simonknows je napisao/la: ↑01 maj 2023, 08:39
Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑01 maj 2023, 08:28
simonknows je napisao/la: ↑01 maj 2023, 07:56
Ponosni moronu jedan, Adi odlaže loptu Komi na 5 metara, Fejzić brani haman sa gol-linije... Šta na to kažeš, još je to na 0-0 bilo! Maksimović ne ide na drugu da zabije na prazan gol u prvih par minuta, je l' to znači da smo vas puštali? Penal sigurno izveden, Bukva pročitao i odbranio. Said vam isti gol dao kao i Eldar, 2019e, je l' i to pušteno!? Hadžić trči po svaku loptu da je Bukvić ranije vrati u igru, pušteno ha? Milenko ljut, što li? Idete u goste svim konkurentima a lafo nekog vi puštate... Recite smradovi jedni da ste 40 hiljada davali danas za pobjedu, pitajte Husu, Šukilovića i Burića je l' namješteno paćenici.
Sad će on reći ali dobili smo vas 4-1 prošle sezone, znači ova je namještena. Dobili smo i mi vas 1-0 2018. i evo sad repriza a sad se puši zajedno sa svojim imaginarnim firmama debilu.
Ps. zaboravih da nam je Bukva u jednoj situaciji jedva skinuo... Ali pušteno, izračunao vaš ranije koliko jako mora opucati da je Bukva stigne na liniji...
Promašaju i karikaturi poput tebe nemam puno sta objašnjavati.
Čuj mi davali vama za pobjedu. Pa to je vic godine.
Vi niste mogli pobjediti u zadnjih 10tak utakmica Leotar, Slogu, Igman, Posušje, Sarajevo, Velež, Želju, Slogu pa Slogu u kupu a mi kao strahujemo pa moramo da kupimo.
Do sad si stvarno imao nebuloza i promašaja ali mislim da si sa ovim prevazišao sam sebe a mislio sam da je to nemoguće.
Ponavljam, mi smo svoje ispoštovali sad je vaše da dobijete jos koga u ovom teškom rasporedu ako želite da i naredne godine imamo gradski derbi u PL.
To bi bilo lijepo svima. Nama sigurni bodovi ako nam treba, vama slamka spasa kad vas treba spašavati.
Sretan praznik i odmori malo.
Što mi u puštenoj utakmici moramo vaditi loptu sa gol-linije, što penal vaš igrač izvodi najnormalnije, što vaš igrač otima lopte djeci iza gola da se igra ranije nastavi? Hajde sveznalice, to nam samo objasni. Čuj ja imao promašaja.... De ti sad reci Denković dok ti opet ovdje nije neko zalijepio tekst kako sam taj igrač kaže da je istina.
3 zadnje utakmice niste gola dali, šta dalje da ti pričam. Sretan praznik, uživaj, i ne dopusti da padaš na svakakve priče
Koliko nebuloza u par rečenica.
Penal bolje izvode u kantonalnoj ligi kad pije utakmice popiju po gajbu pive. Pa Mićo sa 5 metara nabija loptu na Sjever da nedaj Boze ne bi otisla u go. A svi znamo kakav je Mićo igrač i kolike su sanse da ono dvoje promaši.
To što je Hadzić radio mi znamo zašto. A evo i tebi ću reći. Taj lik je teški kontraš, ni sa kim u ekipi nije dobar, niko s njim ne pije kafu, sa nekoliko igrača imao obračun jer misli da je glavni da je zvijezda. Zato je on jedini jučer bio kontraš, jel jos neko to radio?
Kako mislis nismo dali gola zadnje 3 utakmice

pa prošlo kolo dali samo Posušju 3 komada. Il se to je računa? Ili imas pamćenje ribice.
Poziva se neko na Burića a lik ne zna ni za koga igra. Ne zna ni zasto je tu. Igra samo zasto sto je zet i da ne bi zavrsio na tornju kao portir, a ono bi znalo informacije.
Uzivaj u prazniku promašaju, samozvani insajderu.
Ima jos puno posla pred vama, potrudite se jbg. Mi ćemo opet sledeće godine pucati visoko pa će nam trebati sigurnih 9 bodova.