Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Joj 2000s
Svaka "slaps"
Svaka "slaps"
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 03 maj 2023, 01:32, ukupno mijenjano 1 put.
Niko kao
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 03 maj 2023, 02:18, ukupno mijenjano 1 put.
prejak spot.
Nista bez Sinana.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Joj užasa u Beogradu. Momak uletio u osnovnu školu sa pištoljem i krenuo pucati. Osmero djece ubio i čuvara

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sad baš čitam o tome. Osmero djece mrtvo, čuvar ubijen i još 13 djece bilo bez svijesti kada je hitna došla. Pištolj od oca uzeoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:31Joj užasa u Beogradu. Momak uletio u osnovnu školu sa pištoljem i krenuo pucati. Osmero djece ubio i čuvara![]()
![]()
- Marsal
- Kontakt:
Kako je uspio napraviti toliko sranje s pištoljem bokte?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Užas.FoSte95 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:34Sad baš čitam o tome. Osmero djece mrtvo, čuvar ubijen i još 13 djece bilo bez svijesti kada je hitna došla. Pištolj od oca uzeoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:31Joj užasa u Beogradu. Momak uletio u osnovnu školu sa pištoljem i krenuo pucati. Osmero djece ubio i čuvara![]()
![]()
Nažalost, očigledno će i kod nas krenuti veoma brzo ova masovna pucanja ko u Americi.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Je.bem ja tu naciju gdje je Južni Vjetar neko umjetničko djelo i Kristijan Golubović osoba za divljenje. Kakav retardiran i poremećen narativ stvaraju sami sebi, pa ne znam hoće li ikad biti svjesni toga. Čast izuzecima. Ko će sada vratiti nevine živote djece roditeljima? Nažalost nismo ni mi ništa daleko od ovog, ali ovoliko zatrovani nismo. Fuj !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa isti smo, svi smo u istim gofnima, nema potrebe da nešto umišljamo da smo bolji kad nismo, radim sa djecom direktno i vidim svaki dan gdje smo i šta smo.Poligon10 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 10:40Je.bem ja tu naciju gdje je Južni Vjetar neko umjetničko djelo i Kristijan Golubović osoba za divljenje. Kakav retardiran i poremećen narativ stvaraju sami sebi, pa ne znam hoće li ikad biti svjesni toga. Čast izuzecima. Ko će sada vratiti nevine živote djece roditeljima? Nažalost nismo ni mi ništa daleko od ovog, ali ovoliko zatrovani nismo. Fuj !
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..