FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
yebem te listico
Za nase uslove to jesu tanke pare, ali za te pare mozemo dovest 2 igraca na ljeto 2 na zimu i produzit 2 (ziljkica besima npr) takodje bilo bi dovoljno da kupimo 4-5 igraca za akademiju, ALI STA JE NAJ BITNIJE PROMOCIJA IGRACA U LAZAK U KONEDERACIJU BI DIGLO CJENU IGRACIMA PO 200 k€ do 400 k€
- BordoBBoja
- Kontakt:
U19
Zeljo - Zrinjski 2-1
nasi igraju sada protiv Sloge. ovo moras dobiti kod kuce. onda ides sa + 7 u Mostar protiv nija.
Zeljo - Zrinjski 2-1
nasi igraju sada protiv Sloge. ovo moras dobiti kod kuce. onda ides sa + 7 u Mostar protiv nija.
Bravo legitimni

Tekme u BL i Mostaru cemo dobiti,lakse igramo u gostima. Tu dolazi do izrazaja brzina,vjestina i prodornost nase mlade zvijezde - Dala Varesanovica. Takve tekme on sam rijesava uz pomoc brzonogog Oliveire !!
Tekme kuci su nam problem,kada protivnik stisne i zatvori odbranu. Nemamo rjesenje za to. Cak ni slabasnu Slogu sa ruskim patuljkom na golu,nismo uspjeli otcepiti. Tako da ,ako se Listicani danas zatvore bice gutavo. Mada, oni su poprilicno sportski ( blesavo ) raspolozeni uvijek,hoce igrati,pa se je nadati da ce i danas tako. A nekog kvaliteta nemaju.
O taktici i igracima ne bih,za to ce Mirza dobiti platu,nekad
Samo savjet ; sto manje dizela,sto vise visokooktanskih goriva !!
Samo mladost i ljepota a rezultat ce doci !!

Tekme kuci su nam problem,kada protivnik stisne i zatvori odbranu. Nemamo rjesenje za to. Cak ni slabasnu Slogu sa ruskim patuljkom na golu,nismo uspjeli otcepiti. Tako da ,ako se Listicani danas zatvore bice gutavo. Mada, oni su poprilicno sportski ( blesavo ) raspolozeni uvijek,hoce igrati,pa se je nadati da ce i danas tako. A nekog kvaliteta nemaju.
O taktici i igracima ne bih,za to ce Mirza dobiti platu,nekad

Samo savjet ; sto manje dizela,sto vise visokooktanskih goriva !!

Samo mladost i ljepota a rezultat ce doci !!

Kad bude dzafic na kriluAntikloc je napisao/la: ↑29 apr 2023, 15:22Tekme u BL i Mostaru cemo dobiti,lakse igramo u gostima. Tu dolazi do izrazaja brzina,vjestina i prodornost nase mlade zvijezde - Dala Varesanovica. Takve tekme on sam rijesava uz pomoc brzonogog Oliveire !!![]()
O taktici i igracima ne bih,za to ce Mirza dobiti platu,nekad![]()
Samo savjet ; sto manje dizela,sto vise visokooktanskih goriva !!![]()
Samo mladost i ljepota a rezultat ce doci !!![]()
![]()
-
- Kontakt:
Pokaza Mirza da cetiri godine pauze i skromno fudbalsko znanje u ovoj ligi nista ne znace!

- AvannGardaa46
Ti sam sebe preskaces na forumu.Pitar6785 je napisao/la: ↑29 apr 2023, 14:23Opricajte vi sta hocete GIGOVIC nijednu utakmicu nije odradio posteno.
Pravio je kardinalne greske nikad nije bio suspendovan.. Gigovic ce odradit da SB POBJEDI DANAS,
Nemojte biti naivni, BORCU neodgovara pa ni zrinjskom da FK SARAJEVO izbori evropu. Ko je veca prijetnja i ko ima najvecu moc da se suprostavi BORCU ZRINJSKOM ZA TITULU SLEDECE GODINE FK SARAJEVO ili nk nemam hljeba ili fk vrapcici. Sa lovom koju bi FK SARAJEVO dobilo i igracima koje imamo uz 2-3 nova pojacanja nema sanse da zrinjski bude prvak BORAC je nikakva ekipa al vicu je sledeca godina kad mu istice prvi mandat kad se treba ponovo delegirat za skedeci 4 godine. Hrvatisu ispostovani sad je red za srbe ali racunica je jasna FK SARAJEVO ako ode u evropu Sarajevo ce uc u grupnu fazu zrinjski nece kao ni borac mocicemo financiski istrpit TEGELTIJU GIGU I VICU, ocekivali su oni svi da cemo mi dozivit poraz da oni puste sirotinju medjutim to se izjalovilo i sad ide B plan vico i giga.
Zato mi nije jasno kako ovu stranu HZ nevide, TAKODJE MIRVIC NIJE SMIO PRISTAT SAD NA RAZGOVOR SA HZ.
Posle prvenstva otjerat mirzu, ako se ne izvuce evropa i ajlu. Hz ce onda same doc, ako nece NEMORAJU.. NESMIJE SE KLEKNUT KAD RADIS NESTO ISPRAVNO I AKO VJERUJES U TO A UZ TO ULAZES SVIJ NOVAC, ova drzava biznismeni moraju se suprostavit podzemlju pretnjama, i nekegalnoj sili
Pa sta to mi trebamo kleknut pred nekim, a dajemo sve (ne samo novac) od sebe.
Da vrijedjate toliko grupu i momke, indirektno nas prozivas i prozivate, jel mislis da je nama drago što ne pravimo spicu na nasoj maticnoj tribini, gdje je sve i pocelo...
Jednostavno je, principi ispred emocija!
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Haris Duljevic slobodan na ljeto, sve slabije igra, ulazi u 30tu god
Jel vrijeme za povratak?
Jel vrijeme za povratak?

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Htjeli bi u grupe a da nam pojacanja budu oni koji slabo igraju i u drugoj ligi makar to bila Njemacka, e pa ne ide.JavierBosnia je napisao/la: ↑29 apr 2023, 15:29Haris Duljevic slobodan na ljeto, sve slabije igra, ulazi u 30tu god
Jel vrijeme za povratak?![]()
Samo Cimirot dolazi od bivsih u obzir al negdje sam procitao da ce u Zrinjski iako ne vidim logiku al dobro, pred nama je
Meni jos u glavi da dulja ima 25,26 godinaJavierBosnia je napisao/la: ↑29 apr 2023, 15:29Haris Duljevic slobodan na ljeto, sve slabije igra, ulazi u 30tu god
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa kad bi se vratio Gojko u našu ligu, a da to ne bude FKS, to bi ogromna bruka bila.Bolivia je napisao/la: ↑29 apr 2023, 15:39Htjeli bi u grupe a da nam pojacanja budu oni koji slabo igraju i u drugoj ligi makar to bila Njemacka, e pa ne ide.JavierBosnia je napisao/la: ↑29 apr 2023, 15:29Haris Duljevic slobodan na ljeto, sve slabije igra, ulazi u 30tu god
Samo Cimirot dolazi od bivsih u obzir al negdje sam procitao da ce u Zrinjski iako ne vidim logiku al dobro, pred nama je
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Harise vrime jeJavierBosnia je napisao/la: ↑29 apr 2023, 15:29Haris Duljevic slobodan na ljeto, sve slabije igra, ulazi u 30tu god

Gledao sam ga prije nekih pola godine. Stomacina je tu,spor je,debeo,hoce mahat rukama !bordobijelisampion je napisao/la: ↑29 apr 2023, 15:46Harise vrime jeJavierBosnia je napisao/la: ↑29 apr 2023, 15:29Haris Duljevic slobodan na ljeto, sve slabije igra, ulazi u 30tu god
![]()
Znaci ispunjava sve uslove za povratak !!

Golman, Vukotic, Cimirot i Menalo za napad na grupe.
Za 1,68 miliona eura prodat Cimirot u PAOK 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Nikad nisam bio za mirz ni sad ni kad je doso ni nikad, Ayla bila nebila kriva to bi prepusto Mirvicu jer opste nevidim nju kao neku bitnu licnost prem da bi volio i ona da ode cisto radi hz da bi se spustila lopta, al sad pred ubice pred bitnu utakmicu i jos 5 utakmica je ostali ako nije htio na pocetku nije trebao ni sad jer prvo pokazao je da nema kicmu vrlo lahko ovo moze uzdrmat i poremetit ekipu, a narkoman nas moze bas sad povalit (netreba takvom dusmanu vjerovat) govorim ako hz dogovore sa mirvo da istjeramo izdajnika..AvannGardaa46 je napisao/la: ↑29 apr 2023, 15:28Ti sam sebe preskaces na forumu.Pitar6785 je napisao/la: ↑29 apr 2023, 14:23Opricajte vi sta hocete GIGOVIC nijednu utakmicu nije odradio posteno.
Pravio je kardinalne greske nikad nije bio suspendovan.. Gigovic ce odradit da SB POBJEDI DANAS,
Nemojte biti naivni, BORCU neodgovara pa ni zrinjskom da FK SARAJEVO izbori evropu. Ko je veca prijetnja i ko ima najvecu moc da se suprostavi BORCU ZRINJSKOM ZA TITULU SLEDECE GODINE FK SARAJEVO ili nk nemam hljeba ili fk vrapcici. Sa lovom koju bi FK SARAJEVO dobilo i igracima koje imamo uz 2-3 nova pojacanja nema sanse da zrinjski bude prvak BORAC je nikakva ekipa al vicu je sledeca godina kad mu istice prvi mandat kad se treba ponovo delegirat za skedeci 4 godine. Hrvatisu ispostovani sad je red za srbe ali racunica je jasna FK SARAJEVO ako ode u evropu Sarajevo ce uc u grupnu fazu zrinjski nece kao ni borac mocicemo financiski istrpit TEGELTIJU GIGU I VICU, ocekivali su oni svi da cemo mi dozivit poraz da oni puste sirotinju medjutim to se izjalovilo i sad ide B plan vico i giga.
Zato mi nije jasno kako ovu stranu HZ nevide, TAKODJE MIRVIC NIJE SMIO PRISTAT SAD NA RAZGOVOR SA HZ.
Posle prvenstva otjerat mirzu, ako se ne izvuce evropa i ajlu. Hz ce onda same doc, ako nece NEMORAJU.. NESMIJE SE KLEKNUT KAD RADIS NESTO ISPRAVNO I AKO VJERUJES U TO A UZ TO ULAZES SVIJ NOVAC, ova drzava biznismeni moraju se suprostavit podzemlju pretnjama, i nekegalnoj sili
Pa sta to mi trebamo kleknut pred nekim, a dajemo sve (ne samo novac) od sebe.
Da vrijedjate toliko grupu i momke, indirektno nas prozivas i prozivate, jel mislis da je nama drago što ne pravimo spicu na nasoj maticnoj tribini, gdje je sve i pocelo...
Jednostavno je, principi ispred emocija!
Znaci ako se trebalo pricat to je trebalo uradit cim je izdajnik sjeo na klupu ne sad..
Hz su trebale doc na shever bar do 24 minute radi VEDRANA i ko gospoda izac,, takodje da sam vidja hz pozvao bi na derbi da dodju HZ ZAMISLI DODJE 5500 hz na derbi naprave onaj transparant 12 igrac i izadju kad sudija svirne da lopta krene sa centra i iza sjevera navijaju naprave ludilo.
Tad bi HZ POKAZELE KO SU STA SU, svim skupinama na bh sceni a i MIRVICU I AJLI, 100% bi istok i zapad to pozdravio stao u hz sa pritiskom na izdajnika pa u neku ruku i protiv Mirvica
U19 ( 1.pov)
Bijelonja Nermin 15', 22'
Lamadžema Kenan 29'
Nurković Bakir 37'
Hamzić Muamer 44'

Bijelonja Nermin 15', 22'
Lamadžema Kenan 29'
Nurković Bakir 37'
Hamzić Muamer 44'

Trenutno korisnika/ca: boki86, head88, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, r3m1, sekac, USB, Vanja8 i 122 gosta.