AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Čuj Željko Kalač bi nas učinio sigurnijim, druže Željkan bio masivnija verzija Tatka. Oni kad padnu na zemlju, hladno 5 minuta prodje dok ustanu. Igra nogom nula, spori za otvaranje kontri itd. JA mislim da je bolja verzija golman tipa Reina ili D. Lopez.
Igrati protiv Murinja je vazda ciganija, to smo vidjeli i u prvoj tekmi. Nadajmo se da je Lav ušao u mod sa kraja prošle sezone ida će ovih 10tak tekmi pokidati. Red je da i Theo malo proradi, nije valjda da bebač plače po cijele noći.
Igrati protiv Murinja je vazda ciganija, to smo vidjeli i u prvoj tekmi. Nadajmo se da je Lav ušao u mod sa kraja prošle sezone ida će ovih 10tak tekmi pokidati. Red je da i Theo malo proradi, nije valjda da bebač plače po cijele noći.
Pise se da Rafa i Milan imaju sada verbalni dogovor oko produzenja ugovora, i da smo nikad blize tome, pa ajde da vidimo, valjda to rijese sto prije.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma normala burazedoox je napisao/la: ↑28 apr 2023, 22:42Čuj Željko Kalač bi nas učinio sigurnijim, druže Željkan bio masivnija verzija Tatka. Oni kad padnu na zemlju, hladno 5 minuta prodje dok ustanu. Igra nogom nula, spori za otvaranje kontri itd. JA mislim da je bolja verzija golman tipa Reina ili D. Lopez.
Za Rafu. Ne vidim iskreno razlog zasto bi potpiso a jos se nisu kvalifikovali za LP slijedece sezone. Vise to izgleda da ceka da vidi kako ce klub zavrsiti i na osnovu toga ce odluciti.
I za CDKa se dosta pise u zadnje vrijeme da ima interesenata.
- OldFashioned
- Kontakt:
I ja sam čuo da F.K Đerzelez traži Belgijanca ali prvo na posudbu i samo sa mogućnosti pravom otkupa kasnije.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Beduin
- Kontakt:
Zaboli Leaoa hocemo li se kvalifikovati za LP, mislim na primarni i presudni cilj ka potpisivanju, njemu je bitna kinta i da skine sa ledja taj dug. A dug je ogroman za samog njega i velik je to pritisak na mladog igraca.
Mi i da se ne kvalifikujemo ove sezone u LP, naredne hocemo sigurno jer tim napreduje i nadogradjuje se, mada sporo i tromo, ali iz sezone u sezonu rastemo.
Da je bio malo bolji trener i da ih motivise u ovim manjim utakmicama, mi bismo se hladno borili za titulu.
Mi i da se ne kvalifikujemo ove sezone u LP, naredne hocemo sigurno jer tim napreduje i nadogradjuje se, mada sporo i tromo, ali iz sezone u sezonu rastemo.
Da je bio malo bolji trener i da ih motivise u ovim manjim utakmicama, mi bismo se hladno borili za titulu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ogromnih 17M mora platit Leao, dakle 6 godišnjih plata. Zamisli bude mu kakva ozbiljna povreda, problemi sa srcem kao Eriksen i mo'š se pozdravit sa karijerom. Haj se onda tivra na neki normalni posao gdje imaš primanja recimo 100k/godišnje (ipak si celebrity ovo-ono), znači za 7 generacija on takav dug nebi skinuo sa vrata
Leao aka Way45 je svjestan ovoga pa već par godina gradi rep karijeru sa strane (Zlaja mu je savjetovao da se okani ćoravog posla), sigurno jedini fudbaler uz Elvira Baljića da je i u tim vodama
https://www.rollingstone.co.uk/music/ne ... eao-28794/
Ovo klub treba riješiti, makar pola da mu Milan pokrije uz produženje ugovora.
Roma? Što manje prekida, jer su najdominantnija ekipa Serie A u tom segmentu igre, a mi svakako ne znamo braniti iste - što je i dovelo do 2-2 u prvom meču. Btw, u slučaju istog broja poena, gleda se međusobni susret, tako da je ovo krucijalan meč za LP plasman. Nadajmo se da će tale osvojiti LE/CL (kako ono ide?), te na taj način obezbijediti i peto mj. u CL
Leao aka Way45 je svjestan ovoga pa već par godina gradi rep karijeru sa strane (Zlaja mu je savjetovao da se okani ćoravog posla), sigurno jedini fudbaler uz Elvira Baljića da je i u tim vodama
https://www.rollingstone.co.uk/music/ne ... eao-28794/
Ovo klub treba riješiti, makar pola da mu Milan pokrije uz produženje ugovora.
Roma? Što manje prekida, jer su najdominantnija ekipa Serie A u tom segmentu igre, a mi svakako ne znamo braniti iste - što je i dovelo do 2-2 u prvom meču. Btw, u slučaju istog broja poena, gleda se međusobni susret, tako da je ovo krucijalan meč za LP plasman. Nadajmo se da će tale osvojiti LE/CL (kako ono ide?), te na taj način obezbijediti i peto mj. u CL
Leao je done deal samo ce izabrati pravi trenutak za zvanicnu potvrdu, napokon nesto pozitivno od uprave
E sad hajmo jos dns dobiti vucicu i napraviti jos jedan korak ka top4
E sad hajmo jos dns dobiti vucicu i napraviti jos jedan korak ka top4
Danas bi dobar rezultat vrijedio duplo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
Ima li neko link, ne mogu naći.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Idemo momci.....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ova curva sud gdje god da je gostovanje oni su najglasniji..
-
celikmilan
- Kontakt:
Gdje je ovdje penal nad Giroudom?
15 minuta nista i jedni i drugi 
Kakav penal ?
Nista zuti za Mancinia jel, sve mu ybem 
- muha milanez
- Kontakt:
Ubiše cigani
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
celikmilan
- Kontakt:
Moze li se malo stati na loptu a
Tek sam sad došao kući, jel' ovo mi igramo loše ili mi se čini? 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma nije ono za penala ali da je ovaj Mancini strasno prljav igrac to jest.celikmilan je napisao/la: ↑29 apr 2023, 18:34Giroud je povrijedio i sebe i Kumbullu kad ga je Mancini gurnuo sa leđa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.