NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2022/23
Ide ovo u dva produzetka 

Jaka tekma nea sta
Pravi game 7
Pravi game 7
Mogao bi ovdje šut sa zvukom sirene riješiti na kraju 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kakvi brukanje Thompsona
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne bi me čudilo da Klay eksplodira u zadnjoj čet i donese pobjedu, jer se i bez njega i Poolea drže u egalu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma gdje će iznijeti, nije robot. Sramotna pretstava Klaya, hajd i šut sto ne ide ali onaj skok u odbrani kao da žižku hvata a ne loptu, i naravno slijedi trojka.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Klay i poole dva idiota 3/16 sut iz igre, promasenih kao ostatak ekipe.
Wiggins mora vise suteva uzet i pomoci stephu.
Kingi prolaze ovdje
Wiggins mora vise suteva uzet i pomoci stephu.
Kingi prolaze ovdje
Jel ovo choke ako izgube ili?Tracy3McGrady je napisao/la: ↑30 apr 2023, 22:52Ma gdje će iznijeti, nije robot. Sramotna pretstava Klaya, hajd i šut sto ne ide ali onaj skok u odbrani kao da žižku hvata a ne loptu, i naravno slijedi trojka.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ne znam yebat ga, prije početka serije bi rekao da jeste, ali ovi momci iz Sacramenta igraju strašno pa sad i ne znam. U svakom slučaju nije do Stepha ako ćemo realno, više od ovoga teško da može.alemsa je napisao/la: ↑30 apr 2023, 22:53Jel ovo choke ako izgube ili?Tracy3McGrady je napisao/la: ↑30 apr 2023, 22:52Ma gdje će iznijeti, nije robot. Sramotna pretstava Klaya, hajd i šut sto ne ide ali onaj skok u odbrani kao da žižku hvata a ne loptu, i naravno slijedi trojka.
Jedino sto je mogao pogoditi barem jedno slobodno, jer dva za redom je predznak sudnjeg dana.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
2-3, na 4-3, jos blowout ciku od 20 razlike u game 6Tracy3McGrady je napisao/la: ↑30 apr 2023, 22:55Ne znam yebat ga, prije početka serije bi rekao da jeste, ali ovi momci iz Sacramenta igraju strašno pa sad i ne znam. U svakom slučaju nije do Stepha ako ćemo realno, više od ovoga teško da može.alemsa je napisao/la: ↑30 apr 2023, 22:53Jel ovo choke ako izgube ili?Tracy3McGrady je napisao/la: ↑30 apr 2023, 22:52
Ma gdje će iznijeti, nije robot. Sramotna pretstava Klaya, hajd i šut sto ne ide ali onaj skok u odbrani kao da žižku hvata a ne loptu, i naravno slijedi trojka.
Jedino sto je mogao pogoditi barem jedno slobodno, jer dva za redom je predznak sudnjeg dana.
Ja bi reko choke
Teško ide, ali nadam se da će u 2. pol. još neko osim Stepha pogurat i da će iskustvo i šampionsko srce presuditi na kraju.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Cjelokupni dojam serije je da Sacramento ne zaslužuje ispasti. Iako mislim da će Warriorsi uzeti u konačnici, ne može vala Klay čitav meč biti ovako loš da ga јebeš, što bi u konačnici mogla biti prevaga.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ovo po svemu ide u zavrsnicu na jedan-dva posjeda. Poole katastrofalan cijelu seriju, ne pokazuje vrijednost ugovora koji je dobio, Klay opet moze uci u seriju i ubaciti 5-6 trojki u drugom poluvremenu kad bude trebalo.
Ljudi se bez klaya i jordana drze u egalu, pogode li ova dva sta u drugom uzima GSW ovo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kingsi ne mogu vezati 2 slobodna
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakav balvan veceras. Usao duh Bavcica u njega.
i prva trojka na tekmi.
i prva trojka na tekmi.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
SAC se polako pocinje gubiti.Dopustanje off.skokova, promasena bacanja, losi sutevi...Recept za poraz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.