Dobijaju svaki soft faul dok se na drugoj strani ne svira nista i kao pa bio je svaki

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Nećemo mi ni Philu proći, kamioli vidjeti finala, naše pichke treba dobro isprebijati i pošamarati, trenera napucati nogom, Ham je izmislio košarku za njega, a toliko se žale na Hama a lik ih vodi ka finalu iz playina
Ne pamtim kad su zadnji put izgubili prvi domaću tekmu
Jao da u pravu si, kad su Celticsi ubacivali veš mašine i očekivali da će se održat kroz cijelu seriju
Eto odgovorio ti je momak vezano za to.
Ne nadaj se. Dvije ekipe su ispred realno.
Isto sam jutros pomislio.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:01Bez obzira na pobjedu LA Lakersa, čak i da dobiju sljedeću i povedu 2:0, opet bih dao veće šanse GSW, jer kad zagusti tu su neprikosnoveni, znaju da igraju na te duge serije. Ja bih volio da ih Lakersi otresu 4:0, ali ovdje će biti svega.
Od Poola sve ocekujem da ce proigrat, al slaba fajda izgleda.arelinho je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:01Eto odgovorio ti je momak vezano za to.
Jedino gdje ja vidim šansu za prolaz jeste da Lakersi budu loši u nekim utakmicama kod kuće. Ništa ne očekujem od Klaya i Poola, a realno Curry ne može svaku utakmicu sam da iznese. Stvarno je sramotno da yebeni Poole ne može da donese nikakav doprinos od početka PO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.