FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 248

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 29 apr 2023, 12:30

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 29 apr 2023, 12:31

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
29 apr 2023, 11:34
Danas kec ko kuća, iduću dvica ko AFH. I onda u derbiju X, sasvim dovoljno će biti za Europe. Očekujem pobjedu u Vrapčićima jer će biti umorni nakon finala kupa.
U BL pobjeda a protiv kona samo x? Ne bih se slozio. Nekako se vodim "zakonom matematike". Zadnje 2 utakmice protiv Borca smo dobili, u 2 kolu smo ih u BL uzeli 1:3 tako, da sve mi tu mirise na zijan jos ako se sudije upletu...

Protiv kona bi vec polako morali ostvariti pobjedu. Zadnje 4 utakmice mi nemamo pobjedu. Trebao bi se taj niz prekinuti. A i u slaboj su formi, nadam se da ce tako i ostati do derbija. Jos uz to sve, nemaju vise Mulalica koji je za nas u derbijima lično mjesavina Guardiole, Simeonea i Ancellotija jbt :urnebes:

No ipak sa ovom našom ekipom se nikad ne zna na čemu si. Prvo danas da upisemo 3 bobe i onda ce do kraja biti lakse.
Raspored je težak svima. To sto kone, Široki i Velež do kraja imaju vecinom fenjerase ne znaci, da ce im biti lako. Cak naprotiv.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 29 apr 2023, 12:57

Danas treba ovo dobiti. ako ne bude pobjeda onda sigurno ce Siroki biti prije nas na kraju.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 29 apr 2023, 13:02

ElCartel11 je napisao/la:
29 apr 2023, 12:31
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
29 apr 2023, 11:34
Danas kec ko kuća, iduću dvica ko AFH. I onda u derbiju X, sasvim dovoljno će biti za Europe. Očekujem pobjedu u Vrapčićima jer će biti umorni nakon finala kupa.
U BL pobjeda a protiv kona samo x? Ne bih se slozio. Nekako se vodim "zakonom matematike". Zadnje 2 utakmice protiv Borca smo dobili, u 2 kolu smo ih u BL uzeli 1:3 tako, da sve mi tu mirise na zijan jos ako se sudije upletu...

Protiv kona bi vec polako morali ostvariti pobjedu. Zadnje 4 utakmice mi nemamo pobjedu. Trebao bi se taj niz prekinuti. A i u slaboj su formi, nadam se da ce tako i ostati do derbija. Jos uz to sve, nemaju vise Mulalica koji je za nas u derbijima lično mjesavina Guardiole, Simeonea i Ancellotija jbt :urnebes:

No ipak sa ovom našom ekipom se nikad ne zna na čemu si. Prvo danas da upisemo 3 bobe i onda ce do kraja biti lakse.
Raspored je težak svima. To sto kone, Široki i Velež do kraja imaju vecinom fenjerase ne znaci, da ce im biti lako. Cak naprotiv.
U Bosanskom Novom smo ih dobili 3:1, posljednje tri utakmice u BL imamo dva poraza i onaj remi od 2:2.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

sarajevski
Kontakt:

Post Postao/la sarajevski » 29 apr 2023, 13:05

Ukratko, ako pobijedimo najjači smo, osvajamo titulu sljedece sezone, ulazimo u grupnu fazu i postajemo najjači klub na Balkanu kao što je Ayla rekla..

Ako izgubimo, najlošiji smo, vjetar i kiša smetala, nema Evrope, igrači se ne bore za grb na dresu sve protjerat i Mirvića jer je ovo sve on uradio
Ovo nije moda, ovo je način života.. starimo ali ne odustajemo!

u inat svima 1987

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 apr 2023, 13:09

10 zadnjih domacih utakmica protiv Širokog nismo primili gol.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Uinatsvima
Kontakt:

Post Postao/la Uinatsvima » 29 apr 2023, 13:10

Hoće li skripari doci zna li se šta, obzirom da su na grbavicu dosli, mozda su skupili muda i kod nas da dođu
NO FEAR

sarajevski
Kontakt:

Post Postao/la sarajevski » 29 apr 2023, 13:19

Uinatsvima je napisao/la:
29 apr 2023, 13:10
Hoće li skripari doci zna li se šta, obzirom da su na grbavicu dosli, mozda su skupili muda i kod nas da dođu
ako dodju bit ce svega
Ovo nije moda, ovo je način života.. starimo ali ne odustajemo!

u inat svima 1987

Uinatsvima
Kontakt:

Post Postao/la Uinatsvima » 29 apr 2023, 13:30

sarajevski je napisao/la:
29 apr 2023, 13:19
ako dodju bit ce svega
Nesto kontam znaju kakvo nam je stanje u navijačkom segmentu pa da ne iskoriste tu priliku
NO FEAR

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 29 apr 2023, 13:35

Neće
ISTINA ZA VEDRANA!

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 29 apr 2023, 13:36

29 apr 2023, 13:30
ako dodju bit ce svega
Nesto kontam znaju kakvo nam je stanje u navijačkom segmentu pa da ne iskoriste tu priliku
Sto, sta je
Skupite mooda, suocite se
Sta sad u horde gledate

Uinatsvima
Kontakt:

Post Postao/la Uinatsvima » 29 apr 2023, 14:02

BordoBBoja je napisao/la:
29 apr 2023, 13:36

ako dodju bit ce svega
Sto, sta je
Sta sad u horde gledate
Drug malo mi procitaj prijašnje objave na forumu, mislim da se moze lako zaključiti koga podržavam :)
NO FEAR

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 29 apr 2023, 14:05

29 apr 2023, 14:02

Sto, sta je
Sta sad u horde gledate
Drug malo mi procitaj prijašnje objave na forumu, mislim da se moze lako zaključiti koga podržavam :)
Ma nema to brate, ovi udaraju ne gledaju po kome, svi su neprijatelji :rol:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 apr 2023, 14:08

Pa gore je Skriparima jer Horde nisu na tribini, nece sad sigurno doci.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 apr 2023, 14:23

Opricajte vi sta hocete GIGOVIC nijednu utakmicu nije odradio posteno.

Pravio je kardinalne greske nikad nije bio suspendovan.. Gigovic ce odradit da SB POBJEDI DANAS,

Nemojte biti naivni, BORCU neodgovara pa ni zrinjskom da FK SARAJEVO izbori evropu. Ko je veca prijetnja i ko ima najvecu moc da se suprostavi BORCU ZRINJSKOM ZA TITULU SLEDECE GODINE FK SARAJEVO ili nk nemam hljeba ili fk vrapcici. Sa lovom koju bi FK SARAJEVO dobilo i igracima koje imamo uz 2-3 nova pojacanja nema sanse da zrinjski bude prvak BORAC je nikakva ekipa al vicu je sledeca godina kad mu istice prvi mandat kad se treba ponovo delegirat za skedeci 4 godine. Hrvatisu ispostovani sad je red za srbe ali racunica je jasna FK SARAJEVO ako ode u evropu Sarajevo ce uc u grupnu fazu zrinjski nece kao ni borac mocicemo financiski istrpit TEGELTIJU GIGU I VICU, ocekivali su oni svi da cemo mi dozivit poraz da oni puste sirotinju medjutim to se izjalovilo i sad ide B plan vico i giga.

Zato mi nije jasno kako ovu stranu HZ nevide, TAKODJE MIRVIC NIJE SMIO PRISTAT SAD NA RAZGOVOR SA HZ.

Posle prvenstva otjerat mirzu, ako se ne izvuce evropa i ajlu. Hz ce onda same doc, ako nece NEMORAJU.. NESMIJE SE KLEKNUT KAD RADIS NESTO ISPRAVNO I AKO VJERUJES U TO A UZ TO ULAZES SVIJ NOVAC, ova drzava biznismeni moraju se suprostavit podzemlju pretnjama, i nekegalnoj sili

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 29 apr 2023, 14:29

Nekako brate nisam oprimističan u vezi danasnje utakmice daj Bože da griješim

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 29 apr 2023, 14:33

Pitar6785 je napisao/la:
29 apr 2023, 14:23

Pravio je kardinalne greske nikad nije bio suspendovan.. Gigovic ce odradit da SB POBJEDI DANAS,

Nemojte biti naivni, BORCU neodgovara pa ni zrinjskom da FK SARAJEVO izbori evropu. Ko je veca prijetnja i ko ima najvecu moc da se suprostavi BORCU ZRINJSKOM ZA TITULU SLEDECE GODINE FK SARAJEVO ili nk nemam hljeba ili fk vrapcici. Sa lovom koju bi FK SARAJEVO dobilo i igracima koje imamo uz 2-3 nova pojacanja nema sanse da zrinjski bude prvak BORAC je nikakva ekipa al vicu je sledeca godina kad mu istice prvi mandat kad se treba ponovo delegirat za skedeci 4 godine. Hrvatisu ispostovani sad je red za srbe ali racunica je jasna FK SARAJEVO ako ode u evropu Sarajevo ce uc u grupnu fazu zrinjski nece kao ni borac mocicemo financiski istrpit TEGELTIJU GIGU I VICU, ocekivali su oni svi da cemo mi dozivit poraz da oni puste sirotinju medjutim to se izjalovilo i sad ide B plan vico i giga.

Zato mi nije jasno kako ovu stranu HZ nevide, TAKODJE MIRVIC NIJE SMIO PRISTAT SAD NA RAZGOVOR SA HZ.

Posle prvenstva otjerat mirzu, ako se ne izvuce evropa i ajlu. Hz ce onda same doc, ako nece NEMORAJU.. NESMIJE SE KLEKNUT KAD RADIS NESTO ISPRAVNO I AKO VJERUJES U TO A UZ TO ULAZES SVIJ NOVAC, ova drzava biznismeni moraju se suprostavit podzemlju pretnjama, i nekegalnoj sili
Nema vise tako velikih para, pogotovo u evropa ligi. Evropa samo ako si prvak pa ides u kval. za ligu sampiona. Ova ostala takmicenja, nisu tu neke pare.

Bolivia
Kontakt:

Post Postao/la Bolivia » 29 apr 2023, 14:35

Hendikep 2.50 kvota, hvala :kafa:

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 29 apr 2023, 14:55

Pitar6785 je napisao/la:
29 apr 2023, 14:23

Mojne vikati na nas. Bicemo dobri !! :mrgreen:

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 29 apr 2023, 14:59

spezial je napisao/la:
29 apr 2023, 14:05
29 apr 2023, 14:02

Sto, sta je
Sta sad u horde gledate
Ma nema to brate, ovi udaraju ne gledaju po kome, svi su neprijatelji :rol:
Cirkus :urnebes:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hamagara i 50 gostiju.