Moj nije od takvog soja taman da mi je brat rodjeni i nece nikad biti. Moralne vrijednosti i karakter osobe su kljucne da bi ja nekog smatrao svojim, nije bitno dal se moli i kome se moli i nije bitno koje je narodnosti, kojim jezikom govori.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ne shvata on to. Štaviše, kad bi mu neko komparativno provokatorski odgovorio, to bi išlo, vaši ni traktora nisu imali, već su bježali ko zečevi...BIHpatriota je napisao/la: ↑28 apr 2023, 14:22
Problem je sto su i nasi na traktorima zavrsili 92, sa područja zločinačkog manjeg etiteta. Ne treba spominjati traktore, ako se već rat spominje treba neke bitke sa bojnog polja nabijati na nos, jer traktori su irelevantni.
Mislim da su obavezni da izreknu do kraja dana.
Trebalo bi danas
"Real Madrid će doneti oštre mere zbog tuče na utakmici sa Partizanom", stoji u naslovu udarne vesti, a onda sledi pojašnjenje: "Imajući u vidu koliko je štete naneto imidžu kluba, moguće da će za neke od aktera tuče ovo biti kraj u belom dresu. Prvo će tokom dana doći sankcije od strane Evrolige, a zatim će se sa više smirenosti sagledati sve što se dogodilo na parketu i krenuti u akciju po tom pitanju", piše madridski list.
Pa gledam sinoć,nikad posjećeniji ovaj pdf nije bio,a što,pa zbog tuče 99 postoShategabri je napisao/la: ↑28 apr 2023, 14:59Nemojte hljeba vam i ovu temu u tu rupu vući.
Dosta mi je tih prepucavanja na PLBiH, još i ovdje![]()
Ova tema je uglavnom bila o košarci i što reče filip, imao si određene forumaše što su komentarisali Euroligu i to je to.
Sad se prebacili sa svih pdf-ova da userete i ovo![]()
Ne vjerujem da ce se u Realu pomiriti s takvom odlukom, Lessor je zaslužio isto sto i Yabusele.NukeR_G1970 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 17:24Izgleda da oba kluba rade zajedno na peglanju situacije, samim tim i ova oglasavanja pojedinih igraca sa obe strane.
Po mom nekom misljenju jedino ce Jabusele popiti suspenziju, ostali novcano i to je to. Ali ajde da sacekamo zvanicno.
Ma neuporedivo. Jest ciganski, ali ne mozes porediti intenzitet jednog i drugog napada.chily-rz je napisao/la: ↑28 apr 2023, 17:28Ne vjerujem da ce se u Realu pomiriti s takvom odlukom, Lessor je zaslužio isto sto i Yabusele.NukeR_G1970 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 17:24Izgleda da oba kluba rade zajedno na peglanju situacije, samim tim i ova oglasavanja pojedinih igraca sa obe strane.
Po mom nekom misljenju jedino ce Jabusele popiti suspenziju, ostali novcano i to je to. Ali ajde da sacekamo zvanicno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.