Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Tebi DI jede gorivo pa ne mozes
Ko je vulkanizer ? Reinkarnacija kojeg lika.
Lici mi na nekog ko je biljezio u notes sve o svakome 2 godine pa se onda konacno prijavio da krene u ofanzivu.
Ko je vulkanizer ? Reinkarnacija kojeg lika.
Lici mi na nekog ko je biljezio u notes sve o svakome 2 godine pa se onda konacno prijavio da krene u ofanzivu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- vulkanizer
- Kontakt:
Ah evo i gradačačkog dežurnog šanera.
Probaj završit da ti tetak opet iz Amerike kola dovuče na par dana da voziš.
Ipak ima 212kW i američke tablice.
Možda pokupiš šta u svojoj selendri toj.

Probaj završit da ti tetak opet iz Amerike kola dovuče na par dana da voziš.

Ipak ima 212kW i američke tablice.

Možda pokupiš šta u svojoj selendri toj.

4 kafe u jednom radnom danu, polako haveru pa nisi ti Robust.vulkanizer je napisao/la: ↑28 apr 2023, 19:28Ah evo i gradačačkog dežurnog šanera.![]()
Probaj završit da ti tetak opet iz Amerike kola dovuče na par dana da voziš.![]()
Ipak ima 212kW i američke tablice.![]()
Možda pokupiš šta u svojoj selendri toj.![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- feniksptica
- Kontakt:
Gracanica. Brkini
Zavrsio i tad. Sad zavrsio da prevede na nase table jer nema potrebe koristit nase puteve a da ne placa nista drzavi..nismo kriminalci zar ne
I dalje ima toliku snagu koja je potpuno nepotrebna kod nas jos uvijek
Nemam Merca ne pomaze nista sem toga.
Zavrsio i tad. Sad zavrsio da prevede na nase table jer nema potrebe koristit nase puteve a da ne placa nista drzavi..nismo kriminalci zar ne
I dalje ima toliku snagu koja je potpuno nepotrebna kod nas jos uvijek
Nemam Merca ne pomaze nista sem toga.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- vulkanizer
- Kontakt:
Selo ko selo, isto je to. 
Eto taman, možda pokupiš šta u svojoj selendri.
Treba li sergiju organizovat da ti se skupi za gorivo
Sjećam se da si kukao da će ti nestati da sipaš

Eto taman, možda pokupiš šta u svojoj selendri.

Treba li sergiju organizovat da ti se skupi za gorivo

Sjećam se da si kukao da će ti nestati da sipaš

- Pensioner26
- Kontakt:
Povedi nas Čovke
Zadnja izmjena: Pensioner26, dana/u 28 apr 2023, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
- numanumaye22
- Kontakt:
Puna podrska, trebamo biti skroz uz Hrvatsku koja je clanica EU i NATO-a, Sengena. Da smo 50 % radili ko oni, sad bi bili na njihvom mjestu u Europi. Pa mi smo bukvalno 2004 bili u istoj poziciji gdje i Hrvatska, a vidi sad gdje su oni a gdje mi.
- feniksptica
- Kontakt:
Hrvati nemaju Srbe i bosanske Hrvate.numanumaye22 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 19:42Puna podrska, trebamo biti skroz uz Hrvatsku koja je clanica EU i NATO-a, Sengena. Da smo 50 % radili ko oni, sad bi bili na njihvom mjestu u Europi. Pa mi smo bukvalno 2004 bili u istoj poziciji gdje i Hrvatska, a vidi sad gdje su oni a gdje mi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
A bas neki dan gledam, svako ko ima auto od minimalno 25k, ima kucu bukvalno ko supa. Jel fakat toliko hoce da imaju bijesno auto, a kucu kakvu bilo? Yebo ga otac, pa bolje imat auto do jedno 15k max, pa sredit malo kucu izvana makar, ne trebas imat viluDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:39Auto je najveći indikator overcompensation-a.harden je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:36Sta tebe boli qrac koje ko auto vozi i sta je kupiovulkanizer je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:15što ti je glavni uspjeh u životu kupovina Škode fabie, a ne makar Rapid neki ili Octavia.![]()
![]()
To i steroidaši u teretanama.
Sve osobe ( koje lično poznajem) koji imaju preko 25k kola su mrtvi debili.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Centre forward
- Kontakt:
Ko god šta napiše, Vulkanizer replicira i pamti šta je ovaj pis'o dvije i petneste.
Hiper inteligencija ili pak nešto drugo ?
Hiper inteligencija ili pak nešto drugo ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- feniksptica
- Kontakt:
Ko nema auto 30k+ nek i ne pise, bolje mu je 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vjeruj i da taj mesa nije pojeo godinama, samo se tjestenina roka. Ali bitno je dobru vozilicu imati.DamirT je napisao/la: ↑28 apr 2023, 20:37A bas neki dan gledam, svako ko ima auto od minimalno 25k, ima kucu bukvalno ko supa. Jel fakat toliko hoce da imaju bijesno auto, a kucu kakvu bilo? Yebo ga otac, pa bolje imat auto do jedno 15k max, pa sredit malo kucu izvana makar, ne trebas imat viluDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:39Auto je najveći indikator overcompensation-a.

Znam jednog narkomana iz Tz, lik kupio Audi a6, znaci auto grmi. Al problem, covjek beskucnik, vazda po zatvorima. Dodje zima, ode u zatvor na par mjeseci dok ne otopli i tako svake godine

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- vulkanizer
- Kontakt:
Naravno da nobelovac iz Sarajeva zna šta ko jede.
Pitanje je samo, kako da nije dospio dalje od I. Sarajeva, a u sve se razumije?
Ili ipak to ne može pročitati na Twitteru ili Athleticu?
Pametnije bi mu bilo da se čuva savjeta na temi Sex&Ljubav, ipak tu može sa svojim jaranima da glumi glavnog džeka.
Jer on ipak zna gdje su najbolje žene (u kojem entitetu)
Da ne zaboravim i to i da je glavni zaduženi za ocjenjivanje dama s kojima naši forumaši petljaju.
P.S Svrati u SM da te odvedem na teletinu i provozam Mercedesom
Ili ne smiješ dalje od Ciglana?

Pitanje je samo, kako da nije dospio dalje od I. Sarajeva, a u sve se razumije?

Ili ipak to ne može pročitati na Twitteru ili Athleticu?

Pametnije bi mu bilo da se čuva savjeta na temi Sex&Ljubav, ipak tu može sa svojim jaranima da glumi glavnog džeka.

Jer on ipak zna gdje su najbolje žene (u kojem entitetu)

Da ne zaboravim i to i da je glavni zaduženi za ocjenjivanje dama s kojima naši forumaši petljaju.

P.S Svrati u SM da te odvedem na teletinu i provozam Mercedesom

Ili ne smiješ dalje od Ciglana?

Zamisli neko ti sad kaze investiraj 30k u ovu stvar, svake godine ce ti opadati za 10%, bil ti to uradio?DamirT je napisao/la: ↑28 apr 2023, 20:37A bas neki dan gledam, svako ko ima auto od minimalno 25k, ima kucu bukvalno ko supa. Jel fakat toliko hoce da imaju bijesno auto, a kucu kakvu bilo? Yebo ga otac, pa bolje imat auto do jedno 15k max, pa sredit malo kucu izvana makar, ne trebas imat viluDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:39Auto je najveći indikator overcompensation-a.

- vulkanizer
- Kontakt:
Sarajevski Nobelovac nam je očigledno malo salty, jer mu je neki sa bijesnim automobilom preuzeo neku 4/10 djevojčicu.Post Postao/la Finn » 26 jan 2018, 19:04
Priča/šarm/humor je sve. Ako hoćeš ravaku/sponzi oko sebe, naravno da je dovoljno imati novac. Sa druge strane, šta je zapravo izgled? Ako iole pratiš trendove, svaki muškarac može postati relativno zgodan. Dok nije baš tako kod žena. Nekad ništa ne pomaže u tom fizičkom dijelu, bez uvrede...
Bez dobrog humora, neke nonšalancije, opuštenosti naravno da nemaš šta tražiti. Što bi ijedna normalna djevojka, a ima ih, bez obzira na sve više sponzija, odabrala nekog ko je ne zabavlja, nasmijava? Na kraju krajeva se i sve na to svodi. Novac i izgled su kratkotrajne prirode...

Tužno je zbog toga prozivati ostale osobe da jedu tjesteninu ako voze dobra kola

Nek se čuva Twittera i građanstva.

Kakve dvije glavudže
Ne mogu da se sjetim tačno koji forumaš (nickname) je u pitanju, ali znam da je iz Tuzle. Ovom prilikom bih se čovjeku zahvalio zbog onih sugestija i savjeta i informacija oko semafora koji imaju kameru i prate prekršaje, a koji se nalaze u neposrednoj blizini Binga. Kazna nije stigla i neće. Tako da sam ovaj put fino prošao, tada kroz crveno. 

Rodjak u Slo uzeo nekog Audija preko 20k eura, a zivi pod kirijom.DamirT je napisao/la: ↑28 apr 2023, 20:37A bas neki dan gledam, svako ko ima auto od minimalno 25k, ima kucu bukvalno ko supa. Jel fakat toliko hoce da imaju bijesno auto, a kucu kakvu bilo? Yebo ga otac, pa bolje imat auto do jedno 15k max, pa sredit malo kucu izvana makar, ne trebas imat viluDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:39Auto je najveći indikator overcompensation-a.
Debili ljudi.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.