FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Ne bi me iznenadilo da o opstanku na kraju odluči međusobni skor, a stvari stoje ovako:
Sloboda>ssh
Sloboda>igman
Sloboda>doboj
Sloboda>tyebinje
Negativan omjer jedino sa pos'šjem...
Sloboda>ssh
Sloboda>igman
Sloboda>doboj
Sloboda>tyebinje
Negativan omjer jedino sa pos'šjem...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Kako bi volio da nam zadnje kolo igra pobjeda za siguran opstanak. A Zeljeznicaru za Europu. 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Pa to nam samo dušmanin može poželjeti.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Svaka cašt momcima pokazali su da mogu kad treba, da su ovako igrali svaku domaću sad bi imali siguran opstanak i sedmo mjesto garant. Ima još prilika za bodove jesu teški protivnici al evo već iduće kolo idemo Zrinjskom i nije tu nemoguće otkinuti bodove kada se uzme u obzir da nama trebaju a oni slave titulu. Borac će lagano obezbijedit Evropu tako da i njima se trebaju pokušati uzeti neki bodovi iako smo gosti. A sa Širokim i Željom se potuči kući fajterski hrabro i doći će pobjeda kao što je danas došla.
Žiža odlazi, pickasta igra. A ovog se bojimo

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Halalite na upadu. Kakav je ovaj Mehmedovic vas? Koliko vidim slabo je igrao u zadnje vrijeme, koji je razlog? Pozdrav
u prvoj polusezoni solidan mada po meni nije on igrac za krilo al dobro,ove polusezone je malo i psihicki pao zbog tragedije u porodici i mislim da je za njega najbolje naci neki transfer vani sto sigurno i hoce
Ništa protiv tebe lično, da se razumijemo. Ti si moj brat sa tribine.
Ali gdje ćeš ovo izvaliti? Pa realno je da smo trenutno slabiji od željkana, da se patimo u igri, da njihova krila na naše bekove nije baš lijep prizor za svakog Slobodaša...
A kad tome dodaš da smo u grču, strahu, da gotovo uvijek zakažemo kad to ne bi smjeli, rezultat takve jedne tekme se sam nameće.
Dakle, samo željkan bez ikakve ambicije nam odgovara zadnje kolo... A željkan naš dobri prepošteni će se potruditi da tako i bude.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Joj tačno, muka mi kad pomislim na ovo.Sky9 je napisao/la: ↑01 maj 2023, 09:26Ništa protiv tebe lično, da se razumijemo. Ti si moj brat sa tribine.
Ali gdje ćeš ovo izvaliti? Pa realno je da smo trenutno slabiji od željkana, da se patimo u igri, da njihova krila na naše bekove nije baš lijep prizor za svakog Slobodaša...
A kad tome dodaš da smo u grču, strahu, da gotovo uvijek zakažemo kad to ne bi smjeli, rezultat takve jedne tekme se sam nameće.
Dakle, samo željkan bez ikakve ambicije nam odgovara zadnje kolo... A željkan naš dobri prepošteni će se potruditi da tako i bude.![]()
Ali kako samo 3000 gledalaca u zapisniku??? Sjever 1500, zapad oko 3000, ccc.
Ovo samo kod nas ima, da se umanjuje broj gledalaca, kome je to u interesu???

Ovo samo kod nas ima, da se umanjuje broj gledalaca, kome je to u interesu???

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Bore se za opstanak, a tribina puna: Slobodu gleda više navijača nego prvaka
1 Maja, 2023 11:15
Kroz teške dane porlazi FK Sloboda. “Crveno-crni” su u grčevitoj borbi za opstanak, a jučer su na Tušnju ostvarili pobjedu nad Tuzla Cityem te tako vratili nadu da mogu opstati u Premijer ligi.
Navijači Slobode nisu okrenuli leđa klubu u jako teškim dania. Naprotiv, posjeta sa Tušnja govori da je Sloboda na proljeće među najgledanijim klubovima u ligi. Slobodu gleda više navijača nego prvaka Zrinjskog ili skoro jednak broj kao Sarajevo ili Želju, koji se bore iza izlazak na evropsku scenu.
Kada je u pitanju borba za opstanak, Sloboda je skoro pa gledanija nego Posušje, Tuzla City, Igman, Sloga i Leotar zajedno.
Zbog navijača, Tuzla i Sloboda zaslužuju da imaju klub u Premijer ligi BiH. Eventualnim ispadanjem Slobode, na gubitku je fudbal u Bosni i Hercegovini.
1 Maja, 2023 11:15
Kroz teške dane porlazi FK Sloboda. “Crveno-crni” su u grčevitoj borbi za opstanak, a jučer su na Tušnju ostvarili pobjedu nad Tuzla Cityem te tako vratili nadu da mogu opstati u Premijer ligi.
Navijači Slobode nisu okrenuli leđa klubu u jako teškim dania. Naprotiv, posjeta sa Tušnja govori da je Sloboda na proljeće među najgledanijim klubovima u ligi. Slobodu gleda više navijača nego prvaka Zrinjskog ili skoro jednak broj kao Sarajevo ili Želju, koji se bore iza izlazak na evropsku scenu.
Kada je u pitanju borba za opstanak, Sloboda je skoro pa gledanija nego Posušje, Tuzla City, Igman, Sloga i Leotar zajedno.
Zbog navijača, Tuzla i Sloboda zaslužuju da imaju klub u Premijer ligi BiH. Eventualnim ispadanjem Slobode, na gubitku je fudbal u Bosni i Hercegovini.
🔴⚫️
cestitke slobodi i njenim navijacima na jucerasnjoj pobjedi
SRETNO u nastavku prvenstva
SRETNO u nastavku prvenstva
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Sta bi sa zapada da li će skidati sektor b i nastaviti betonirali zapad ili ostaje a ovome
-
- Kontakt:
Onaj Alić meni ne bi više igrao, barem u ovoj sezoni, kakva sebičnost...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Los igrac svega mi, federalna mu mjera.... Nema kvalitet za PLZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑01 maj 2023, 18:04Onaj Alić meni ne bi cišw igrao, barem u ovoj sezoni, kakva sebičnost...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo kako bacam racunicu nama je najbitnije da se dogovorimo sa nekim ekipama ili da te ekipe rijese svoj status prije kraja prvenstva. Ako se mi dogovorimo i oni zele da nas propuste kroz prste to ce biti predstava za javnost 
Recimo Borac moze svoj status za Evropu zavrsiti do nase utakmice i protiv nas odigrati rekreativno.
Dalje pretpostavka je da ce Zeljeznicar do zadnjeg kola izgubiti sve sanse za Evropu jer imaju utakmice protiv Sarajeva i Veleza ali je dobro sto igraju prije toga protiv Igmana. Zeljeznicar nece imati razlog da protiv nas igra za nesto.
Siroki je nama glavni jer ako dobiju Posusje protiv nas imaju razlog da igraju, ako mi tu kiksamo oni opet ce igrati na max protiv Sloge i Leotara.
Uglavnom nimalo naivno. Ako Siroki mi dobijemo mislim da je to opstanak.
Generalno nasa igra nije za opstanak i ako mi uzmemo 7 ili 9 bodova u zadnja 4 kola to je pao dogovor jer mi smo od City mogli primiti 3 gola.

Recimo Borac moze svoj status za Evropu zavrsiti do nase utakmice i protiv nas odigrati rekreativno.
Dalje pretpostavka je da ce Zeljeznicar do zadnjeg kola izgubiti sve sanse za Evropu jer imaju utakmice protiv Sarajeva i Veleza ali je dobro sto igraju prije toga protiv Igmana. Zeljeznicar nece imati razlog da protiv nas igra za nesto.
Siroki je nama glavni jer ako dobiju Posusje protiv nas imaju razlog da igraju, ako mi tu kiksamo oni opet ce igrati na max protiv Sloge i Leotara.
Uglavnom nimalo naivno. Ako Siroki mi dobijemo mislim da je to opstanak.
Generalno nasa igra nije za opstanak i ako mi uzmemo 7 ili 9 bodova u zadnja 4 kola to je pao dogovor jer mi smo od City mogli primiti 3 gola.
-
- Kontakt:
Hvala Allahu. Idemo dalje.LaBombonera88 je napisao/la: ↑29 apr 2023, 15:17Kakvo pustanje, nista od toga.
Oni kad bi pustili ugrozili bi onda sebe, tako da se ne treba tome nadati nego se boriti, ginuti na terenu da casno, pošteno pobijedimo. Ovo nam je sto rekose zadnja prilika da uhvatimo priključak za ostalim ekipama.
Ovo nam je do sad najteza situacija poslije one sezone kad smo ispali, baš se iskomplikovalo, al sami smo najvecim dijelom krivi za to, ne mozes dozvoliti da te Posusje tri puta pobijedi u sezoni, a Sarajevo to ne uradi Zeljo, Borac, itd.
Nadam se bar 1-0 i 3 boda, ako Bog da...da se ekipa digne psihicki i dobije na samopouzdanju za te preostale utakmice.

Nadam se da je jucerasnja pobjeda digla samopouzdanje i volju momcima, igra nam mnogo ne obecava trenutno ali nadam se da ce se makar malo podici poslije jucerasnje pobjede.
Tek se sad vidi koliko nam je tesko pao onaj poraz od Sloge(nakon remija protiv Leotara i jucerasnje pobjede) da smo tu upisali 3 boda mislim da bi nam do kraja bila dovoljna jos neka 3 boda, ali sta da se radi ne treba odustajati do kraja.
Siroki koliko nam god bio uvijek nezgodan protivnik mislim da se sad moze dobiti posebno na Tusnju, tacno ne pamtim kad su oni igrali ovako loše kao ovu polusezonu, jos kada bi neke bodove nekako otkinuli Zrinjskom, pa uz vjerujem dobru posjetu na Tusnju itekako bi mogao pasti Siroki. Uz takav splet okolnosti vjerovatno bi s tim i zakljucili pitanje opstanka.
NAPRIJED CRVENI
Tek se sad vidi koliko nam je tesko pao onaj poraz od Sloge(nakon remija protiv Leotara i jucerasnje pobjede) da smo tu upisali 3 boda mislim da bi nam do kraja bila dovoljna jos neka 3 boda, ali sta da se radi ne treba odustajati do kraja.
Siroki koliko nam god bio uvijek nezgodan protivnik mislim da se sad moze dobiti posebno na Tusnju, tacno ne pamtim kad su oni igrali ovako loše kao ovu polusezonu, jos kada bi neke bodove nekako otkinuli Zrinjskom, pa uz vjerujem dobru posjetu na Tusnju itekako bi mogao pasti Siroki. Uz takav splet okolnosti vjerovatno bi s tim i zakljucili pitanje opstanka.
NAPRIJED CRVENI

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Neka se ponovi...Pashoni je napisao/la: ↑01 maj 2023, 22:21Nadam se da je jucerasnja pobjeda digla samopouzdanje i volju momcima, igra nam mnogo ne obecava trenutno ali nadam se da ce se makar malo podici poslije jucerasnje pobjede.
NAPRIJED CRVENI![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.