AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: AC Milan
omg, pa gledate li utakmicu, ko nije vidio igranje aronice rukom je slijep, a nije da ga je slučajno pogodila, slika kasnije 

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- pazzoetoogol
- Kontakt:
mA ja a vi smijete govoiriti kako silje Interu, a vama svako kolo, niste postenog gola daliA_d_0 je napisao/la:Ti momak da sutis. Tvoj klub stvarno ne bi trebao govoriti o sudijama. Al ono realno.pazzoetoogol je napisao/la:zar opet![]()
ovo je prevrsilo svaku mjeru, i kad dodje neki pametnjakovic i kaze Interu namjestaju, a vama iz kola u kola, niste postenog gola dali...fuj

i sta sad znaci treba do kraja utakmice svirati penal za vas, iako ga nemameskalin je napisao/la: glupko pminut prije penala van bommel je pokosen i nije nista svirano

non siamo mai stati in B ! FORZA INTER
Al ih meljemo nemaju suta po golu za 60 minuta. A posjed je jedno 70% na nasoj strani po slobodnoj procjeni.
Odbrana odlicna, ovi Napolitanci nisu imali suta u okvir gola
I oni konkurenti za Scudetto ??? hahahahaha
Ulazi Boateng !

I oni konkurenti za Scudetto ??? hahahahaha

Ulazi Boateng !

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- tony-mortale
- Kontakt:
ćao robinjo najgori si bio, kakav zicer mu skinu golman 

iskreno presmjesan penal, ali to je valjda sudija da se iskupi za prosle situacije...inace milan je zasluzio ovo vodstvo i steta sto nije veca prednost bojim se ovog rezultata
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Gledam ja.tony-mortale je napisao/la:omg, pa gledate li utakmicu, ko nije vidio igranje aronice rukom je slijep, a nije da ga je slučajno pogodila, slika kasnije

Hvala sto si mi rekao da sam slep.

Jedva cekam sliku.

I samo da kazem da sam ubedjen da je onako nekoga pogodila lopta na suprotnoj strani,sudija bi pljunuo fudbalere Napolia sto traze penal,ovo je sudjeno na ime i da se iskupi za ona jprethodno nesvirani.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
E sudije glupana. Ibra ima loptu u 16 metara i on umjesto prednost da pusti on faul svira kod auta.
EDIT: Ako je vec bio prije penal a nije sviran (ja se kasno ukljucio) onda je sudija napravio kompenzaciju i svirao sada penal. Kraj price.
EDIT: Ako je vec bio prije penal a nije sviran (ja se kasno ukljucio) onda je sudija napravio kompenzaciju i svirao sada penal. Kraj price.
Zadnja izmjena: A_d_0, dana/u 28 feb 2011, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
- tony-mortale
- Kontakt:
znači devile vidEo si da je igrao rukom al ipak nije penal jel
nice
nice

covjece kako Aronicca pokosi princa s ledja ovoa je skoro za crveni nije ni zuti dobio zato sto ima vec jedan ccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
- Modricluka
- Kontakt:
Jos igrao oba tima daju gol a ovaj Napoli ni N od nogometa ili ti ga F od FUDBALA ne prikazase! 

Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!
Stanje nije nikako dobro,dapace!
- pazzoetoogol
- Kontakt:
iako je igrao rukom bilo je van terena, ne pravite nas slijepima 

Ruka nikako nije utecala na igru,da se razumemo dirala je lopta ruku,ali presmesno da bi se svirao penal,99% sudaca ono nece ni pomisliti da svira.Pa sada ti mogu nabrojati najmanje 10 ruku koje su se dogodile od pocetka 2011 a da nisu svirane a da su ociglednije od ove.tony-mortale je napisao/la:znači devile vidEo si da je igrao rukom al ipak nije penal jel
nice
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- pazzoetoogol
- Kontakt:
ma ne to je za milan penal, samo se njima takvi penali sviraju, to je normalno za njih, nista nek te ne cudi99% sudaca ono nece ni pomisliti da svira.Pa sada ti mogu nabrojati najmanje 10 ruku koje su se dogodile od pocetka 2011 a da nisu svirane a da su ociglednije od ove.
Ulazi Emanuelson i ide na poziciju lijevog Beka
btw : o penalu nakon utakmice kad stigne slika
Napoli jos nema sut u okvir gola

btw : o penalu nakon utakmice kad stigne slika

Napoli jos nema sut u okvir gola

- tony-mortale
- Kontakt:
to je drugo sad kako si rekao, mada digao je ruku, nije prirodan položaj, nije slučajno da ga je pogodila, a opasna situacija za gol, penal po svim mogućim pravilima.Devil je napisao/la:Ruka nikako nije utecala na igru,da se razumemo dirala je lopta ruku,ali presmesno da bi se svirao penal,99% sudaca ono nece ni pomisliti da svira.Pa sada ti mogu nabrojati najmanje 10 ruku koje su se dogodile od pocetka 2011 a da nisu svirane a da su ociglednije od ove.tony-mortale je napisao/la:znači devile vidEo si da je igrao rukom al ipak nije penal jel
nice
to što neki misle da je penal samo kad neko ukliže s dvije noge i ubije protivnika je drugi par cipela, ne mislim na tebe konkretno

- tony-mortale
- Kontakt:
lakse se dise 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
BBBOOOOOOOOAAAAAAATEEEENNNGGGG !!!!
Ovo je Milan kakvog svi zelimo
Ovaj Napoli je smijesan jos nemaju sut u okvir gola i oni neki konkurenti za titulu

Ovo je Milan kakvog svi zelimo
Ovaj Napoli je smijesan jos nemaju sut u okvir gola i oni neki konkurenti za titulu

Stvarno nevjerovatno kako nam silje. Inace 15 minuta prije ovog gola je bio faul na sredini terena koji sudija nije svirao i on je predhodio ovom golu. Stvarno bruka.
EDIT: Evo opet zbog tog faula Pato zabija za 3-0. Strasno.
EDIT: Evo opet zbog tog faula Pato zabija za 3-0. Strasno.
Zadnja izmjena: A_d_0, dana/u 28 feb 2011, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.