Imas li mogucnost unosa CD-Key.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
..pa reko je da do desktopa ne moze dociTwinky je napisao/la:A da pokusas system restore
Probaj neki od ovih:samir_tm87 je napisao/la:ma ima nakih 25 znakova da se unesu, al ih neam
XP Professional: YVGKQ-B7QYX-WWPBR-M7T2R-PB8BM
XP with SP2 YDYQ7-M37FK-JFFPV-QBPBB-44FDM
Windows2K Professional: M8WMV-W7VKT-Y9J33-2Y3D6-GC4G6
XP Professional: YVGKQ-B7QYX-WWPBR-M7T2R-PB8BM
XP with SP2 YDYQ7-M37FK-JFFPV-QBPBB-44FDM
QW4HD - DQCRG - HM64M - 6GJRK - 8K83T
Jao mati mila, koji je taj strucnjakAnderson8 je napisao/la:Neko mi rece da trebam dizati sistem, ako mi ode napojna jedinica, pa uzmem drugu. Meni to nema logike. Znaci moje pitanje je da li se mora dizati sistem kada ti crkne napojna jedinica i kad je zamjenis novom?
Niko ne konta.Da još malo pojasnim piše mi da zvučnike moram u zeleni nazad ubacit no imam samo crveni i plaviLBJ MVP je napisao/la:Upomoć
Imam zvučnike koji su radili dok ih nisam izvukao i poslije kad sam ih vratio prepoznao ih je kao recording device,a ne playback device.Sada ne čujem uopšte nikakav zvuk na kompu,a kada uđem u speakers preperties piše mi da ih trebam u zeleni džek uštekat no u mene samo plavi i crveni imaju.Dok vamo imam nešto line in što je plavi džeki to mi zvučnike očitava no zvučnici ne rade
Nadam se da ima neko ko shvata moj problem i njegovo rješenje![]()
Hvala unaprijed na pomoći
to moras na zvucnoj namjestiti,tamo na opcijama(Program od zvucne) moras imati te cinceve pa vidi na koji trebas ubaciti za zvuk a koji za mik.....LBJ MVP je napisao/la:Niko ne konta.Da još malo pojasnim piše mi da zvučnike moram u zeleni nazad ubacit no imam samo crveni i plaviLBJ MVP je napisao/la:Upomoć
Imam zvučnike koji su radili dok ih nisam izvukao i poslije kad sam ih vratio prepoznao ih je kao recording device,a ne playback device.Sada ne čujem uopšte nikakav zvuk na kompu,a kada uđem u speakers preperties piše mi da ih trebam u zeleni džek uštekat no u mene samo plavi i crveni imaju.Dok vamo imam nešto line in što je plavi džeki to mi zvučnike očitava no zvučnici ne rade
Nadam se da ima neko ko shvata moj problem i njegovo rješenje![]()
Hvala unaprijed na pomoći
POMOZITE LJUDI..........Interista je napisao/la:ljudi pomoc
na destkopu mi se ne pojavljuju ikone i start samo stoji slika na destkopu i ne mogu nista
Vidio sam mnogo zvucnih karti i svaka je imala zeleni utor. Drugim rijecima, to je standard.LBJ MVP je napisao/la: Niko ne konta.Da još malo pojasnim piše mi da zvučnike moram u zeleni nazad ubacit no imam samo crveni i plavi
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 116 gostiju.