Gravenberchovi pasovi nisu samo ziheraski prvom do sebe nego okomito prema golu. Radije bi Goretzku s enormnom platom klupirao. Nista pokazao nije (sem bicepsa) po obicaju.Omerbavarac je napisao/la: ↑30 apr 2023, 17:24Ove poteze Gravenbercha, Goretzka ne moze izvesti ni za dva zivota.
Nepravdeno je momak zapostavljen a uopste nije toliko los igrac koliko se zeli prikazati.
Poslije gola druga ekipa.
Poput mlade kada joj skines njufer, ne mozes poslije ostati ziv.![]()
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Nur der FCB
K vragu, opet smo u igri za prvaka. Neću više taj niz, neću sakrivanje stvarnih problema, neću ni žute za prvaka ali jbga nema drugih, ma neću ni paulanera niti njihovo slavlje
Goretzka i novi ugovor je veća greška od sviju drugih. Lik je hodajuće strašilo, štrakat i krut. Takvima bicepsi služe samo za selfi.
Riješit se goovneta i njegove plate, dovesti muudonju da pomogne jedinoj veličini na sredini terena, našem malom fireru
I još jednog da ga razigrava osim što ga rasterećuje.
I et nek taj zna bolje izvoditi kornere, da naš malac čuva snagu za stvari koje bolje koristi

Goretzka i novi ugovor je veća greška od sviju drugih. Lik je hodajuće strašilo, štrakat i krut. Takvima bicepsi služe samo za selfi.
Riješit se goovneta i njegove plate, dovesti muudonju da pomogne jedinoj veličini na sredini terena, našem malom fireru

I et nek taj zna bolje izvoditi kornere, da naš malac čuva snagu za stvari koje bolje koristi
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ova ekipa je tokom zadnje dvije sezone psihički nestabilna, puna straha i tegobe koji su u mnogo slucajeva prevladali i preplavili ekipu.
Stoga smo i imali rezultate kakve smo imali.
Treba priznati da s obzirom na broj bodova ne zasluzujemo titlulu ali je konkurencija toliko nestabilna da na kraju niko istu ne zasluzuje no neko mora podici trofej a u ovom momentu smo mi najbliži tome.
Sto se tice igrackog kadra, taj Goretzka generalno nije toliko los igrac ali je u ovom sistemu katastrofalan, pod tim podrazumijevam sistem Nagelsmanna i Tuchela, pičona i pič.ice.
Ono sto je igrao pod Flickom je njegova prirodna pozicija, tada je postigao dosta golova jer je igrao kao klasicni box to box veznjak.
Ako se ovom sistemu ne moze prilagoditi onda je najbolje rješenje prodaja te kupovina jos nekoga u sredini.
Tuchel namjerava dovesti nekoga u vezni red te u tom slučaju ostajemo na Kimmichu, Gravenberchu, Goretzki, Laimeru i novom igracu a to je previse veznjaka u ekipi i sigurno neko ide.
Laimer dolazi u istom momentu kada je dosao i Sabitzer a to je kada ekipa ima puno veznjaka i bojim se da ce zavrsiti na isti nacin.
Ova pobjeda bi napokon trebala dati krila i malo vise samopouzdanja za zadnja 4 kola sezone.
Stoga smo i imali rezultate kakve smo imali.
Treba priznati da s obzirom na broj bodova ne zasluzujemo titlulu ali je konkurencija toliko nestabilna da na kraju niko istu ne zasluzuje no neko mora podici trofej a u ovom momentu smo mi najbliži tome.
Sto se tice igrackog kadra, taj Goretzka generalno nije toliko los igrac ali je u ovom sistemu katastrofalan, pod tim podrazumijevam sistem Nagelsmanna i Tuchela, pičona i pič.ice.

Ono sto je igrao pod Flickom je njegova prirodna pozicija, tada je postigao dosta golova jer je igrao kao klasicni box to box veznjak.
Ako se ovom sistemu ne moze prilagoditi onda je najbolje rješenje prodaja te kupovina jos nekoga u sredini.
Tuchel namjerava dovesti nekoga u vezni red te u tom slučaju ostajemo na Kimmichu, Gravenberchu, Goretzki, Laimeru i novom igracu a to je previse veznjaka u ekipi i sigurno neko ide.
Laimer dolazi u istom momentu kada je dosao i Sabitzer a to je kada ekipa ima puno veznjaka i bojim se da ce zavrsiti na isti nacin.
Ova pobjeda bi napokon trebala dati krila i malo vise samopouzdanja za zadnja 4 kola sezone.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Neće lajmer isto proći kao sabitzer ako pokaže želju, znanje i naravno povjerenje trenera. Degradirati se može svako, treba ispasti faca pa nekom naći pravo mjesto u ekipi. Trener se i raspoznaje po tome koliko je koga unaprijedio ili ti uklopio.
Centre forward je napisao/la: ↑30 apr 2023, 17:16Ekipa ne liči ni na šta. OK, liči na neku krkansku ekipu sredine tablice iz medjunarodne tajkunske lige koju neki nazivaju i EPL.
Hahaha, bravo legendo

Niko im nije bolji naziv smislio.
@lejkerski balUn, onako ti ispala karta za utakmicu ili si čest gost na alijancu?
- farinelli123
- Kontakt:
Ma može Paulaner, ali samo ako će da ih skinu gole i isprskaju isto kao veterana Vijetnamskog rata u podrumu male policijske stanice pod patronatom rahmetli Brajana Denehija. Tuhel da obuče onu njegovu znam šta ste radili prošlog leta kabanicu. To bi ih možda otreznilo za iduću sezonu.
•
Zbog ovakvih izjava i deratizacije kluba priželjkujem gubitak svega pa da gospodin i ostali muppeti vide što je uništavanje medija i kako to nije lijepo.Leon Goretzka: "Overall there's a lot of noise at the club. Players are being completely destroyed in the media.
That certainly doesn't help. As players we have to put up with a lot ay the moment. Whether it's right or not doesn't really matter. It's not nice." [@****
]
Ma nisam care, ovako nekad kad uspijem doci do karata tad i odem.
Inace, ovaj Ballack za siromasne postaje sve gori i gori, sad mu i kritike smetaju a lik zadnju dobru utakmicu odigrao 2020...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo neka se drze ovoga, daleko od nas bio.
Moze li nova anketa, ko ce biti novi igrac Bayerna?
Kolo Muami, Osimhen, Kane, neko cetvrti?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Odmah staviti neko četvrti
Ili forsirati malca Tela ( jel se tako zove
)

Ili forsirati malca Tela ( jel se tako zove

- Omerbavarac
- Kontakt:
Novac za napadaca od 100 miliona je odobren ali preko toga iznosa mislim da nece ici osim ako u neki od transfera budu uključeni i igraci.
Bayern ce i ove godine profitirati od transfera, pokusati cu naciniti spisak igraca koji ce vjerovatno na ljeto mijenjati klub i na kojima ce klub zaraditi.
Zanimljivo ljeto nas svakako ceka.
Bayern ce i ove godine profitirati od transfera, pokusati cu naciniti spisak igraca koji ce vjerovatno na ljeto mijenjati klub i na kojima ce klub zaraditi.
Zanimljivo ljeto nas svakako ceka.
- Centre forward
- Kontakt:
Ako Osimhen bude forsir'o transfer u Bayern (kako se piše) i ako je tih 100 miliona isključivo za napadača, ona je on naš. Malo se zaboravlja da je i on "skoro" explodir'o, i da nema kontinuitet vrhunskih sezona kao npr. Kane. Ne treba zaboravit' ni to da igra u Napoliu, a ne recimo Juventusu.
Ovo za Muania. Iskreno se nadam da je čista zayebancija.
Sam (vrhunski) napadač nije dovoljan. Treba i veznjak.
Ovo za Muania. Iskreno se nadam da je čista zayebancija.
Sam (vrhunski) napadač nije dovoljan. Treba i veznjak.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Pa halland je kostao manje od ovog muanija koji je sta?
Jel zabio 50 golova za eintrach u 30 tekmi pa da kosta toliko?
Mozda u ligi prvaka odveo eintrach u finale pri tome zabio 14 goolova u knock out fazi
Kako se danas ove cijene igraca odredjuju? Smijesno
Jel zabio 50 golova za eintrach u 30 tekmi pa da kosta toliko?
Mozda u ligi prvaka odveo eintrach u finale pri tome zabio 14 goolova u knock out fazi
Kako se danas ove cijene igraca odredjuju? Smijesno
- Omerbavarac
- Kontakt:
Odlasci:
Sommer 5 miliona
Sabitzer 20 miliona
Mazraoui 15-20 miliona
Gnabry 40-50 miliona
Mane 20-25 miliona
Tillman 7 miliona
Nubel 15 miliona
Plus nekoliko omladinaca iz druge ekipe kao i momci koji su na posudbama, poput Vidovica, Morrisona ili Arey Mbia.
Sve ukupno je ovo u najgorem slučaju oko 100 miliona te samim tim prodajama ce se finansirati napadac ili barem veci dio paketa.
Radice se na dolasku veznjaka, napadaca i desnog beka zato i jesam gore stavio Mazraouia kao igraca koji ce napustiti Bayern.
Sommer 5 miliona
Sabitzer 20 miliona
Mazraoui 15-20 miliona
Gnabry 40-50 miliona
Mane 20-25 miliona
Tillman 7 miliona
Nubel 15 miliona
Plus nekoliko omladinaca iz druge ekipe kao i momci koji su na posudbama, poput Vidovica, Morrisona ili Arey Mbia.
Sve ukupno je ovo u najgorem slučaju oko 100 miliona te samim tim prodajama ce se finansirati napadac ili barem veci dio paketa.
Radice se na dolasku veznjaka, napadaca i desnog beka zato i jesam gore stavio Mazraouia kao igraca koji ce napustiti Bayern.
- farinelli123
- Kontakt:
I Osimhen je suštinski vrlo precenjen igrač. Jako je sličan profil Mandžukiću recimo (beskrajno drag igrač), iako ima veći potencijal. Oni ga predstavljaju kao spoj prajm Etoa i prajm Drogbe. Možda on to i postane za 2-3 godine, ali zasad je daleko. Osim agresivnosti i skoka, ne vidim neku magiju u njemu. Nego problem je kako dovesti 100mil špica i Wirtza dogodine i veznjaka ove.
•
Ovaj spisak je bas optimistican. Ne vjerujem da ce Gnabry, Mazraoui i Mane igdje, pa ni Sommer.
Meni je najveci problem sto na trzistu i ne vidim ono sto je nama potrebno. Ni taj Osimhen koji je kao prvi pick vecine ne znam da li je toliko dokazan da kazes da s njim ne mozes pogrijesiti. Omjer dokazanost/cijena mu ne ide u prilog.
Sa veznim slicna situacija, mozda i komplikovanija iz razloga sto bi svi mi nekog 'Thiago like' igraca. Spominju se Kovacic i Mount, ne vidim ni to da bi bio neki upgrade.
Uglavnom trosit se mora, ali fulati se vise ne smije ako zelimo usati trofej u skorije vrijeme.
Meni je najveci problem sto na trzistu i ne vidim ono sto je nama potrebno. Ni taj Osimhen koji je kao prvi pick vecine ne znam da li je toliko dokazan da kazes da s njim ne mozes pogrijesiti. Omjer dokazanost/cijena mu ne ide u prilog.
Sa veznim slicna situacija, mozda i komplikovanija iz razloga sto bi svi mi nekog 'Thiago like' igraca. Spominju se Kovacic i Mount, ne vidim ni to da bi bio neki upgrade.
Uglavnom trosit se mora, ali fulati se vise ne smije ako zelimo usati trofej u skorije vrijeme.
Dovesti Thurama za džabe i vidjeti kako će on odigrati i kako će ovi stoplusmilijunaši također odigrati. Ionako je napadač ovdje najmanji problem.
- Centre forward
- Kontakt:
Napadač je itekako problem. Nema nijednog igrača sem Milera u ekipi koji ima nos za gol. Al' dobro, Miler je star a i onaj njegov osjećaj nije k'o kod drugih, to je jednostavno "milerovski" i to se pojavljuje svakih pola vijeka.
Ne smijem se ponašat' kao da smo jedini na pijaci. Ako Jedinstvo kupe Arapi, uz već bliskoistočni Njukastl, vrlo lako može da "nestane" adekvatne robe na tržištu.
Ova lista za odstrel što je Omer postavio, meni to nekako izgleda previše.
Ne smijem se ponašat' kao da smo jedini na pijaci. Ako Jedinstvo kupe Arapi, uz već bliskoistočni Njukastl, vrlo lako može da "nestane" adekvatne robe na tržištu.
Ova lista za odstrel što je Omer postavio, meni to nekako izgleda previše.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mane i Gnabry su mozda i najbliži sa ostanak u Bayernu jer ce biti tesko naci pravog kupca ali prema onome sto se pise, sve je izvjesnije da ce se barem jednog od njih dvojice rijesiti.
Mazraoui je nezadovoljan a potraznja za desnim bekom samo podgrijava vijest o odlasku Marokanca koji je meni izuzetno drag igrac i licno bih volio da nastavi plivati sa Bayernom.
Frompong se tokom danasnjeg dana spominjao kao najnoviji kandidat.
Ono sto ja napokon ocekujem a iskreno se nadam da je Tuchel pravi covjek za to jeste integracija omladinaca, odnosno igraca koji puno obecavaju.
Puno se ulagalo u taj sektor unazad nekoliko godina, pazljivo su se birali i dovodili najbolji talenti.
Wanner ce na posudbu, Stanisic navodno isto njegovim stopama.
Od neki dan su Pavlovic, Kabadayi i Sanyang prikljuceni treningu prve ekipe.
Ovdje malo ko zna da Bayern u amaterskoj ekipi ima napadaca Armenije koji je u debiju za A selekciju postigao dva gola a pri tome je prvi strijelac druge ekipe.
Problem kod tog momka je ugovor koji istice na ljeto.
Uvjeren sam da nas ceka slicno ljeto kao i proslo, novi trener, nove zelje...
Mazraoui je nezadovoljan a potraznja za desnim bekom samo podgrijava vijest o odlasku Marokanca koji je meni izuzetno drag igrac i licno bih volio da nastavi plivati sa Bayernom.
Frompong se tokom danasnjeg dana spominjao kao najnoviji kandidat.
Ono sto ja napokon ocekujem a iskreno se nadam da je Tuchel pravi covjek za to jeste integracija omladinaca, odnosno igraca koji puno obecavaju.
Puno se ulagalo u taj sektor unazad nekoliko godina, pazljivo su se birali i dovodili najbolji talenti.
Wanner ce na posudbu, Stanisic navodno isto njegovim stopama.
Od neki dan su Pavlovic, Kabadayi i Sanyang prikljuceni treningu prve ekipe.
Ovdje malo ko zna da Bayern u amaterskoj ekipi ima napadaca Armenije koji je u debiju za A selekciju postigao dva gola a pri tome je prvi strijelac druge ekipe.
Problem kod tog momka je ugovor koji istice na ljeto.
Uvjeren sam da nas ceka slicno ljeto kao i proslo, novi trener, nove zelje...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo sta bild kaze.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.