FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
U BL pobjeda a protiv kona samo x? Ne bih se slozio. Nekako se vodim "zakonom matematike". Zadnje 2 utakmice protiv Borca smo dobili, u 2 kolu smo ih u BL uzeli 1:3 tako, da sve mi tu mirise na zijan jos ako se sudije upletu...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 apr 2023, 11:34Danas kec ko kuća, iduću dvica ko AFH. I onda u derbiju X, sasvim dovoljno će biti za Europe. Očekujem pobjedu u Vrapčićima jer će biti umorni nakon finala kupa.
Protiv kona bi vec polako morali ostvariti pobjedu. Zadnje 4 utakmice mi nemamo pobjedu. Trebao bi se taj niz prekinuti. A i u slaboj su formi, nadam se da ce tako i ostati do derbija. Jos uz to sve, nemaju vise Mulalica koji je za nas u derbijima lično mjesavina Guardiole, Simeonea i Ancellotija jbt

No ipak sa ovom našom ekipom se nikad ne zna na čemu si. Prvo danas da upisemo 3 bobe i onda ce do kraja biti lakse.
Raspored je težak svima. To sto kone, Široki i Velež do kraja imaju vecinom fenjerase ne znaci, da ce im biti lako. Cak naprotiv.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Danas treba ovo dobiti. ako ne bude pobjeda onda sigurno ce Siroki biti prije nas na kraju.
U Bosanskom Novom smo ih dobili 3:1, posljednje tri utakmice u BL imamo dva poraza i onaj remi od 2:2.ElCartel11 je napisao/la: ↑29 apr 2023, 12:31U BL pobjeda a protiv kona samo x? Ne bih se slozio. Nekako se vodim "zakonom matematike". Zadnje 2 utakmice protiv Borca smo dobili, u 2 kolu smo ih u BL uzeli 1:3 tako, da sve mi tu mirise na zijan jos ako se sudije upletu...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 apr 2023, 11:34Danas kec ko kuća, iduću dvica ko AFH. I onda u derbiju X, sasvim dovoljno će biti za Europe. Očekujem pobjedu u Vrapčićima jer će biti umorni nakon finala kupa.
Protiv kona bi vec polako morali ostvariti pobjedu. Zadnje 4 utakmice mi nemamo pobjedu. Trebao bi se taj niz prekinuti. A i u slaboj su formi, nadam se da ce tako i ostati do derbija. Jos uz to sve, nemaju vise Mulalica koji je za nas u derbijima lično mjesavina Guardiole, Simeonea i Ancellotija jbt
No ipak sa ovom našom ekipom se nikad ne zna na čemu si. Prvo danas da upisemo 3 bobe i onda ce do kraja biti lakse.
Raspored je težak svima. To sto kone, Široki i Velež do kraja imaju vecinom fenjerase ne znaci, da ce im biti lako. Cak naprotiv.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ukratko, ako pobijedimo najjači smo, osvajamo titulu sljedece sezone, ulazimo u grupnu fazu i postajemo najjači klub na Balkanu kao što je Ayla rekla..
Ako izgubimo, najlošiji smo, vjetar i kiša smetala, nema Evrope, igrači se ne bore za grb na dresu sve protjerat i Mirvića jer je ovo sve on uradio
Ako izgubimo, najlošiji smo, vjetar i kiša smetala, nema Evrope, igrači se ne bore za grb na dresu sve protjerat i Mirvića jer je ovo sve on uradio
Ovo nije moda, ovo je način života.. starimo ali ne odustajemo!
u inat svima 1987
u inat svima 1987
10 zadnjih domacih utakmica protiv Širokog nismo primili gol.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Hoće li skripari doci zna li se šta, obzirom da su na grbavicu dosli, mozda su skupili muda i kod nas da dođu
NO FEAR
-
- Kontakt:
ako dodju bit ce svegaUinatsvima je napisao/la: ↑29 apr 2023, 13:10Hoće li skripari doci zna li se šta, obzirom da su na grbavicu dosli, mozda su skupili muda i kod nas da dođu
Ovo nije moda, ovo je način života.. starimo ali ne odustajemo!
u inat svima 1987
u inat svima 1987
-
- Kontakt:
Nesto kontam znaju kakvo nam je stanje u navijačkom segmentu pa da ne iskoriste tu prilikusarajevski je napisao/la: ↑29 apr 2023, 13:19ako dodju bit ce svegaUinatsvima je napisao/la: ↑29 apr 2023, 13:10Hoće li skripari doci zna li se šta, obzirom da su na grbavicu dosli, mozda su skupili muda i kod nas da dođu
NO FEAR
NećeUinatsvima je napisao/la: ↑29 apr 2023, 13:10Hoće li skripari doci zna li se šta, obzirom da su na grbavicu dosli, mozda su skupili muda i kod nas da dođu
ISTINA ZA VEDRANA!
- BordoBBoja
- Kontakt:
Sto, sta jeUinatsvima je napisao/la: ↑29 apr 2023, 13:30Nesto kontam znaju kakvo nam je stanje u navijačkom segmentu pa da ne iskoriste tu prilikusarajevski je napisao/la: ↑29 apr 2023, 13:19ako dodju bit ce svegaUinatsvima je napisao/la: ↑29 apr 2023, 13:10Hoće li skripari doci zna li se šta, obzirom da su na grbavicu dosli, mozda su skupili muda i kod nas da dođu
Skupite mooda, suocite se
Sta sad u horde gledate
-
- Kontakt:
Drug malo mi procitaj prijašnje objave na forumu, mislim da se moze lako zaključiti koga podržavamBordoBBoja je napisao/la: ↑29 apr 2023, 13:36Sto, sta jeUinatsvima je napisao/la: ↑29 apr 2023, 13:30Nesto kontam znaju kakvo nam je stanje u navijačkom segmentu pa da ne iskoriste tu priliku
Sta sad u horde gledate

NO FEAR
Ma nema to brate, ovi udaraju ne gledaju po kome, svi su neprijateljiUinatsvima je napisao/la: ↑29 apr 2023, 14:02Drug malo mi procitaj prijašnje objave na forumu, mislim da se moze lako zaključiti koga podržavamBordoBBoja je napisao/la: ↑29 apr 2023, 13:36Sto, sta jeUinatsvima je napisao/la: ↑29 apr 2023, 13:30
Nesto kontam znaju kakvo nam je stanje u navijačkom segmentu pa da ne iskoriste tu priliku
Sta sad u horde gledate![]()

Pa gore je Skriparima jer Horde nisu na tribini, nece sad sigurno doci.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Opricajte vi sta hocete GIGOVIC nijednu utakmicu nije odradio posteno.
Pravio je kardinalne greske nikad nije bio suspendovan.. Gigovic ce odradit da SB POBJEDI DANAS,
Nemojte biti naivni, BORCU neodgovara pa ni zrinjskom da FK SARAJEVO izbori evropu. Ko je veca prijetnja i ko ima najvecu moc da se suprostavi BORCU ZRINJSKOM ZA TITULU SLEDECE GODINE FK SARAJEVO ili nk nemam hljeba ili fk vrapcici. Sa lovom koju bi FK SARAJEVO dobilo i igracima koje imamo uz 2-3 nova pojacanja nema sanse da zrinjski bude prvak BORAC je nikakva ekipa al vicu je sledeca godina kad mu istice prvi mandat kad se treba ponovo delegirat za skedeci 4 godine. Hrvatisu ispostovani sad je red za srbe ali racunica je jasna FK SARAJEVO ako ode u evropu Sarajevo ce uc u grupnu fazu zrinjski nece kao ni borac mocicemo financiski istrpit TEGELTIJU GIGU I VICU, ocekivali su oni svi da cemo mi dozivit poraz da oni puste sirotinju medjutim to se izjalovilo i sad ide B plan vico i giga.
Zato mi nije jasno kako ovu stranu HZ nevide, TAKODJE MIRVIC NIJE SMIO PRISTAT SAD NA RAZGOVOR SA HZ.
Posle prvenstva otjerat mirzu, ako se ne izvuce evropa i ajlu. Hz ce onda same doc, ako nece NEMORAJU.. NESMIJE SE KLEKNUT KAD RADIS NESTO ISPRAVNO I AKO VJERUJES U TO A UZ TO ULAZES SVIJ NOVAC, ova drzava biznismeni moraju se suprostavit podzemlju pretnjama, i nekegalnoj sili
Pravio je kardinalne greske nikad nije bio suspendovan.. Gigovic ce odradit da SB POBJEDI DANAS,
Nemojte biti naivni, BORCU neodgovara pa ni zrinjskom da FK SARAJEVO izbori evropu. Ko je veca prijetnja i ko ima najvecu moc da se suprostavi BORCU ZRINJSKOM ZA TITULU SLEDECE GODINE FK SARAJEVO ili nk nemam hljeba ili fk vrapcici. Sa lovom koju bi FK SARAJEVO dobilo i igracima koje imamo uz 2-3 nova pojacanja nema sanse da zrinjski bude prvak BORAC je nikakva ekipa al vicu je sledeca godina kad mu istice prvi mandat kad se treba ponovo delegirat za skedeci 4 godine. Hrvatisu ispostovani sad je red za srbe ali racunica je jasna FK SARAJEVO ako ode u evropu Sarajevo ce uc u grupnu fazu zrinjski nece kao ni borac mocicemo financiski istrpit TEGELTIJU GIGU I VICU, ocekivali su oni svi da cemo mi dozivit poraz da oni puste sirotinju medjutim to se izjalovilo i sad ide B plan vico i giga.
Zato mi nije jasno kako ovu stranu HZ nevide, TAKODJE MIRVIC NIJE SMIO PRISTAT SAD NA RAZGOVOR SA HZ.
Posle prvenstva otjerat mirzu, ako se ne izvuce evropa i ajlu. Hz ce onda same doc, ako nece NEMORAJU.. NESMIJE SE KLEKNUT KAD RADIS NESTO ISPRAVNO I AKO VJERUJES U TO A UZ TO ULAZES SVIJ NOVAC, ova drzava biznismeni moraju se suprostavit podzemlju pretnjama, i nekegalnoj sili
Nekako brate nisam oprimističan u vezi danasnje utakmice daj Bože da griješim
Nema vise tako velikih para, pogotovo u evropa ligi. Evropa samo ako si prvak pa ides u kval. za ligu sampiona. Ova ostala takmicenja, nisu tu neke pare.Pitar6785 je napisao/la: ↑29 apr 2023, 14:23Opricajte vi sta hocete GIGOVIC nijednu utakmicu nije odradio posteno.
Hendikep 2.50 kvota, hvala 

Mojne vikati na nas. Bicemo dobri !!Pitar6785 je napisao/la: ↑29 apr 2023, 14:23Opricajte vi sta hocete GIGOVIC nijednu utakmicu nije odradio posteno.

Cirkusspezial je napisao/la: ↑29 apr 2023, 14:05Ma nema to brate, ovi udaraju ne gledaju po kome, svi su neprijateljiUinatsvima je napisao/la: ↑29 apr 2023, 14:02Drug malo mi procitaj prijašnje objave na forumu, mislim da se moze lako zaključiti koga podržavamBordoBBoja je napisao/la: ↑29 apr 2023, 13:36
Sto, sta je
Sta sad u horde gledate![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DzemoSmjecanin, tajsamja i 40 gostiju.