Lik ti fino napisao, krasti je u redu prema njegovom shvatanju vjere, samo nastavi traziti oprost. Mozes krasti koliko hoces, samo trazi oprost poslije i sve je okej.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
- vulkanizer
- Kontakt:
Naravno da najviše o Islamu znaju banovićko kopile i dežurni prodavač magle na forumu iz Sarajeva, ali on je "cool".
Čita Athletic, zalaže se za građansku i sekularnu državu......i prati Twitter.
Čita Athletic, zalaže se za građansku i sekularnu državu......i prati Twitter.
Al ce biti uzivancija citati kuknjavu Tuzla i Zenica radi Sarajevo se gradi , zahvaliti se radnicima u tim gradovima sto mi FGR sarajlije cemo imati dodatnih dva sata za jos jedan cappuccino u fabriciMortemHz je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:09Malo ti je 96, stavi odmah 99vulkanizer je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:04Mi nismo Bošnjaci, mi smo Bosanci i Hercegovci.
Mi smo za građansku i sekularnu državu (pojma nemamo šta znači sekularna, ali smo pročitali negdje i mnogo je cool).
Mi u Sarajevu smo uvijek bili multietični (96% Bošnjaka, 2% Srba, 2% Hrvata).
Meanwhile:

- vulkanizer
- Kontakt:
Ne zovite nas iz Krajina kad se opet zapuca onda.
Samo nastavi ispijat capuccino, pa onda krivi državu i političare što ti je glavni uspjeh u životu kupovina Škode fabie, a ne makar Rapid neki ili Octavia.

To be OldFashioned or not to be.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mi ovdje uživamo 

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Normalno da nije u redu, takav bi bez ruke ostao za cas posla po Islamu. I mi muslimani takvog trebamo zamjeniti boljim muslimanom a ne ateistom
- Pensioner26
- Kontakt:
Ćutučino krezuba. Nagledat ćeš se ti nama sedžde, spadalo.
Zadnja izmjena: Pensioner26, dana/u 28 apr 2023, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
Problem je što je dobro pasivno a zlo aktivno

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I ne mislim da je on, nego želim reći da treba zajmiti admina 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pa nisam otisao otisao da sam se odselio, kad ne radim kuci sam sa porodicom jer su oni u BiH. A I nedaj Boze belaja lako se vratiti. Nikad se neb preselio sa porodicom na zapad.
- Pensioner26
- Kontakt:
Katolici, pravoslavci i nažalost dosta naših izroda, koji spadaju u velika spadala.Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 17:44Sve je jasno kad se pogleda ko podržava ovaj cirkus. Skoro 90% komentara dolaze od katolika i pravoslavaca, a državu nikad neće priznati. Ali žele je uzeti.
Sho? Ne mos odgajati djecu u Islamskom duhu? Pa mozes Arapi to rade hladno, djeca im idu u dzamiju i klanjaju i sve. Ne mozemo ti i ja, (za tebe ne znam) kad volimo cugnut, i svasta nesto. Takav kad si onda u BiH se nadas da ce okolina uticati pa da ce on/ona krenuta "pravim putem", na zapadu ti moras biti primjer.
otprilke isto misljenje vidimo u naredne cetiri da li ce se ista popraviti ..chily-rz je napisao/la: ↑28 apr 2023, 16:53Fazon je sto je SDA pojedinačno i dalje najjača stranka u drzavi, mozes je voljeti ili ne ali ne mozes joj osporiti ono sto je fakt. Fazon je sto bez tog dijaloga medju Bosnjacima i kompromisnih rijesenja nece nam ni biti bolje nego cemo dobiti onu staru "sjasi Murta da uzjase kurta" ili ti ga Ramu za ministra policije u novoj samoprozvanoj prosperitetnoj vladi.sljivo je napisao/la: ↑28 apr 2023, 16:36Da, steta je vec nacinjena, ali da ne idemo dalje u havariju moramo nesto pametnije skontat. I ja sam kriv jer sam preglasavo druge pa tako polariziro drustvo gdje kao posljedicu imamo ovakve odluke koje su udarac maljem po tintari onih koji ni sami ne mogu da se dogovore i koji tako ispadaju jedini kocnicari. Jbg od necega se mora poceti, sda i podguzne muhe ce zaplatiti, al sta sad.
Nikad nisam bio simpatizer SDA, u mladosti sam vjerovao da ce SDP donijeti promjene pa me uvijerise da nece. Nista ja ovdje nisam primjetio novo u odnosu na ono sto imamo, politički transferi i dalje aktivni, jos uvijek je primarna borba za resurse, ministarske fotelje, drzavne institucije a o društvu i državi malo ko da razmislja.
Ok, zeljeli smo promjene i dobili ih na nekom nivou ali se plasim da je to u smislu da je isti princip samo drugo pakovanje. Daj Bože da me razuvjere i da ovi budu sluzili narodu ali cisto sumnjam. Medju Bosnjacima je na snazi ona zavadi pa vladaj i to je ono najzalosnije, da se okrecemo jedni protiv drugih zbog političkih uhljeba.
Deezer Premium 10,99€
Spotify Premium 4,99€
wtf?
Spotify Premium 4,99€
wtf?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- ASD
- Kontakt:
Pa otišao si da plaćaš porez, da unapređuješ to društvo. Daješ dio sebe kako bi taj sistem napredovao.
Znači, svojevoljno si to uradio.
A recimo, takav sistem, ti ne bi volio u BiH.
Sta tebe boli qrac koje ko auto vozi i sta je kupiovulkanizer je napisao/la: ↑28 apr 2023, 18:15što ti je glavni uspjeh u životu kupovina Škode fabie, a ne makar Rapid neki ili Octavia.![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Its cooming soon

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, JackW i 9 gostiju.