To sto cemo ga sad je.bat ne znaci da ga i dalje necu jahatBosniaBoston je napisao/la: ↑01 maj 2023, 00:12Ne znam šta je veći cringe, Alemov cope ili Epijev pokušaj da izbriše dugogodišnju historiju jahanja Stepha

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
To sto cemo ga sad je.bat ne znaci da ga i dalje necu jahatBosniaBoston je napisao/la: ↑01 maj 2023, 00:12Ne znam šta je veći cringe, Alemov cope ili Epijev pokušaj da izbriše dugogodišnju historiju jahanja Stepha
Došao je vakat da predjem na vašu stranu
Ja govorim o ostavštini koja ostaje (individualno ne može biti na nivou LBJ jer mu fali fizike prije svega).kontrasviju je napisao/la: ↑01 maj 2023, 00:12All-time utakmica ali smirite maloSport90 je napisao/la: ↑01 maj 2023, 00:06Čovjek je promjenio igru ali bukvalno, i u ovom trenutku njegova ostavština ako nije veća od ostavštine LBJ onda je sigurno na istom nivou. (Mada LBJ sa titulom ove godine bi se izdvojio u tom segmentu) tako da bi se dalo o tome raspravljati i imati vrhunske argumente tu ga smjestiti, pogotovo ako bi još jedna titula došla sa FMVP![]()
Pa to je jedini frajer koji je sjebo skocni zglob u zraku
Ne biSport90 je napisao/la: ↑01 maj 2023, 00:28Ja govorim o ostavštini koja ostaje (individualno ne može biti na nivou LBJ jer mu fali fizike prije svega).kontrasviju je napisao/la: ↑01 maj 2023, 00:12All-time utakmica ali smirite maloSport90 je napisao/la: ↑01 maj 2023, 00:06
Čovjek je promjenio igru ali bukvalno, i u ovom trenutku njegova ostavština ako nije veća od ostavštine LBJ onda je sigurno na istom nivou. (Mada LBJ sa titulom ove godine bi se izdvojio u tom segmentu) tako da bi se dalo o tome raspravljati i imati vrhunske argumente tu ga smjestiti, pogotovo ako bi još jedna titula došla sa FMVP![]()
Čovjek je svoju stilom promjenio čitavu igru, koja se počela bazirati na sutu za 3. Postao je najbolji trojkas ikad, sa 5tom titulom uz još jedan FMVP bi njegova ostavština bila velika. LBJ sa titulom upravo protiv GSW i titulom najboljeg strijelca (ovo je pregolemo dostignuće) isto svoju ostavštinu čini velikom i dalo bi se raspravljati ko je u ovoj generaciji iza sebe ostavio i napravio veće stvari.
Ko bi rekao da cemo biti na istoj strani. Jos ako se oni zalome u finalu cak i dvije serije.
Bujrum, vidjet ćeš kako te znaju iznerviratiBosniaBoston je napisao/la: ↑01 maj 2023, 00:26Došao je vakat da predjem na vašu stranuMakar na 2 sedmice
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.