Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Dobri su, ne odustaju.
Hoće li onaj ćelo preuzeti funkciju ministra mupa do idućih protesta ? Vuče mi da bi penzioneri mogli ostati bez ona 3,4 zuba što su im ostala, ako se ćelica zainati.
Hoće li onaj ćelo preuzeti funkciju ministra mupa do idućih protesta ? Vuče mi da bi penzioneri mogli ostati bez ona 3,4 zuba što su im ostala, ako se ćelica zainati.
it's football day
Uh, јebeno je tamo u tom periodu, haj što je 250 stepeni ali što nema have za lijeka
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kod vas u Amerikama dobio bi metak u glavualemsa je napisao/la: ↑01 maj 2023, 21:34https://fb.watch/kfPnVvc5r_/?mibextid=Nif5oz
Previse tolerantna policija
Opravdanolol89 je napisao/la: ↑01 maj 2023, 21:49Kod vas u Amerikama dobio bi metak u glavualemsa je napisao/la: ↑01 maj 2023, 21:34https://fb.watch/kfPnVvc5r_/?mibextid=Nif5oz
Previse tolerantna policija![]()
- Marsal
- Kontakt:
Nije opravdano i nikad neće bit opravdano ubit nekog samo zato jer je debil.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ArtVandelay
- Kontakt:
CAGarfia je napisao/la: ↑30 apr 2023, 08:04Ako bude još više ljudi koji slijede Pezića, nemoj se onda buniti kada Evropa i svijet prema tebi zauzmu islamofobni stav. Previše sebi Pezić i slični daju za pravo oko tumačenja vjere, pa se onda i IZ ogradi od tih stavova. Njemu je vjera biznis, od toga živi odlično, ima sve što mu treba, plus ga vjerovatno neko sa strane debelo puni parama kao što je opštepoznato da vehabije finansiraju iz stranih zemalja. Nije prirodno da musliman u BiH slijedi stavove i ekstremitete ovih ljudi jer smo civilizacijski iznad ovoga, npr dovoljno inteligentni da ženi damo mogućnost da radi i privređuje (što ovi zabranjuju). Treba se malo prilagoditi društvu i vijeku kojem živiš, a ne se ponašati kao da je bitka na Uhudu idući dan.
Pezić, čije objave na Facebooku prati više od 222.000 osoba, je ranije ove sedmice istakao da se "zapadno društvo moralno srušilo onog momenta kada su ženu izveli iz kuće, i onda kada je žena postala sve osim majka".
Ovaj njegov stav je izazvao mnoštvo reakcija, a mnogi su ga osudili smatrajući da nije primjeren. Sada su reagovali iz Islamske zajednice Bosne i Hercegovine. Naglasili su da "islamski influenseri" kroz, kako su saopćili, vlastitu prizmu sagledavajući i analizirajući sveukupne islamske principe i realnost, nude "svoje" površno, uskogrudno i opskurno tumačenje pravila, principa i pojava.
Ista ta Europa qrcem nije mrdnula kada su moj i tvoj narod bošnjački klali kao kurbane. Još nam embargo na oružje uveli.
Broj slijedbenika Pezića je zanemarljiv. Nismo ga slijedili, muslimani bili samo folklorno i imenom pa nas opet zamalo anihiliraše. Uozbilji se.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- Marsal
- Kontakt:
Da mu govori 1000 puta ne predstavlja potencijalnu opasnost ni po život policajca ni po život ostalih građana.
Da je lik koji zaslužuje da ga murija nalomi, to definitivno jest.
Kako ne predstavlja opasnost, krenu u rikverc coj'k na vratima. Sumnjam da iko zeli pucati, neko eskalira iz niceg zbog bahatosti magupluka. On mora na oregled, kao da je to problem policajca
- Marsal
- Kontakt:
Kreno u rikverc - isprazni okvir u njega. Sounds legit.
Pa coj'k na vratima, kako to nije opasnost? Trci policajac
Ne isprazni direktno zbog tog, ali ondje u autu recimo, da je policajac bio malo grublji i ovaj bi se opiro/uzvrstio i tup tup dodje do belaja, a sve mogao izbjeci time da poslusa covjeka, zar je to tako tesko?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nadam se da su mu kasnije izbili oba bubrega.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Naoružaj se brate moj onim ventilatorima sa ebaya što idu oko vrata, trebat će ti. Nema ispod 40 stepeni dnevne temperature, ne može se disat kad se izađe, naročito iz klimatiziranog.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Zasluzio je definitivno.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ma ja. Kakav ba metak. Policaj poglup, trebo je odmah uzeti sprej, uzeti kljuceve i nalomit mu facu pendrekom. Onda u zatvor i kazna.
Valjda policajci trebaju imati trening kako da ovo rijese.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.