Fan fact, Juventus je zadnji put izgubio 4 u nizu 1962 godine.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Sredi da nam se Chini vrati na temu PL BiH ne možemo samo ja i solinaš voditi bitke protiv Divizije, Manijaka i Truhle

Nema vremena od ganjanja curica, nece kaze vise da se bakce sa seljadijom rumenom.
Ponisten gol odmah zbog ofsajda..javio se VAR, gledali tri minute..sudija pokazuje na centar, nema ofsajda. Prebacim drugu utakmicu, ulazim na rezultate, pise 0:0.. nije mi jasno stavse desava, vratim utakmicu, opet ga zvali iz VAR sobe..ipak ofsajd, ponisten gol

U Milanu mrak u VAR sobitutankamon1905 je napisao/la: ↑03 maj 2023, 21:13Kakav cirkus sa VARom na lazio-sasuolo..ovo je tuzno gledat

Spominjemo mi na forumu redovnoVoland je napisao/la: ↑04 maj 2023, 12:21Kakav god da je Juve ove godine, slaba igra, forma, povrede, uzimanje bodova, vraćanje bodova, itd, opet imaju 5 bodova više od šampionskog Milana. Ono što me čudi u stranim medijima koje pratim, daleko veće nezadovoljstvo je u i oko Juventusa, traži se 'Allegrijeva glava', niko Piolija i ne spominje, A ako Milan ne izbori Ligu prvaka slijedeće godine, to će biti katastrofa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.