvatio bi da je sve bilo regularno.ronaldo99 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 13:16picture upload
Navijam da LaL prodje i zelim to finale Boston vs Lal, al ovo sa slobodnim ove godine u korist LaL je brutalno
Kako da ti to objasnis ogranicenom covjeku. Neko ispali glupost i onda se ovi strucnjaci hvataju na to kao muhe na govvno. A kako neko da dobije faul kad nije za 48 minuta usao u reket, po kom osnovu, nemojte ljudi da se blamirate i prizivate neku sudijsku lakrdiju. Smiju vam se djeca.
Eto ti ces mi reci jesam li gledao, naravno da sam gledao, i bilo je dosta propusta, pogotovo ono na keaju kad je dao time out LaL gdje leze na podu i gdje se samo mrtva lopta mogla suditiKaunas je napisao/la: ↑03 maj 2023, 14:41Da si gledao tekmu a ne samo statse shvatio bi da je sve bilo regularno.ronaldo99 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 13:16picture upload
Navijam da LaL prodje i zelim to finale Boston vs Lal, al ovo sa slobodnim ove godine u korist LaL je brutalno
Evo ja sam ti matematički objasnio taj vaš argument koji veze sa mozgom nema, valjda ti nadođe šta<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 15:04Kako da ti to objasnis ogranicenom covjeku. Neko ispali glupost i onda se ovi strucnjaci hvataju na to kao muhe na govvno. A kako neko da dobije faul kad nije za 48 minuta usao u reket, po kom osnovu, nemojte ljudi da se blamirate i prizivate neku sudijsku lakrdiju. Smiju vam se djeca.
To si procitao na forumu priznajronaldo99 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 15:10Eto ti ces mi reci jesam li gledao, naravno da sam gledao, i bilo je dosta propusta, pogotovo ono na keaju kad je dao time out LaL gdje leze na podu i gdje se samo mrtva lopta mogla suditiKaunas je napisao/la: ↑03 maj 2023, 14:41Da si gledao tekmu a ne samo statse shvatio bi da je sve bilo regularno.ronaldo99 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 13:16picture upload
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.