FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Ja sam protiv bilo kakvog namjestanja... bilo da se radi o kupovini ili prodaji bodova, za mene nema dileme – uvijek sam protiv svih takvih opcija.
Mislim da Husic ne gleda stvari bas tako crno/bijelo kao ja...
Nemam nista protiv da Husic pokusa spasit Slobodu, ali tako sto ce TC dobit Slogu, Leotara, Igmana...
Nemam nista protiv da Husic pokusa spasit Slobodu, ali tako sto ce TC dobit Slogu, Leotara, Igmana...
Generalno i ja sam protiv mešetarenja u bilo kom obliku. U ovoj našoj ligi na žalost većine nas mućke su počele sa prvim kolom(zamjena domaćinstava, odgađanje po pet utakmica zaredom i delegiranje sudija iz komšiluka itd.)i nastavlo se i danas. Ja sam zato da se pomogne Slobodi koliko je tomoguće naravno ne na uštrb svog kluba. Zrinjski izgubi domaću utakmicu da ima alibi protiv posušja( kao eto nisu ni oni nepobjedivi)a sa ovakvim sudijama nisi siguran ni da igraš protiv Sloge Tojšići a kamoli protiv Igmana(dva puta već izgubili) I Leotara koji nas nakanta sa 4:0 a protiv Sloge Doboj vile su nas pronosale u Srebreniku.Da je liga normalna po odnosu snaga mogli bi sakupiti39-40 bodova... daj bože da se dođe do brojke 36 što bi bila neka garancija opstanka u ligi SLOBODI TREBA3pobjede i remi, LEOTARU 3pobjede dok IGMAN 2 pobjede i remi Posušje i Sloga po2 pobjede i konačno mi trebamo još 5 bodova. vjerovatno da se može dogoditi da se ostane u ligi i sa značajno manjim kontom bodova, svezavisi kad će neki klub predati. Za vikend slijedi rasplet ili još veći haos na tabeli. Živi bili pa vidjeli.
FK SLOBODA - FK TUZLA CITY 30.04.2023. 17:00 TV prenos MOJA TV
Sudija: Peljto Irfan – Sarajevo
A 1 -Ibrišimbegović Senad – Travnik
A 2 - Beljo Davor – Mostar
4 - Musa Mateo – Čitluk
Posmatrač suđenja :Ćavar Danko – Široki
Delegat : Marić Radika - Bijeljina
Sudija: Peljto Irfan – Sarajevo
A 1 -Ibrišimbegović Senad – Travnik
A 2 - Beljo Davor – Mostar
4 - Musa Mateo – Čitluk
Posmatrač suđenja :Ćavar Danko – Široki
Delegat : Marić Radika - Bijeljina
..............ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN

IRFAN PELJTO

IRFAN PELJTO
IZMEĐU 34 I 36 BODOVA JE OPSTANAK.Beledija je napisao/la: ↑28 apr 2023, 09:24Generalno i ja sam protiv mešetarenja u bilo kom obliku. U ovoj našoj ligi na žalost većine nas mućke su počele sa prvim kolom(zamjena domaćinstava, odgađanje po pet utakmica zaredom i delegiranje sudija iz komšiluka itd.)i nastavlo se i danas. Ja sam zato da se pomogne Slobodi koliko je tomoguće naravno ne na uštrb svog kluba. Zrinjski izgubi domaću utakmicu da ima alibi protiv posušja( kao eto nisu ni oni nepobjedivi)a sa ovakvim sudijama nisi siguran ni da igraš protiv Sloge Tojšići a kamoli protiv Igmana(dva puta već izgubili) I Leotara koji nas nakanta sa 4:0 a protiv Sloge Doboj vile su nas pronosale u Srebreniku.Da je liga normalna po odnosu snaga mogli bi sakupiti39-40 bodova... daj bože da se dođe do brojke 36 što bi bila neka garancija opstanka u ligi SLOBODI TREBA3pobjede i remi, LEOTARU 3pobjede dok IGMAN 2 pobjede i remi Posušje i Sloga po2 pobjede i konačno mi trebamo još 5 bodova. vjerovatno da se može dogoditi da se ostane u ligi i sa značajno manjim kontom bodova, svezavisi kad će neki klub predati. Za vikend slijedi rasplet ili još veći haos na tabeli. Živi bili pa vidjeli.
21/22Gorki je prošle sezone bio 10. sa 33 boda.
20/21Krupa,sezonu prije 10. sa 28 bodova.
19/20Mladost DK je bila 10 sa 18 bodova zbog KOVIDA.
18/19Tuzla City ostala na 10 sa 36. bodova,3 boda ispred Krupe.
Sve iz 33 utakmice osim KOVID sezone.
Prije toga su se igrala 32 kola.Ono za prvaka i opstanak.
Raspored je takav po ovom Bergeru.Da mi u nedelju igramo protiv Sloge pa u u idućem kolu protiv Gorkog ,to bi bilo puno bolje.Ovako samo remi dolazi u obzir , barem što se tiče nas.Ili oprave utakmica ,pa šta bude.Naša gostovanja u Hercegovini su posve rezultatski neizvjesna.Ne znam,doduše ,duguje li nam Igman kakve bodove.Ono što su oni nas karnuli u Srebreniku je
.Ali kome ćeš ti vjerovati moj brate.Mi sredili u Gabeli Luju Pavlovića 2019.Stojim s Muratom prije utakmice i pitam ga,je li ovo sad 100%?Kaže Samir, :"Nikad nije 100%,vidjet ćemo na kraju".Do duše, ispoštovo je GOŠK.

NA KOJU ĆEMO TRIBINU.?JE LI BESPLATAN ULAZ.DANAS SU PRES KONFERENCIJE ,VALJDA ĆE JAVITI.
-
- Kontakt:
Ako si protiv toga, onda ćes propustiti utakmicu u nedelju kao sto cu i ja. Ili ces otici da gledas upravo to.emir012 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 08:51Ja sam protiv bilo kakvog namjestanja... bilo da se radi o kupovini ili prodaji bodova, za mene nema dileme – uvijek sam protiv svih takvih opcija.
-
- Kontakt:
Ne znam otkud tebi da se Azmir brine za navijace, vidis da covjek ne mari za tim. Ima privatni klub i tjera svoje bez imalo brige hoce li i koliko imati navijaca. Da je zeli drugacije drugacije bi i klub se odnosio prema ljudima.Hazre je napisao/la: ↑27 apr 2023, 07:25Ako je isitina da bas njima daje 3 boda, **** ga. Kao sto onaj FKBilder kaze mi smo azmirovipusikurci. Gasi mjesalicu motaj kablove. Cuj mi sig u opstanak. E moj Azmire vrati him se danas bolje nego sutra...Zar nije tako podrinjac?? Zar ovo nije zalosno? Balja zar nije zalosno? Ovo malo navijaca Azmir izneveri!!!tuzlac je napisao/la: ↑27 apr 2023, 07:01Hazre.Nije na x već sa "klubom x ".Znači pustiti im svesno 3 boda.Hazre je napisao/la: ↑27 apr 2023, 06:39
Ma znao sam da ce Azmir to na x srediti. **** ligu i fudbal ovdje. Samo kod nas Derby se dogovara. Ljudi ga pljuju a on i dalje njima pomaze. Nikad Azmir nece doci pamet. I krajni rezultat je, da ce se on vratiti slobodi. A ljudi mu psovali od mrtve pa do ostale....
Hvala na korektnom odgovoru....Znaci **** se Azmiru..gore smo mi budale koji se nerviramo svake sedmice..treba da nas boli dzon da li ostali u ligi ili ne...sve mi se ovo polahko gadiPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑28 apr 2023, 10:23Ne znam otkud tebi da se Azmir brine za navijace, vidis da covjek ne mari za tim. Ima privatni klub i tjera svoje bez imalo brige hoce li i koliko imati navijaca. Da je zeli drugacije drugacije bi i klub se odnosio prema ljudima.Hazre je napisao/la: ↑27 apr 2023, 07:25Ako je isitina da bas njima daje 3 boda, **** ga. Kao sto onaj FKBilder kaze mi smo azmirovipusikurci. Gasi mjesalicu motaj kablove. Cuj mi sig u opstanak. E moj Azmire vrati him se danas bolje nego sutra...Zar nije tako podrinjac?? Zar ovo nije zalosno? Balja zar nije zalosno? Ovo malo navijaca Azmir izneveri!!!
Hazre, otkud ti info koji navodiš? Dakle, da je puštena utakmica.Po tome mi trebamo ispasti zajedno s njima.Da sačuvamo gradski derbi.Dali smo im u Gradačcu i Banovićima po bod.Tako može i ova treća utakmica .Hazre je napisao/la: ↑28 apr 2023, 11:53Hvala na korektnom odgovoru....Znaci **** se Azmiru..gore smo mi budale koji se nerviramo svake sedmice..treba da nas boli dzon da li ostali u ligi ili ne...sve mi se ovo polahko gadiPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑28 apr 2023, 10:23Ne znam otkud tebi da se Azmir brine za navijace, vidis da covjek ne mari za tim. Ima privatni klub i tjera svoje bez imalo brige hoce li i koliko imati navijaca. Da je zeli drugacije drugacije bi i klub se odnosio prema ljudima.Hazre je napisao/la: ↑27 apr 2023, 07:25
Ako je isitina da bas njima daje 3 boda, **** ga. Kao sto onaj FKBilder kaze mi smo azmirovipusikurci. Gasi mjesalicu motaj kablove. Cuj mi sig u opstanak. E moj Azmire vrati him se danas bolje nego sutra...Zar nije tako podrinjac?? Zar ovo nije zalosno? Balja zar nije zalosno? Ovo malo navijaca Azmir izneveri!!!
Procitaj sta je podrinjac napisao i sve ce ti biti jasno za utakmicu. A Azmir ako se zeli vratiti u slobodu, ne smije dopustiti da ona ispadne. Izgleda da ima tu svega.tuzlac je napisao/la: ↑28 apr 2023, 14:31Hazre, otkud ti info koji navodiš? Dakle, da je puštena utakmica.Po tome mi trebamo ispasti zajedno s njima.Da sačuvamo gradski derbi.Dali smo im u Gradačcu i Banovićima po bod.Tako može i ova treća utakmica .Hazre je napisao/la: ↑28 apr 2023, 11:53Hvala na korektnom odgovoru....Znaci **** se Azmiru..gore smo mi budale koji se nerviramo svake sedmice..treba da nas boli dzon da li ostali u ligi ili ne...sve mi se ovo polahko gadiPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑28 apr 2023, 10:23
Ne znam otkud tebi da se Azmir brine za navijace, vidis da covjek ne mari za tim. Ima privatni klub i tjera svoje bez imalo brige hoce li i koliko imati navijaca. Da je zeli drugacije drugacije bi i klub se odnosio prema ljudima.
Azmir ima tendenciju da pređe u NiP i trojku, dogovoreno je 99%.
Podrzao je smjenu vlade FBiH.
Podrzao je smjenu vlade FBiH.
Zadnja izmjena: Wanderson, dana/u 28 apr 2023, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
POSLIJE 29. KOLA TABELA MOŽE IZGLEDATI OVAKO:
7.SLOGA 33
8.POSUŠJE 33
9.TUZLA31
10.GORKI 29
11.IGMAN 29
12.LEOTAR 27
7.SLOGA 33
8.POSUŠJE 33
9.TUZLA31
10.GORKI 29
11.IGMAN 29
12.LEOTAR 27
-
- Kontakt:
Uz sve dobre strane i osobine koje Azmir ima (pomaže ljudima u potrebi, javni iftari, zapošljavanje velikog broja ljudi, donacije i sl) on je čovjek koji ne trpi autoritet niti da je neko iznad njega.
Zato njemu nema budućnosti u SDA. Pričalo se da će i u SBiH, sada ti kažeš i NiP, a mozda če i probati sa nekom drugom strankom ili čak sa nekom svojom ali da je on u njoj glavni i da se pita, da odlucuje o svemu.
-
- Kontakt:
Pa eto daj mi jedan primjer gdje se trude ili su uradili nešto da zadrže postojeće navijače a kamo li da privuku nove?Hazre je napisao/la: ↑28 apr 2023, 11:53Hvala na korektnom odgovoru....Znaci **** se Azmiru..gore smo mi budale koji se nerviramo svake sedmice..treba da nas boli dzon da li ostali u ligi ili ne...sve mi se ovo polahko gadiPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑28 apr 2023, 10:23Ne znam otkud tebi da se Azmir brine za navijace, vidis da covjek ne mari za tim. Ima privatni klub i tjera svoje bez imalo brige hoce li i koliko imati navijaca. Da je zeli drugacije drugacije bi i klub se odnosio prema ljudima.Hazre je napisao/la: ↑27 apr 2023, 07:25
Ako je isitina da bas njima daje 3 boda, **** ga. Kao sto onaj FKBilder kaze mi smo azmirovipusikurci. Gasi mjesalicu motaj kablove. Cuj mi sig u opstanak. E moj Azmire vrati him se danas bolje nego sutra...Zar nije tako podrinjac?? Zar ovo nije zalosno? Balja zar nije zalosno? Ovo malo navijaca Azmir izneveri!!!
Azmir je susta suprotnost od onog sto SDA propagira.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑28 apr 2023, 15:29Uz sve dobre strane i osobine koje Azmir ima (pomaže ljudima u potrebi, javni iftari, zapošljavanje velikog broja ljudi, donacije i sl) on je čovjek koji ne trpi autoritet niti da je neko iznad njega.
Zato njemu nema budućnosti u SDA. Pričalo se da će i u SBiH, sada ti kažeš i NiP, a mozda če i probati sa nekom drugom strankom ili čak sa nekom svojom ali da je on u njoj glavni i da se pita, da odlucuje o svemu.
Gledali su ga kao kravu muzaru i budalu koju treba izmusti, ali su se zayebali.
Ne mogu seljacici Bego Gutic i Salko Zildzic biti ispred Azmira u bilo kojoj politickoj sferi.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.