Pranjic gospodin, citira Sabana

Cestitke Slobodi, mora u Tz da se zna ko okrece antenu a ko govori "ne valja"!
Moderator/ica: GracanicaAA
Gdje cete to Truhli uraditPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 apr 2023, 20:40Mi smo uradili sto je do nas.
Sad neka vide gdje ce jos koji nod ubrati kod klubova iz vrha.
Sta drugo ocekivati od bosanskih redneck-a. Poglavica im trpa zenu od amidjica, a oni u najmanju ruku i amidzu i rodiceCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 apr 2023, 21:11Gdje cete to Truhli uraditPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 apr 2023, 20:40Mi smo uradili sto je do nas.
Sad neka vide gdje ce jos koji nod ubrati kod klubova iz vrha.![]()
![]()
Jesi realan?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 apr 2023, 20:40Mi smo uradili sto je do nas.
samirr je napisao/la: ↑30 apr 2023, 22:36Jesi realan?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 apr 2023, 20:40Mi smo uradili sto je do nas.
Neće nama Truhlo puno zamjeriti.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 apr 2023, 21:11Gdje cete to Truhli uraditPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 apr 2023, 20:40Mi smo uradili sto je do nas.
![]()
Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 apr 2023, 23:24Neće nama Truhlo puno zamjeriti.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 apr 2023, 21:11Gdje cete to Truhli uraditPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 apr 2023, 20:40Mi smo uradili sto je do nas.
![]()
Ima on još 4 prilike da se naslađuje i da dočeka svoj cilj
Ono ne bi Kahn, Neuer i Buffon zajedno odbranili.
Pa to vam je bila jedina prilika do tad. Kako bi drugačije dali? Jedino neki naš autogol.
Nevres ili Nane kako ga zovu oni što ga znaju još dok je išao u osnovnu je dobar golman , zna odbraniti ne moguce a isto tako primiti neki jeftin gol!Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 apr 2023, 23:42Pa to vam je bila jedina prilika do tad. Kako bi drugačije dali? Jedino neki naš autogol.
Pogledaj lijepo reakciju Fejzića i sve će ti biti jasno.
A pogledaj recimo njegove reakcije na Grbavici protiv Želje.
Ovakav golman da je htio ne samo da je mogao odbranili šut Eldara nego je mogao da je "uhvati živu".
Opet kažem nadam se da će biti od koristi bar nekome ova sklanjalica danas, a da nas ne košta i jedne i druge.
Tako je. A za ovaj danas se nije ni potrudio.samirr je napisao/la: ↑30 apr 2023, 23:50Nevres ili Nane kako ga zovu oni što ga znaju još dok je išao u osnovnu je dobar golman , zna odbraniti ne moguce a isto tako primiti neki jeftin gol!Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 apr 2023, 23:42Pa to vam je bila jedina prilika do tad. Kako bi drugačije dali? Jedino neki naš autogol.
Ovakav golman da je htio ne samo da je mogao odbranili šut Eldara nego je mogao da je "uhvati živu".
Opet kažem nadam se da će biti od koristi bar nekome ova sklanjalica danas, a da nas ne košta i jedne i druge.
To si u pravu, a zna se sta se dobije ako si u pravu.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 apr 2023, 23:42Pa to vam je bila jedina prilika do tad. Kako bi drugačije dali? Jedino neki naš autogol.
Ti ako misliš da je ova utakmica puštena ne mogu te ubjediti u suprotno..Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 apr 2023, 23:52Tako je. A za ovaj danas se nije ni potrudio.samirr je napisao/la: ↑30 apr 2023, 23:50Nevres ili Nane kako ga zovu oni što ga znaju još dok je išao u osnovnu je dobar golman , zna odbraniti ne moguce a isto tako primiti neki jeftin gol!Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 apr 2023, 23:42
Pa to vam je bila jedina prilika do tad. Kako bi drugačije dali? Jedino neki naš autogol.
Ni ruke nije ispruzio a kamo li da pokuša sta više.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.