Premijer liga BiH - aktuelno

User14
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la User14 » 01 maj 2023, 16:06

Antipolitika3 je napisao/la:
01 maj 2023, 15:57
rodjak je napisao/la:
01 maj 2023, 15:11
Danas igra aktuelni osvajac kupa BiH ,Najveci klub Mostara i Hercegovine ,ljubimac Mostarske raje i radnicke klase,simbol Mostara , antifashizma i otpora,danas su oci svih Rodjenih iz Mostara, BiH i svijeta osmjerenme na stadion Rodjeni i utakmicu sa Banjalucanima, i idemo svim srcem po pobjedu. :thumbup: (nadam se da nece biti neke lakrdije od sudjenja jer Borcu ne trebaju toliko bodovi,inace da trebaju bodovi tu bi bio sudija neko od Vicinih jurisnika,mada se i Bandic bori za mjesto tih Vicinih jurisniuka i na dobrom je putu)
FORZA VELEZ LJUBAVi MOJA :salut:
manji klub preko rijeke je nebitan skroz taman da ligu sampiona osvoje ne interesuju nas,oni se i sad bave nama a ne mi njima jer su nebitni :yawn: :problem:
Jedna zanimljivost.
Od kada se igra premijer liga i od kada ste srbima ukrali klub HSK Zrinjski ima 8 titula najdraze nam drzave BiH dok npr. NK Zeljeznicar,FK Sarajevo,FK Sloboda i FK Velez imaju skupa 7 titula.
Ovih sedam titula sportski prijatelji su slavili 4.puta dok je NK Zeljeznicar slavio tri puta.
Sloboda je jednom bila blizu tituli kad je bila pod vodstvom Husrefa i tada se igrao lijep nogomet u Tuzli dok su ovi kradljivci kluba uglavnom gledali sto se u vrhu tablice dogadja,da situacija po njih bude jos i gora nikada nisu niti prismrdili 2.mjestu najdraze nam drzave BiH a ne tituli i bilo kakvom slavljenju iste.
Bravo Politika :thumbup:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Grk1234
Kontakt:

Post Postao/la Grk1234 » 01 maj 2023, 16:12

Mislim da je Zrinjski namjerno uzimao titule da zezne Veleza...

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 maj 2023, 16:15

Grk1234 je napisao/la:
01 maj 2023, 16:12
100%
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 01 maj 2023, 16:17

Ado1922 je napisao/la:
01 maj 2023, 16:05
rodjak je napisao/la:
Danas igra aktuelni osvajac kupa BiH ,Najveci klub Mostara i Hercegovine ,ljubimac Mostarske raje i radnicke klase,simbol Mostara , antifashizma i otpora,danas su oci svih Rodjenih iz Mostara, BiH i svijeta osmjerenme na stadion Rodjeni i utakmicu sa Banjalucanima, i idemo svim srcem po pobjedu. :thumbup: (nadam se da nece biti neke lakrdije od sudjenja jer Borcu ne trebaju toliko bodovi,inace da trebaju bodovi tu bi bio sudija neko od Vicinih jurisnika,mada se i Bandic bori za mjesto tih Vicinih jurisniuka i na dobrom je putu)
manji klub preko rijeke je nebitan skroz taman da ligu sampiona osvoje ne interesuju nas,oni se i sad bave nama a ne mi njima jer su nebitni :yawn: :problem:
Jedna zanimljivost.
Od kada se igra premijer liga i od kada ste srbima ukrali klub HSK Zrinjski ima 8 titula najdraze nam drzave BiH dok npr. NK Zeljeznicar,FK Sarajevo,FK Sloboda i FK Velez imaju skupa 7 titula.
Ovih sedam titula sportski prijatelji su slavili 4.puta dok je NK Zeljeznicar slavio tri puta.
Sloboda je jednom bila blizu tituli kad je bila pod vodstvom Husrefa i tada se igrao lijep nogomet u Tuzli dok su ovi kradljivci kluba uglavnom gledali sto se u vrhu tablice dogadja,da situacija po njih bude jos i gora nikada nisu niti prismrdili 2.mjestu najdraze nam drzave BiH a ne tituli i bilo kakvom slavljenju iste.
Vi smecari snosite najveci dio krivice sto Velez jos uvijek nema titulu prvaka BiH.

Vase staro rukovodstvo i vlada zlocinacke paradrzave HZHB ste zeljeli ugasiti Velez. Prvo ste ga protjerali u drugi dio grada, unistili veliki dio arhivske gradje, medalja i trofeja iz bivse drzave.

Kradljivci stadiona u falsifikatori svega :sick:
:ljepota:
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 01 maj 2023, 16:19

Očekujem danas bRAtsku podjelu bodova :bih:

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 01 maj 2023, 16:20

Jedan matematicki fun fact

(Sloboda osvojeni trofeji) x 10000 = 0

Slo Slo
:urnebes: :urnebes:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 maj 2023, 16:20

Ponavlja li se danas Sabrija? :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 01 maj 2023, 16:24

Truhlo je napisao/la:
01 maj 2023, 16:20
Jedan matematicki fun fact

(Sloboda osvojeni trofeji) x 10000 = 0

Slo Slo
:urnebes: :urnebes:
:rol:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 01 maj 2023, 16:24

slika

slika

Pozdrav iz Zenice i čestitke Slobodi i Sarajevu na dobrim rezultatima proteklog vikenda.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 01 maj 2023, 16:25

@ avenija hvala brz povratak u PL zelim sportski poz :) :bih:
04.10.2009 !

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 01 maj 2023, 16:27

slika

Promjeniti ime ovoj komediji od lige u Dayton Premier League.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 maj 2023, 16:29

Truhlo u akciji:

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 01 maj 2023, 16:39

Sky9 je napisao/la:
01 maj 2023, 16:29
Truhlo u akciji:

Fukare u Trebinju:

slika
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 01 maj 2023, 16:55

rodjak je napisao/la:
Jedna zanimljivost.
cuj srbima ukrali klub haha koji mitomani ,pa vi i pepeljaru gledate kroz etnicku pripadnost.Isto ko sto su zlocinci u ratu u pohodu na neduzne civile sve ubijali i kad bi ugledali neku recimo kravu ili konja ,kaze ubi konja i on je lijaba :wtf: kakvih fashistickih mozgova ima (ovo se ne odnosi na citiranog koji mi djeluje kao ok lik , nego u globalu govorim u vezi te price )
Velez ne nosi predznak BFK (bosnjacki fudbalski klub) pa da mu to spocitavas ,jer je Velez klub radnicke klase mostara i naporedne omladine (u to vrijeme) bez etnicke odrednice,dakle svi su dobrodosli i svi Velez mogu smatrati svojim(pa i srbi i bosnjaci i hrvati i svi ostali).Mene a niti ikoga zanima ko je u upravi kluba (koje etnicke pripadnosti) jer mi to tako kroz to ne gledamo ,koje je god nacionalnosti ili etnicke pripadnosti bujrum u klub smatraj ga svojim i doprinosi mu kako god mozes bolje.Velika vecina klubova u svijetu je takva ,multieticna i nikome ne pada na pamet u svijetu da se broje krvna zrnca ko je u klubu (koje je ko nacionalnosti ili vjeroispovijesti) samo se gleda ko ce nesto bolje uraditi za klub i to je sport a ne ko kod nas ,nasim bolesnim umovima je vaznija etnicka odrednica nego bilo sta drugo.Ja bih odmah prestao navijati za Velez kad bi se opredjelio da to bude klub jednog naroda ili jedne vjerske skupine,to bi mi bio gori udarac nego da se ugasi,i to je jasno podvuceno davno ljudima u klubu da slucajno ne bi nekome palo na pamet na takvo nesto bolesno ,otisli bi u 100 PM. :evil:
To kako ti rezonujes kroz etnicku priuzmu onda je Manhester arapski klub ili Chelsea je (bio) ruski klub :shock: ...ne ide to tako

A ovo ostalo sto navodis je samo mrtva statistika od nekih manjih klubova koja nama nije bitna
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 01 maj 2023, 16:59

Grk1234 je napisao/la:
01 maj 2023, 16:12
:clap: :clap:

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 01 maj 2023, 17:23

Uvijek ih neko zezne ima trideset godina, ili Modriča ili Brotnjo ili Leotar a ostale ne smijem ni spomenuti....

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 01 maj 2023, 17:37

Izasao Vaha Halilhodzic sa Djurasovicem na zagrijavanje...igraci Borca trce jedan po jedan da mu pruze ruku.
Lijepo za vidjeti
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 01 maj 2023, 17:38

rodjak je napisao/la:
01 maj 2023, 16:55
rodjak je napisao/la:
Jedna zanimljivost.
cuj srbima ukrali klub haha koji mitomani ,pa vi i pepeljaru gledate kroz etnicku pripadnost.Isto ko sto su zlocinci u ratu u pohodu na neduzne civile sve ubijali i kad bi ugledali neku recimo kravu ili konja ,kaze ubi konja i on je lijaba :wtf: kakvih fashistickih mozgova ima (ovo se ne odnosi na citiranog koji mi djeluje kao ok lik , nego u globalu govorim u vezi te price )
Velez ne nosi predznak BFK (bosnjacki fudbalski klub) pa da mu to spocitavas ,jer je Velez klub radnicke klase mostara i naporedne omladine (u to vrijeme) bez etnicke odrednice,dakle svi su dobrodosli i svi Velez mogu smatrati svojim(pa i srbi i bosnjaci i hrvati i svi ostali).Mene a niti ikoga zanima ko je u upravi kluba (koje etnicke pripadnosti) jer mi to tako kroz to ne gledamo ,koje je god nacionalnosti ili etnicke pripadnosti bujrum u klub smatraj ga svojim i doprinosi mu kako god mozes bolje.Velika vecina klubova u svijetu je takva ,multieticna i nikome ne pada na pamet u svijetu da se broje krvna zrnca ko je u klubu (koje je ko nacionalnosti ili vjeroispovijesti) samo se gleda ko ce nesto bolje uraditi za klub i to je sport a ne ko kod nas ,nasim bolesnim umovima je vaznija etnicka odrednica nego bilo sta drugo.Ja bih odmah prestao navijati za Velez kad bi se opredjelio da to bude klub jednog naroda ili jedne vjerske skupine,to bi mi bio gori udarac nego da se ugasi,i to je jasno podvuceno davno ljudima u klubu da slucajno ne bi nekome palo na pamet na takvo nesto bolesno ,otisli bi u 100 PM. :evil:
To kako ti rezonujes kroz etnicku priuzmu onda je Manhester arapski klub ili Chelsea je (bio) ruski klub :shock: ...ne ide to tako

A ovo ostalo sto navodis je samo mrtva statistika od nekih manjih klubova koja nama nije bitna
Haj rođo Boga ti ne ser.i da ti pravo kazem.
U upravi ti sjedi 100% cistih muslimana(cit.Bosnjaka,nebi da se netko uvrijedi)i pricas o nekoj multieticnosti.Glavni sponzor vam radikalna desnica (SDA)sa presudjenim kriminalcima (Fadil Novalic)upumpavala novac da dobiju izbore na konto Veleza i Mostar je jedini veci grad gdje "zeleni"nisu popusili upravo radi financiranja vaseg kluba.Pusti te price bratstva i jedinstva pa evo samo sinoc ste neke srbe prebili u starom gradu jer su nosili majice sa natpisom Zemun a momci dosli na neko natjecanje,o cemu bolan pricas?Multieticnosti vas kao primjera ?
Nema niti Borac nacionalni prefiks ali opet se zna ciji je klub i sto im navijaci furaju.
Te price ostavi za dijasporu iz Svedske i Norveske koja se prisjeca Bajevica i Marica ali realnost je sasvim drugcija.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 01 maj 2023, 17:39

ZutiFKS je napisao/la:
01 maj 2023, 17:27
Aj Borac
to ti mislis na iduce kolo ,je li :stop: :)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 01 maj 2023, 17:45

rodjak je napisao/la:
01 maj 2023, 17:39
ZutiFKS je napisao/la:
01 maj 2023, 17:27
Aj Borac
to ti mislis na iduce kolo ,je li :stop: :)
Ovo je za danas, iduće kolo druge želje. :D

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: brig, GradKamena2, ik0ik0, Redfire16 i 48 gostiju.