Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Roma ima za nijansu tezi raspored od Milana, vidjet cemo. Murinjo klasicno 3,14čkasto - ovo ne moze dovesti do rezultata nazalost
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Činjenica da jest najpostenije, al kao da ne znaš kakva je taktika Murinja. Mada ja tu uvijek kažem sve je to regularno, pobjedi ako si bolji, nema tu opravdanja.
Il Club più titolato al mondo!
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Juventinisimo je napisao/la: ↑29 apr 2023, 18:04Ovo vrtite godinama u svojoj maloj slikici...k'o obezglavljeni papagaji...ElPrincipe je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:06Insan i juventus nikako ne mogu jedno sa drugim.
Insan je olicenje postenja dobrote iskrenosti covjek cistog srca a to juventus svakako nije jer malo malo sjede pred istraziteljima sudijama to ti je presudjeni kriminalac u ljudskom obliku a kriminalac i insan velika je razika![]()
I pored stotina dokaza poslije farsopolija, jos niste skontali, a kako i bi...na tiktoku neJma upustva kako citati sa razumijevanjem i kako razmisljati GLAVOM, ne lobanjom..
Za vrijeme farsopolija, neki od vas nisu bili ni rodjeni, neki su bili u pelenama, srali, kao i danas...pomakli se niste ni cenat
Znam, znam, moji postovi vas ubijaju, trk na tiktok i trazite "help"...![]()
Razmislja se mozgom a ne glavom a u toj lobanji koju spominjes bas tu se nalazi taj mozak sastavljen iz tri dijela al tesko je to tebi svatit da ti neobjasnjavam dalje od toga.
Al da ne pametujemo vise zagadicemo temu vi ste dokazani mitomani i uvjek vam neko podmece samo vi niste krivi evo ako ce ti bit lakse sve vam je morati napakovo da bi inter uzeo titulu za stolom jer drugacije nije mogo
A sto se tice utakmice najrealnij rezultat ja ne znam samo kako ova roma uvjek uzima panjeve od golmana i proslo kolo lik pokloni gol atalanti
- akisarajevo92
- Kontakt:
koliko sam upucen idu na aukcije za humanitarne akcijeAndrej je napisao/la: ↑29 apr 2023, 20:07Bas se pitam zasto skupaju lopte svaki gol ?:Dakisarajevo92 je napisao/la: ↑29 apr 2023, 20:05neka neko javi ovom komentatoru zasto Orsato daje lopte kojima se postigne gol![]()
Don't believe the hype.
- Juventinisimo
- Kontakt:
VAR je danas bio ugasen, sve posteno...samo su malo Romu pokrali...
@Elprincipe...dzaba...nisi ni ovo uspio skontati..

@Elprincipe...dzaba...nisi ni ovo uspio skontati..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
S tobom se nekad moglo normalno diskutovati, sta ti bi pa posta najveći trol na temi?Juventinisimo je napisao/la: ↑29 apr 2023, 21:03VAR je danas bio ugasen, sve posteno...samo su malo Romu pokrali...
@Elprincipe...dzaba...nisi ni ovo uspio skontati..![]()
![]()
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
ElPrincipe
- Kontakt:
I onda neki nasi ovde kazu odljev mozgova

Nisam siguran da je to razlog, povezano je sa onim Socios i njihovim fan tokenimaakisarajevo92 je napisao/la: ↑29 apr 2023, 20:36koliko sam upucen idu na aukcije za humanitarne akcijeAndrej je napisao/la: ↑29 apr 2023, 20:07Bas se pitam zasto skupaju lopte svaki gol ?:Dakisarajevo92 je napisao/la: ↑29 apr 2023, 20:05neka neko javi ovom komentatoru zasto Orsato daje lopte kojima se postigne gol![]()
Ne pisem na ovom forumu mnogo, ako ko prati moje postove moze vidjeti da komentarisem i kad se sudi u korist Rome. Gol Milana nije regularan, pustilo se da se igra vise nego sto treba, te u situaciji gola milana 2 faula su bila
. Bod je najrealniji, ali da je ista situacija bila u dr. slucaju odnosno Roma da je dala na onakav nacin gol tema bi bila pretrpana.
embrace the chaos
Care ne moze ono faul biti tamam da balerine igraju, druga stvar dali smo gol tacno u 6 minuti i 17 sekundi nadoknade, vi ste dali gol u nadoknadi isto pa moralo se to vase slavlje produziti za minimalno pola minute, tako da je i to uredno.
Kad ste tako objektivni, sto ne spomenete ne dosudjen moguci crveni za Ibaneza, ili penala nad Giroudom, to se takodje nije gledalo. Mancini u prvom zasluzio zuti karton ali to je za njeg ok jelda.
Sve u svemu 1-1 na kraju mozda i najrealnije uz nezadovoljne obje ekipe. Valjda sutra Bologna bude na nivou pa da popravi situaciju
Kad ste tako objektivni, sto ne spomenete ne dosudjen moguci crveni za Ibaneza, ili penala nad Giroudom, to se takodje nije gledalo. Mancini u prvom zasluzio zuti karton ali to je za njeg ok jelda.
Sve u svemu 1-1 na kraju mozda i najrealnije uz nezadovoljne obje ekipe. Valjda sutra Bologna bude na nivou pa da popravi situaciju
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Napisao sam vam na temi da je bod najrelniji, i jeste utakmica za remi bila. To je to, ali zalite se mnogo na sudjenje u zadnje vrijeme i cjepidlacite. Prosle god isto na Olimpicu nije sviran penal na kraju koji bi Romi donio izjednacenje, ne spominjete kad vam ide u korist nego samo na stetu.milanist je napisao/la: ↑30 apr 2023, 00:35Care ne moze ono faul biti tamam da balerine igraju, druga stvar dali smo gol tacno u 6 minuti i 17 sekundi nadoknade, vi ste dali gol u nadoknadi isto pa moralo se to vase slavlje produziti za minimalno pola minute, tako da je i to uredno.
Sve u svemu 1-1 na kraju mozda i najrealnije uz nezadovoljne obje ekipe. Valjda sutra Bologna bude na nivou pa da popravi situaciju![]()
embrace the chaos
- Juventinisimo
- Kontakt:
Kako sta mi bi?? Pa od vas ucim, to se sa vama kao moze konstruktivno razmjenjivati misljene?...muxa je napisao/la: ↑29 apr 2023, 21:05S tobom se nekad moglo normalno diskutovati, sta ti bi pa posta najveći trol na temi?Juventinisimo je napisao/la: ↑29 apr 2023, 21:03VAR je danas bio ugasen, sve posteno...samo su malo Romu pokrali...
@Elprincipe...dzaba...nisi ni ovo uspio skontati..![]()
![]()
Opet vam ne valjam?? Eh, yebi ga sad...
Kada se nesto radilo u vezi Juventusa, pisali ste stranice i stranice...objektivno??? I don't think so...
Odmah krene sekta, stovatelji sekte, tik tokeri...citava kampanja na forumu..
GODINAMA ponavljate jedne te iste stvari, bez grama razmisljanja, a cim se vama nesto kaze, odmah troll, spamer, lud...mlada se uvrijedi..
Fino sam prije pisao da vodimo temu u pravom pravcu, da normalno disukujemo, da se prestane sa glupostima, ne zelite...do mene je...
Ja sam taj koji spama, trolla, itd...Hajde, neka budem ja..
.
Objektivne postove, argumente, sve sto sam posta u proslosti, nikakvu "tezinu" nema na ovom forumu, samo valjanje gluposti ovdje moze proci..
Jedni te isti se javljaju, k'o nesto bi rekli...postavis normalno pitanje, niko se ne javi da odgovori...koji kapaciteti, yebo te...
Ja ne postam samo nesto u korist Juventusa, postam i stvari koje su dobro zasrali...ima na temi Juventus..moze se vidjeti..
Sve je u dure kad nas zakinu...zadnjih dana su nas dobro zakinuli...za VAS nisu...sve bilo fer...nevazno sto mi nismo zasluzili pobjediti, sto igramo k'o taraba..to nije poenta...poenta je sto su nas zakinuli...a vi ste to "odobravali" ovdje..danas je vec drugacije, danas vam smeta..
Prijatelju, gledam ja utakmice Milana, Intera, Rome, Lazia, Fiorentine, Verone, Bologne...da ne nabrajam cijeli dan...kad god imam vremena...ne gledam ja SAMO Juventus...
Danas Romi nisu sudili sigurno dva/tri faula oko boxa, jedan je bio kristalan nad Abrahamu, oko 20/22 metra po sredini od gola, pustio prednost....gol situacija iz slobodnjaka...nas tako cesto sudije "pocaste" oko boxa, neJma faula, cisto sve k'o suza...nismo ludi...
Vidis li samo koliko se tik tokera javilo da te "podrzi"?
I tako ce biti ubuduce, podrzavace te uvijek protiv mene..
Vidis ovoga m-siama...taj NIKAD nije objektivno sagledao NISTA u zivotu...a prvi te je podrzao sa
Ni sam nije svjestan koliki je duduk..kako kaze, ne moze biti faul ni da je balet...naravno, tako je kada se tice Milana...za druge su vec druga pravila, njegova pravila..sutra da se ovo desi Juventusu, prvi ce biti ovdje i drobiti o "lopovima", sudijama, itd..
Kada je Chiellini vukao, sve su bili penali...srecom, sudije nas stitile..
Je li se Mourinho oglasio?? Oglasavao se kad je gubio protiv Cremonesea i krivio Juventus..oglasio se, oglasio...i opet Juventus spominje, bolesnik..
Ako procitas ovo izmedju redova i skapiras...napisi mi o cemu se radi, ako moze...nema pritiska...Jose Mourinho outlines the dire state of Roma’s injury crisis after the draw with Milan and hits out at the chaotic Italian sporting justice system. ‘I know this sort of thing is considered normal here.’
The Giallorossi remain in the running for a top four finish and therefore Champions League qualification, despite an injury crisis that has only intensified this evening.
Marash Kumbulla and Andrea Belotti both went off after knocks in the dramatic 1-1 draw with Milan at the Stadio Olimpico.
“I don’t think we will see Rick Karsdorp on the field again this season. The same goes for Diego Llorente, while I doubt Kumbulla will be at 100 per cent again,” said Mourinho in his press conference.
“We can hope to have Chris Smalling back in two or three games, if possible. Gini Wijnaldum is close to his comeback, I don’t know what the situation is with Paulo Dybala. We protected his adductor to get him playing against Atalanta, but he was on the bench and not meant to play. If Milan had scored today, I would not have put him on the pitch.
“Nemanja Matic is suspended against Monza, so we have to just keep going. I have been a coach at clubs that had 1,000 options, now I am in a group of extraordinary lads and I am proud to be working with them.
“Andrea Belotti couldn’t breathe after that blow to the ribs, he climbed up the stairs for the second half and raised the white flag, it was impossible to continue.”
The fight for the top four is further complicated by Juventus partially winning the appeal to revoke the 15-point penalty for artificially inflating transfer fees to boost capital gains.
However, this too is still up in the air, because the Federal Court of Appeal will have to rule on it again, potentially by the end of the season.
“I have been in Italy for four years, two at Inter and two at Roma, so I know this sort of thing is considered normal,” said Mourinho.
The Special One brought up the controversy over fourth official Marco Serra, who argued with the coach on the touchline during the defeat to Cremonese.
While after weeks of investigations, Serra has now been deferred to the disciplinary commission, Mourinho’s appeal against a two-match ban was rejected.
“When we talk about the sporting justice system, I say they owe me two games. I was banned against Sassuolo and Lazio, now Serra has been found guilty, but I can’t get those two games back.
“Fabio Paratici lost his job at Tottenham, now they have cleared him and he can work again. Juventus first were at -15, now +15, I cannot tell you if it influenced the race of not, as I always did what Allegri said and saw Juventus with the 15 points. It’s entertaining.”
Former Juventus director Paratici was given a 30-month ban from all football roles, which was expanded by FIFA, prompting him to step down at Tottenham.
Yesterday, his lawyers won an appeal to have that ban reduced not in the time limit, but in terms of which roles he was not allowed to perform, meaning he could get back to work without negotiating directly with players or agents.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
@Denno nisi u pravu, vrlo često i ja a i drugi navijači Milana ovdje smo pisali i ismijavali sudijske odluke koje su nama išle u korist. Samo sto je takvih znatno manje, pogotovo ove godine. S druge strane, pisao sam vec o tome, svi smo mi na neki način subjektivni i sve 50:50 situacije tumačimo u korist kluba za koji navijamo.
Evo recimo sto se tice sinoćnje utakmice, ne spominješ da je Ibanez trebao dobiti crveni u 71.min. Ako je po tvom sudija trebao svirati faul prije gola Milana, zašto onda nije trebao svirati prije gola Rome faul na sredini terena kada ste došli do lopte? Sto se tice toga u kojoj minuti je Milan dao gol, pa majku mu nije bila 107. već 97. Znači minutu duže, a znamo da ste vi zabili gol u 94. i sudija je vjerovatno zbog toga dodatno produžio.
@Juventissimo valjda neko javi kad se vratiš u normal mod pa da te skinem s liste
Evo recimo sto se tice sinoćnje utakmice, ne spominješ da je Ibanez trebao dobiti crveni u 71.min. Ako je po tvom sudija trebao svirati faul prije gola Milana, zašto onda nije trebao svirati prije gola Rome faul na sredini terena kada ste došli do lopte? Sto se tice toga u kojoj minuti je Milan dao gol, pa majku mu nije bila 107. već 97. Znači minutu duže, a znamo da ste vi zabili gol u 94. i sudija je vjerovatno zbog toga dodatno produžio.
@Juventissimo valjda neko javi kad se vratiš u normal mod pa da te skinem s liste
Za ostale tu ne znam, ali ja konzistentno blatim raspale sudije calcia i poredim ih sa engleskim kao daleko 2 najgora u top5. Ne bi zapravio bio problem da sudije zayebu par tekmi pa haj, vec je uvijek ovako. Pa bila to nebitna tekma tipa Cremonese-Bologna ili derbi kola. A logicno je da ce me kao fanu milana nervirati kada se lose sudi u tekmi u kojoj sam emocionalno ulozen.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Veoma objektivno, kazu gledaju se i ostale utakmice, pa sto ne spomenes onda da je u zadnji par utakmica u svakoj Milan zakinut zestoko, neces jelda, ma da nisam se ni nadao.
Cuj par prekrsaja oko 16 nije svirano pa zakinuta Roma, pa isto to mozemo reci i za Milan, oprosten crveni Ibanezu, par gluposti Manciniu.
Faul prije gola Milana? pa isto tako mozemo reci da je bio i kod gola Rome, CDK je uz prekrsaj izgubio loptu, ali ne pominje to niko ovdje, cudno ?
Vidim ni Mou se nesto ne buni, cudno za covjeka kojem je to u krvi, mora da nema ama bas na sta.
Da podrzao sam ga sa
jer kolicina gluposti koju valjas ovdje je nevjerovatna.
Mislis da si upravu za sve i da si zanimljiv ali naprotiv, pa vecina ljudi ovdje ti se smije, podrzava te jedino kocijas.
Cuj par prekrsaja oko 16 nije svirano pa zakinuta Roma, pa isto to mozemo reci i za Milan, oprosten crveni Ibanezu, par gluposti Manciniu.
Faul prije gola Milana? pa isto tako mozemo reci da je bio i kod gola Rome, CDK je uz prekrsaj izgubio loptu, ali ne pominje to niko ovdje, cudno ?
Vidim ni Mou se nesto ne buni, cudno za covjeka kojem je to u krvi, mora da nema ama bas na sta.
Da podrzao sam ga sa
Mislis da si upravu za sve i da si zanimljiv ali naprotiv, pa vecina ljudi ovdje ti se smije, podrzava te jedino kocijas.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nije ovo fer, nema me dan dva, a ovaj stakor nadje novog kandidata da se svadja i da mu gadosti pise.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
'ono' nekom kaze da pise gadosti, na sta je svijet spao.
Nisam gledao, ali ne sumnjam da je Milan zakinut i u ovoj utakmici.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.