FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Kahn i Braco ugasili Bayern,
Tuchel kolateralna šteta.
Tuchel kolateralna šteta.
Ovo je tuga, ja vam govorio da utakmica protiv Dortmunda nije mjerilo a vi svrs.avli na autogolove Zutalja.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Po običaju dežurni kritičari jedu gov.na
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Mozda mi nikad duze nije trebalo da povjerujem da je lopta pogodila mrezu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Napokon.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kimmich majstor. Ugovor do 2025. godine, još jednu sezonu ako se nešto ne uradi, nema on razloga ostajat u ovako neambicioznoj ekipi. Raduju se tituli Bundeslige po stoti put
Mene bi stid bilo radovati se da sam Gnabry
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ruze cvjetaju jel de

- Omerbavarac
- Kontakt:
5 utakmica ove duge lopte ne prolaze a onda za 15 minuta dvije i postizu se dva gola.
Nadam se da ce Tuchel napokon progledati i Goretzku klupirati.
Nadam se da ce Tuchel napokon progledati i Goretzku klupirati.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 30 apr 2023, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kimmich bog
- farinelli123
- Kontakt:
Nek dovedu Tuhelu Kovačića, imaće onda sličan vezni red kao u Šelziju onomad. Kimih je neka vrsta Žoržinja, Koni Lajmer je habzburški Kante i Kovačić igra sâm sebe. Onda može da sprovede svoje ideje.
•
- Centre forward
- Kontakt:
Danas je 2023, a Mileru neko mora pokazat' vlastitu ličnu kartu, u kojoj piše da je stariji od rušenja zida na rijeci Spree. Evidentan zamor materijala za koji se nadamo da će i on mirno prihvatit'.
Ekipa ne liči ni na šta. OK, liči na neku krkansku ekipu sredine tablice iz medjunarodne tajkunske lige koju neki nazivaju i EPL.
Genijalne lopte Kimmicha ne mogu zamaskirat' ovo rasulo koje gledamo. Igraju k'o da ih je neko puškom natjer'o na teren, šta se dešava ??
Ekipa ne liči ni na šta. OK, liči na neku krkansku ekipu sredine tablice iz medjunarodne tajkunske lige koju neki nazivaju i EPL.
Genijalne lopte Kimmicha ne mogu zamaskirat' ovo rasulo koje gledamo. Igraju k'o da ih je neko puškom natjer'o na teren, šta se dešava ??
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11 kljucnih pasova, 2 asistencije 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ove poteze Gravenbercha, Goretzka ne moze izvesti ni za dva zivota.
Nepravdeno je momak zapostavljen a uopste nije toliko los igrac koliko se zeli prikazati.
Poslije gola druga ekipa.
Poput mlade kada joj skines njufer, ne mozes poslije ostati ziv.
Nepravdeno je momak zapostavljen a uopste nije toliko los igrac koliko se zeli prikazati.
Poslije gola druga ekipa.
Poput mlade kada joj skines njufer, ne mozes poslije ostati ziv.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme je preslikanih drugih 45 minuta iz Mainza.farinelli123 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 16:30Nisam gled’o prvo, ali uključujem se sad.
Kolika je razlika između pičona i njega? Kako pojmovno tako i idejno.
Anemicno, bezvoljno i bezidejno.
Tesko je uociti razliku jer je Tuchel premalo na klupi a ni Hertha nije neko mjerilo ali ako se moze smatrati nekim uspjehom, onda je to odbrambeni dio momcadi, napokon nisu primili gol.
U jednoj stvari su identični a to je da su obojica ogromni ziherasi i idu na sigurnu varijantu koja je ranije prolazila ali u posljednje vrijeme to ne ide.
Dalo se primijetiti da ekipa lakse dise izlaskom igraca koji su u ovom momentu u najlosijoj formi.
PS: Muller je idealan za poziciju jokera, kao onomad Pizzaro.
Sad s utakmice. Joao je strasan igrac. Ballack za siromasne vise nema sta traziti u prvih 11.
Sa pravom 9kom ce ovo biti druga ekipa.
Sa pravom 9kom ce ovo biti druga ekipa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.