Široki 44 (utakmica vise)OnlyLeft22 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 19:56Široki 44
Željo 42
Velež 41
Velež - Borac
Željo - Igman
Sarajevo - Široki
Željo 42
Velež 41
Velež - Borac
Željo - Igman
Sarajevo - Široki 1:0
SVI NA STADION RODJENI !
Široki 44 (utakmica vise)OnlyLeft22 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 19:56Široki 44
Željo 42
Velež 41
Velež - Borac
Željo - Igman
Sarajevo - Široki
Ti samo o svojoj partiji opet.Bola nama Borac u glavi,okani se botovanja vise.Ko ce igrst,hoce li ih sudije opet pogurati j(er nam onaj HDZ sudija opet sudi).Da nece za Siroki svirat.Iz Gruda je,susjedi su.TO je sad bitno.VictoriasFikret je napisao/la: ↑29 apr 2023, 16:52Trebaju prisustvovati i on i Šteta. Svi zajedno za bržuEspiritosanto je napisao/la: ↑28 apr 2023, 17:12Bit će zanimljivo vidjeti hoće biti na Crvenoj noćiVictoriasFikret je napisao/la: ↑28 apr 2023, 17:00Nermin Nikšić, veležovac, je novi premijer Vlade FBiH. Eto prilike da se ubrza izgradnja stadiona Rođeni.
Ne bih se slozio za ovaj gol iz ofsajda.Mozds si ti vidio nesto sto ja nisam.Za ove dvije tekme si u pravu ali nas pobjednicki niz je prekinula mrtva Sloboda.Da smo njih okrenuli kako smo trebali,imali bi vise samopouzdanja .4 boda protiv Tyzlaka smo izjanili i 4 boda protiv Listice i Sloge.Gdje bi sad bili sa tih 8 bodova koji su realno bili nasi...ama da je sad aBf okrenut gamad banjalucku,onu koja bez stela ne mogu ,lakse bi bilo ...MostarskiSin je napisao/la: ↑29 apr 2023, 23:33Ako popusimo europu, 2 utakmice ce iz prvog dijela sezone ce presuditi:
Velez - Siroki 4:4
Uzeli samo bod umjesto tri poslije vodstva od 3:0 pa 4:1
Velez - Sloga 2:2
Primili neregularan gol, faul u napadu bio ko kuca
Protiv Tuzle City smo ga primili u zadnjim sekundama ali smo i dali gol iz offside-a pa to necu ni racunati.
JuzniBosanac je napisao/la: ↑30 apr 2023, 00:24Ti samo o svojoj partiji opet.Bola nama Borac u glavi,okani se botovanja vise.Ko ce igrst,hoce li ih sudije opet pogurati j(er nam onaj HDZ sudija opet sudi).Da nece za Siroki svirat.Iz Gruda je,susjedi su.TO je sad bitno.VictoriasFikret je napisao/la: ↑29 apr 2023, 16:52Trebaju prisustvovati i on i Šteta. Svi zajedno za bržuEspiritosanto je napisao/la: ↑28 apr 2023, 17:12
Bit će zanimljivo vidjeti hoće biti na Crvenoj noći
Slobodno pogledaj snimak na YT pa se uvjeri gdje Haskic stoji, otprilike metar u offside-u.JuzniBosanac je napisao/la: ↑30 apr 2023, 00:31Ne bih se slozio za ovaj gol iz ofsajda.Mozds si ti vidio nesto sto ja nisam.Za ove dvije tekme si u pravu ali nas pobjednicki niz je prekinula mrtva Sloboda.Da smo njih okrenuli kako smo trebali,imali bi vise samopouzdanja .4 boda protiv Tyzlaka smo izjanili i 4 boda protiv Listice i Sloge.Gdje bi sad bili sa tih 8 bodova koji su realno bili nasi...ama da je sad aBf okrenut gamad banjalucku,onu koja bez stela ne mogu ,lakse bi bilo ...MostarskiSin je napisao/la: ↑29 apr 2023, 23:33Ako popusimo europu, 2 utakmice ce iz prvog dijela sezone ce presuditi:
Velez - Siroki 4:4
Uzeli samo bod umjesto tri poslije vodstva od 3:0 pa 4:1
Velez - Sloga 2:2
Primili neregularan gol, faul u napadu bio ko kuca
Protiv Tuzle City smo ga primili u zadnjim sekundama ali smo i dali gol iz offside-a pa to necu ni racunati.
Neko kaze da se gleda gol razlikaEspiritosanto je napisao/la: ↑30 apr 2023, 11:28Tri zadnje utakmice u ligi remi i dva poraza.
Sad nam treba opet serija rezultata sa početka sezone,idemo po 9 bodova do finala kupa.
Sad ne znam i nije mi jasno kako se tabela kroji u slučaju istog broja bodova.
Nema smisla da se gleda međusobni omjer ako su se tri utakmice igrale.
Gledao sam pravilnik saveza i kaže da je gol razlika ali ako je riječ o mjestima koja vode u europu izgleda da se pravi druga tabela između tih klubova i gleda broj osvojenih bodova.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑30 apr 2023, 11:33Neko kaze da se gleda gol razlikaEspiritosanto je napisao/la: ↑30 apr 2023, 11:28Tri zadnje utakmice u ligi remi i dva poraza.
Sad nam treba opet serija rezultata sa početka sezone,idemo po 9 bodova do finala kupa.
Sad ne znam i nije mi jasno kako se tabela kroji u slučaju istog broja bodova.
Nema smisla da se gleda međusobni omjer ako su se tri utakmice igrale.
Predpostavljam:
GLASANJE ZA NAJBOLJEG MLADOG IGRACA U PREMIJER LIGI BOSNE I HERCEGOVINEmozak je napisao/la: ↑30 apr 2023, 13:50Predpostavljam:
.............................Hadžikić.............................
Zeljković.......Zvonić......Hrkać.......Ćuković (Dejanović)
..............Šikalo.........Pršeš........Vehabović.....
...................Lauš..............Anđušić..................
.............................Haskić................................
Dvije utakmice zaredom nam ga stavljaju kuci. Nije mi drago ..sto nam recimo Peljtu nisu delegirali...ne sjecam se kad nam je sudio na Rodjeni stadionu.
Mislim da nam je Peljto sudio onu zaostalu sa svinjama 1-3.mostar_mo je napisao/la: ↑30 apr 2023, 20:40Dvije utakmice zaredom nam ga stavljaju kuci. Nije mi drago ..sto nam recimo Peljtu nisu delegirali...ne sjecam se kad nam je sudio na Rodjeni stadionu.
Protiv Svinja je sve ono sto je bilo "nicije" na granici i sl. odsvirao u njihovu korist. Produzio na kraju minimalno.
-1crveniratnik je napisao/la: ↑30 apr 2023, 21:13Imamo mi skoro pa odlično suđenje ove godine. Budite realni. Vidjeli ste ono protiv Leotara, Slobode i ne znamo 6 bodova uzeti. Ko nam je tu kriv? Sudija spreman da nam svira 5 penala, mi ne znamo doći do 16-ca. Nego, de malo da šutiramo po golu, da vidimo jednu utakmicu sa 10+ šuteva u okvir gola? Jel to izvedivo uopšte? Kanite se priča o sudijama...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.