Denis Huseinbašić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Denis Huseinbašić
Kao što rekoh, hajp koji smo dali ovom oJeBiNi prebaciti na Krdžalića.
-
- Kontakt:
Pa i Krdžalić ti je macak u vreci. Slovenska liga nije nikakav pokazatelj, uzmi primjer Luke Zahovića, momak godinama bio najbolji strijelac slovenske lige i opet nije mogao ostvariti bolji transfer od poljske lige, a imao samo 25 godina
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Razlika između Huseinbašića i Krdžalića je ta što jednog zastupa ustaša i amater od agenta, drugog Andy Bara. Već je Anes imao priliku ići u Sevillu čini mi se, ali nije išao jer je shvatio da mu je seniorski fudbal bitniji. 18 godina ima.19vendetta87 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 14:02Pa i Krdžalić ti je macak u vreci. Slovenska liga nije nikakav pokazatelj, uzmi primjer Luke Zahovića, momak godinama bio najbolji strijelac slovenske lige i opet nije mogao ostvariti bolji transfer od poljske lige, a imao samo 25 godina
Ma nemaš ga šta molit. Lik neće imat druge opcije osim nas.
Ja nisam bi znao da ovaj krdzalic nema ni 19 godina.. pa ova budala od huseinbasica ako bude se I dalje neckao on nece imati mjesta ni u nasoj u21 repki a kamoli a selekciji...
Ma Burnic 2.0
Jos je ovaj vazio za veceg talenta i prosao sve mlade selekcije Svabije.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
De bolan temu pod ključ...pa ovdje se pitaj otkada nije ništa napisalo o npr. Seji sudžuku Kolašincu a pišete o ovom koji se pisha i po nama i po repci zbog ničega
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Prokletstvo odbijanja nase reprezentacije se pocelo pokazivati i u ovoj situaciji, nijedan prije njega nije prezivo isto. Momak je nestao,kvalitet se stisnuo kao cuna u vodi. Zagrizao je puno vise nego sto moze progutati i poceo je da se gusi, tipicno za mentalitet ovih prostora, kad umisle da su neko i nesto, a nisu postigli nista. Gasi temu vise, bezveze razglabamo.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
neka teme, da se naslađujemo
Zadnja izmjena: Varg, dana/u 29 apr 2023, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Da ovo sve toplo ispratimo do cvajte?

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

naprijed rejal
Vrlo moguce i da je svjestan svog upitnog kvaliteta pa je odlucio da mu U21 Njemacka bude najbitnija jer bi preko tog prvenstva uspio sebi obezbjediti egizstenciju pomocu fudbala.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 15:05Prokletstvo odbijanja nase reprezentacije se pocelo pokazivati i u ovoj situaciji, nijedan prije njega nije prezivo isto. Momak je nestao,kvalitet se stisnuo kao cuna u vodi. Zagrizao je puno vise nego sto moze progutati i poceo je da se gusi, tipicno za mentalitet ovih prostora, kad umisle da su neko i nesto, a nisu postigli nista. Gasi temu vise, bezveze razglabamo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
8 minuta danas, miske nesto d'uradi
Moje misljenje je da ne treba NIKOG moliti, pa makar bio desno mudo Ronalda. Igrac treba da odluci srcem, da izrazi SAM tu zelju da zaigra za domovinu svojih roditelja i rodbine. Cak sta vise treba da se 'namece' igrama, a ne preko medija, pa ce njegovo vrijeme doci kad tad. Pa Rahimic je cekao do 30. (!) godine, i postao legenda za ono vrijeme sto je igrao za repku. Ko god okrene ledja BiH, a moljen je da igra, svakako ga ceka sudbina svih propalih igraca prije njega, a spisak je sve duzi. Evo npr. Seferovica niko nije molio, momak je sam rekao da ga savez nikad nije kontaktirao, i ima odlicnu reprezentativnu karijeru u svici, i to je posteno. A evo da navedem par momaka koje je savez molio, a propali su, tek da ih se sjetimo: Halilovic, Tankovic, Tahirovic, Avdic, Dilaver, Djulbic, Kucukovic, Jakupovic, Hadzikic, Simunovic, Salatovic, Husidic, Burnic i drugi...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Mali je ispo hinja, i iskreno se nadam da ce imat prosjecnu karijeru u nekom ispodprosjecnom drugoligasu
naprijed rejal
Nemas se sta nadat. Ako ovako nastavi, smijesi mu se Wehen ili Hansa 100%
Bez ikakve zle namjere i zelje da propadne. Dabogda zavrsio u Bayernu, ali situacija je takva da je jako, jako blizi gore pomenutim klubovima
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ljudi bez osnovnih moralnih principa ne mogu uspjeti u sportu. Doduse tu je Jon Jones

⚜️~⚜️~⚜️
Jel ga Ovo stigla forumska kletva?
Nema je jače na daleko
Nema je jače na daleko
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
To je naučno dokazano.
Kod ovih malo što su uspjeli, sto posto je naša krivica.
Kad se sjetim onog Vejinovića iz Feynoorda, nesretnik samo što je par puta izjavio da je zainteresovan za razgovor i propade. U roku od jedne sezone. Gudelj se godinama oporavljao, iako jedva da je spomenuo BiH kao opciju. Eno onog iz Osijeka, vrtoglav pad.
O Bošnjacima da i ne govorimo, Halilović je najveći talenat kojeg je kletva uništila. Omeragić se koprca, a valjda mu je jasno da nema ništa od karijere. Eventualno da se u novembru opredijeli za Bih, pa polako. Otkako su naši napravili intervju s Baždarem, frajer iz prvih 11 došao deo 4. rezerve. Gigović hoda po oštrici, ako se konačno opredijeli za Švede, ide nazad u onaj Hamarbi. Onaj mali Alijagić od najvećeg češkog talenta, kako nas napusti, dođe ga tjeraju iz Želje.
mnogi još nisu svjesni koliko je to opasno.

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Bez obzira što ga ovdje skoro niko ne voli i dalje me iznenađuje da niko nije napisao da je zabio gol sinoć.