AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ovdje bi bilo najbolje da se oduzmu bodovi od obe ekipe.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kakav start Ibaneza....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Joj murinjo daBogda nikad nista ne osvojio s ovim pristupom
De Kitalare će to odlučit, autogolom da završi na psihijatriji
Nadam se da je Kjaer okej, sama činjenica da'š zadnjih 20min igrat sa drugim parom CB-ova sve govori o utakmici
Očekivano prljavo, rovito, tijesno
Joj ja izmjena, nismo imali igre sa tri veznjaka, ali zato će valjda proigrati sa Ketelarom kao desetkom. Po ko zna koji put, to što pedeset prethodnih puta nije funkcionisalo nije bitno.
Još samo fali Messijas pa da se sakupe svi panjevi, al' nemoj slučajno da Adli ili Vranks dobiju šansu.
Još samo fali Messijas pa da se sakupe svi panjevi, al' nemoj slučajno da Adli ili Vranks dobiju šansu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kad treba napasti protivnika i izvršiti pritisak, tu se priča završava. Da ovdje treba da se brane i igraju na kontre, vodili bi 100%. Ovi su pali skroz, umjesto da ih samelju, oni ko po jajima da hodaju.
Koja ciganija sve ih yeblo
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kako odvratna ekipa je Roma. Oprostio im je Orsato puno toga. Očekivano.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
No comment, od kakvih levata će se izgubiti, pa to nisu istine. Ovim porazom se može polako oprostiti od LP sve su prilike.
Sale
Gdje si bio ranije yebo te otac.
Sale
Gdje si bio ranije yebo te otac.
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 29 apr 2023, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Motaj kablove, izgubiti od ovakve rome, sramota!
TAKO JE
Ipak nas nece pobjediti, ali ovaj remi nam nista ne znaci
Ovo sto su igrali sad 1 minutu od trebali su od pocetka utakmice
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Bravo Sale
Izvuce nas Sale na kraju, kako je djelovalo dobro je i ispalo... teska utakmica, ista meta isto odstojanje, barem za sad 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Promašaj Piolija još jedan u nizu. Nepotrebno guranje Bennacera na desetku. Bespotrebno guranje Krunića opet. Takvi potezi protiv mrtve Rome su nepotrebni i mutavi.
Odvratna ekipa kao i ona druga iz Rima. I kao takve da igraju LPa, je ekser u sljedeću sezonu Italijana u Evropi.
Odvratna ekipa kao i ona druga iz Rima. I kao takve da igraju LPa, je ekser u sljedeću sezonu Italijana u Evropi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Prihvatljiv bod i realan rezultat.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.